Har alltid velat sminka mig mer än vanligt så har beställt från wish lite contour palett med sminkborstar och beauty blender, sen en låda med 6 läppstift/läppglans och sen en tub med såndär peel of mask för att få ur porerna, ska bli kul att testa, så taggad!😄

Likes

Comments

Jag måste släppa taget och det måste han med, vi kan va vänner, är det inte vad du vill så visa mig vad du vill, jag tänker inte va någons kk, eller stå i skuggan längre, jag ska tänka på mig och min framtid, önska det var du som var med mig på den resan, men du vet inte vad du vill och jag kan inte stå fast på samma plats i år och dar tills du vet vad du vill, som man säger ''you lost the moon while counting stars'' ska du fortsätta räkna stjärnor medans jag är påväg och glida ur din hand? jag kommer inte alltid finnas där när du har behov av sex, det är nog nu, släpp mig om du inte vill ha mig, vill du inte ha mig så är det själviskt att hålla mig fast, att säga att du älskar mig är bara ord för mig, jag vet inte om du menar dom eller om du bara vill ha mig kvar, du säger att du saknar mig men jag vet inte om det är för mig eller för att din kuk behöver göra sina behov, jag vill att du älskar mig för mig och att du saknar mig och inte min kropp, jag måste ta steget nu att släppa taget!


Likes

Comments

Likes

Comments

Mamma berättade för mig häromdan eller frågade rättare sagt om jag ville ha tatuering i studentpresent och jag bara är du seriös?? för jag har ALLTID velat tatuera mig men inte haft ekonomin till det så man kan ju inte säga nej till det? så sitter liksom nu varje dag och funderar på vad jag vill göra, vart jag vill göra den, funderar på en studio i Linköping där en vän till mig tatuerat sig, där är dom verkligen jättebra och trevliga, vad det är jag har funderat på är en text där det står ''he will raise you up on eagle wings'' för jag har sen mitt break up med exet haft det citatet länge, inte bara för han och jag gjorde slut men för annat också, att för varje snesteg kommer Gud lyfta mig, och jag kommer för varje steg bli starkare och modigare och att vad jag än går igenom så kommer jag att klara det och ta mig igenom alla tuffa tag!

så här nere är något jag funderar på men ändra om det lite på mitt sätt!

Likes

Comments

Jag är om något extremt taggad till studenten, kan inte fatta att det är bara 117 dagar kvar, vilka tuffa år det har varit att ta sig igenom och inte bara skola utan allt runt omkring som har tyngt ner en, men snart är allt över!

Har sån beslutsångest över vad jag ska ha för klänning, vet att det kommer fram mer klänningar mot våren då det närmar sig, men har tittat på några på Bubbleroom och Asos och så, och hittat lite fint men tror jag kommer att beställa min klänning från Bubbleroom för på alla sidor jag kollat så har dom finast klänningar!

det här är några som jag har fastnat för nu men det är ett tag kvar så kanske lyckas hitta någon! :P

Och här har vi min mössa, den som ska va ett minne för livet, och jag ljuger inte när jag säger att jag är SUPER nöjd!

Likes

Comments

STänkte börja med något som heter veckans låt, den låten som jag spelat mest under veckan, och så avslutar jag liksom varje söndag med en veckas låt!

Så jag börjar då att avsluta söndagen med den låten som toppade listorna med storm på bara ett dygn, och som har legat på första plats sen i onsdags: All I Need med Joakim Lundell (Jockiboi)

Likes

Comments

Vad heter du? - Denice

Smeknamn? – Nisen
Födelsedag? – 18 april

Stjärntecken? – Vädur

Yrke? – Inget yrke för tillfället, går på Gymnasiet fortfarande med inriktning handel

Längd? - ca 170 cm
Hårfärg? – mörkbrun med lite röda nyanser
Ögonfärg? – grönblå
Piercing? – nej men hade töjning ett tag
Tatueringar? – nej men ska skaffa

Höger/vänster hänt? – höger hänt

Bästavän? – min älskade kusin

Favoritfilm? – lurig fråga, finns så många favoriter
Favoritserie? One Tree Hill alla dar i veckan trotts alla jag sett så är den GRYM!
Favoritlåt? – En låt som ofta kan gå på repeat är nog Joakim Lundells låt: All I Need!
Favoritfärg? – svart, rosa och vit
Favoritrestaurang? – går inte så mycket på restaruang men kör väll på donken ;)
Favoritaffär? – H&M, New Yorker
Favoritbok? Läser typ aldrig
favorit tidning? – Läser typ aldrig
Favorit skor? – converse, stövlar, och boots
Favorit plats? – sängen
Vart befinner du dig om 10 år? – Jobb, familj med barn som bor i ett stort fint hus, lycklig. framgångsrik, egen företagare!
Stationär eller bärbar dator? – bärbar
Känsla just nu? – trött
Idol? – Som sångare: Kate Voegele, Som youtuber: Jocke&Jonna Som: skådespelare: Ian Somerhalder

Genre? – ingen aning är mest blandat
Vad tänker u på just nu? – Hur mycket jag längtar till Studenten 2017
Vad kollar du på? – The Vampire Diaries

Vad har du på dig? – Stor tjocktröja och trosor :P
Vad vill du när du blir stor? – Jobba med mitt drömjobb
Hund eller Katt? - både och

Coca Cola eller Pepsi? – Cola zero
Vad köpte du senast? – Cola zero och godis
Språk? – svenska och engelska

Smsa eller ringa? – SMSa helst men ringa tar fortare att få svar på om det är akut/viktigt

Likes

Comments

Vi har försökt att få vårat förhållande tillbaka, vi har försökt i över ett halvår, jag är medveten om mina misstag och fel som jag har gjort och sagt, och jag svär på gud att jag hade velat gå tillbaka i tiden och radera alla misstag, men man gör misstag, man gör fel, man har brister, hur gärna man vill slippa allt det så går det inte, vi alla gör misstag och allt sånt, vi måste bara lära oss av dom, jag har gjort allt för många men jag lär mig från dom och hoppas att bli förlåten, jag vet att jag har sårat den person jag älskar mest allt för mycket, men han har även sårat mig också, jag kommer alltid att bry mig om han och jag kommer alltid att älska honom, han hade sån stor plats i mitt liv, men så som jag känner nu så tror jag att det är bäst att gå vidare och släppa taget, det gör extremt ont att släppa någon som har haft sån stor betydelse för en i ens liv men jag kan inte göra mer än vad jag har gjort, jag har gjort mina misstag och fel, jag har bett om förlåtelse, allt jag kan hoppas på är att bli förlåten, men vill inte han va med mig eller älskar mig längre så är det inte värt att lägga energi på längre, men både han och jag behöver må bra och va ifrån varann ett tag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kan ibland känna mig så jävla ensam även fast det finns så mycket människor runt omkring mig, vänner, familj, pojkvän.

Jag känner mig bara i vägen, en i mängden, jag duger bara ibland, jag är en sån kompis som alla bara plockar fram när det duger dom själva och när dom är klara så plockar dom bort mig igen, det har nästan alltid varit så. Jag känner mig oftast ensam, utanför, utstött.

Likes

Comments