Jag har fastnat i ditt träsk och kan inte ta mig loss. Jag sjunker djupare och djupare för varje dag som går. Det blir värre och värre och varje dag, utan dig är hemsk.
Varje gång jag ser dig fylls min kropp av tusen känslor. Varje gång jag hör din röst ryser jag och får svårt att andas. Jag tittar på dig, den mest perfekta människan i välden. Jag trodde inte att det var möjligt att kunna ha dessa känslor för en person. Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på när jag somnar. Du är den jag drömmer om både nätter och dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick till lunch en jättefin dikt av min allra bästa vän här i livet. Jag blir alldeles rörd av dem när jag får dem. Jag kanske är fånig när jag sparar alla, men jag har verkligen inte mage att slänga dem.

Likes

Comments

Jag blir bara så rörd av min älskade bästa vän när han skriver sånna här dikter till en. Dessa två fick jag av honom i fredags plus massor av rosor (dock i text form) men det är väl ändå tanken som räknas tycker jag. 😍

Likes

Comments

Dessa är några få jag fått av min älskade vän. Som jag tror i dagens läge vill mer än bara vara vän. Vi har varit och kollat lite bilar och provkört några och jag har kommit underfund med att vi har nog mer gemensamt än vad vi trot. Och när han pratar så pratar han om vi/oss och inte sig själv.

Men jag har så grymt roligt med denna grabb att jag känner mig på nyfödd igen. Jag får den där uppmärksamheten som jag vill ha och känner mig sedd.

Likes

Comments

Om jag sluter mina ögon just nu
Så kan jag se dig framför mig
Dina linjer så ljuvligt vackra
Din doft så berusandes god
Kom till mig i nattens ljus
Värm mig en stund i din famn
Vi ska göra allt som är härligt
Vi ska synda lite försiktigt
Sen när vi byggt upp allt
Blir vi som två vilda bestar av åtrå

~~~~

Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
Men i mörkrets skugga jag viskar:
"Jag orkar inte mer."

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.
Men i mörkrets skugga jag undrar:
"Varför är det ingen som fattar?"

Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.
Men i mörkrets skugga jag tänker:
"Är det så här det ska vá?"

Jag är död, även om mitt hjärta slår
Men i mörkrets skugga jag gråter:
Varför är det ingen som fattar hur jag egentligen mår?

~~~~

Du är min skräck, men jag bryr mig inte för jag har aldrig varit såg hög, så snälla följ mig genom mörkret när jag behöver det som mest.

Min tankar vandrar mot dig, du är mitt sken som gör det lättare för mig att ta mig förbi.

Du är min stråle just nu, du får mig att skratta så jag nästan brister ut i garv.
Du bör nu kunna se världen du snurrat till liv.

~~~~~~~~

Jag önskar jag kunde förklara med ord hur jag känner för dig, men när jag ens försöker så kommer det inget alls, det blir bara så otroligt tomt i mitt huvud.

Mina fantasier om att få hålla om dig, kyssa dig, och få hålla din hand, tar aldrig slut. Varför ska allt vara så komplicerat?, jag kan inte säga hur många gånger jag ställt mig själv den frågan.

Med dig i mina tankar kan jag inte koncentrera mig som jag borde, men det gör inget, jag bara rycker lätt på axlarna och ler.

Varje natt möts vi i våra drömmar, som förr varit tomma, och jag vill aldrig vakna upp.

~~~~

Det är inte så lätt som du tror.
För varje gång jag möter dig.
Vill jag bara krama om dig och bara visa hur mycket jag tycker om dig.
Vill bara att du ska veta att jag inte vill förlora dig min vän!

~~~

Ett halvt år med dig, och du har blivit min bästa vän och det hoppas jag du känner.
Du måste förstå att du är nåt speciellt, du är min alldeles egna ängel. Du är den enda som får se mig svag, skulle du dö skulle jag försöka ge dig mina andetag.

Du kommer alltid att stå mig nära, i din hand kommer du alltid att få bära en del av mitt hjärta. Jag tänker på dig ofta, tänker på dig under dagen, tänker på dig under natten och kan inte få en blund så kan man få en bättre vän? Det tror jag faktiskt ej.

I vänskapsbandet finns en låga som aldrig kommer att brinna ut, dig ska jag ta till vara på min lilla skatt.

~~~~~

Att få känna dina armar hålla om mig, det gör mig trygg.
Att få känna din närhet, din värme, din doft, det gör mig ännu mer trygg.
Att få veta, att du alltid finns här, det gör mig tryggast.

~~~~~

Jag ser dig var dag.
Jag kan säga att det inte är ett obehag.
Jag vill inte mista dig.
Jag vill inte att det vi har ska brista.
Jag vill inte att du för alltid ska försvinna.
Bara att få se på dig, att få kasta förbjudna blickar, betyder mycket för mig.

Du betyder mycket mer för mig än vad du någonsin skulle kunna tro.
Jag vill för alltid i ditt hjärta kunna bo.
När du ser på mig ser du den människa jag föddes till. När du ser på mig ser du den människa jag innerst inne är. Jag trodde inte att det fanns någon som du. Jag trodde inte att jag kunde känna så som jag känner just nu för dig min älskade vän! ❤️

~~~~

Du är det finaste, Du är det underbaraste, Din blick, Dina ögon och ditt leende gör mig mållös. När vi bråkat känner jag mig tom. När vi kramas känner jag mig stark. För du är en vän som betyder allt. Utan dig, så finns det inget jag. Älskar dig min vän! ❤️

~~~~

Att ha den känslan jag har när jag ser, känner, hör eller tänker på dig skulle du behöva få känna. För jag kan inte förklara den. Jag skulle med lätthet från mitt hjärta kunna säga jag älskar dig varje dag.

Du kom in i mitt liv med full storm och tog plats nummer ett. Jag skulle bli förkrossad om du försvann ur mitt liv det kan jag lova.
Du kommer för alltid vara i mitt hjärta och du kommer att få bära en bit av mitt.

~~~~

❤️ Tycker om dig så mycket att det gör ont i mitt hjärtat. Att få krama dig är så grymt mysigt. När jag måste släppa din kram så gråter jag inombords, då jag inte vet när jag får se dig eller höra din röst nästa gång. Jag tycker verkligen om dig så mycket att jag ej kan förklara till hundra procent. Vet inte om de tre magiska orden skulle kunna förklara tillräckligt mycket hur jag känner för dig min älskade vän.

Likes

Comments

Ja hej och hallå!

Det måste ju alltid finnas en start på en blogg. Jag börjar med detta då.

Vem är jag?
Kvinna som är runt 30, stolt norrlänning. Tyvärr så är kanske mina tankar ute och seglar på öppethav just nu. Men annars så spelar jag även i ett underbart Innebandylag men härliga människor.!

Likes

Comments