allmänt

Hej hörni som ni säker märkt har jag inte lagt upp något på väldigt länge sol ni kan läsa om varför i förra inlägget tror jag att de är. Efter det så har de blivit bättre men också sämre få de kommit upp andra saker också men har aldrig fått tillbaka suget att skriva eller göra något blogginlägg. När jag såg appen nyss så tänkte jag att jag kanske borde göra ett inlägg och förklara och säga att det inte blir mycket mer utav min blogg. Så som det ser ut nu kommer jag antingen ta en paus eller sluta med att blogga, anledningen till varför jag inte vet är för att jag inte vet om suget kommer igen. Jag ville bara informera er om det här och hoppas att ni får ett bra 2017 och en bra nyårskväll. Det här var allt och så får vi se om vi hörs någon annan gång. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej hörni vet att jag precis kommit tillbaka men nu är de så som ni säkert kanske läste på titeln att jag måste ta paus ett tag bara en vecka eller två. Anledningen är de att jag nu håller på att gå igenom det som jag hatar mest i hela livet och något som är extremt hårt och jobbig. Så ville bara säga det så ses om ett tag❤️

Likes

Comments

nytt på bloggen

​Hej, nu var de ett tag sen. Att jag inte la ut något i fredags var för att hela den dan var bara mycket och det har varit en jobbig helg från tor-idag. Anledningen för i går är att jag stod och funderade på vilket inlägg jag skulle göra, kom på ett men sen när jag låg i sängen och försökte sova kom på att jag inte publicerade något. Inlägget jag skulle göra igår var att jag skulle starta en ny grej på min blogg som är tipps söndag. Så vargs söndag med början den här veckan så kommer det komma ut ett tipps som kan va allt möjligt som mode, träning eller skola. Hoppas att ni tycker om min idé så hörs vi på onsdag. 

Likes

Comments

tips

Hej, idag tänkte jag göra en ny topp tre men istället för podd så tänker jag dela med mig av topp tre youtuber.

Den första är Therese Lindgren som jag tror att de flesta känner igen så behöver väll inte säga så mycket om henne

Den andra är familjen Wikström Malmqvist som ni förstår på namnet är en familje kanal mamman där skrev jag om i min tidigare topp tre. Det är en jätte mysig kanal som jag blev kär i efter första klippet.

Den sisa är saffran barker som är en engelsktalande youtuber som har en kanal med olika videos och en kanal med bara vloggar.

Förlåt för ett snabbt och kanske inte så välplanerat inlägg men måste erkänna att jag glömde att jag skylla lägga ut idag och igår vare kaos så hann inte skriva igår som jag brukar men så kan de va ibland. Nu ska jag fortsätta kolla på youtube så får ni ha de bra. Puss

Likes

Comments

allmänt, vardagen

hej alla i kväll har de varit hittills en superkväll och tror att den kommer fortsätta lika bra om inte bättre. Jag kom hem för typ en timme och åt direkt då medan jag kollade på Tovas nya serie på svt som jag själv tyckte var väldigt bra. Sen gjorde jag mig i ordning med min vanliga ansiktsrutin som jag tänkte göra ett inlägg om i framtiden kanske på onsdag eller fradga vi får se lite. Nu har jag i alla fall lagt mig i sängen med bloggen för måste skriva och publicera ett inlägg och ska snart börja kolla på full house och snappa men min rush om han svarar någon gång och sen ska jag väll bara sova efter de. Men ni får ha de så bra så hörs vi på onsdag.

Likes

Comments

tips

hej! hoppas ni har en bra dag om inte så tänkte jag dela med mig av mina topp tre poddar som ni kan lyssna på. På tredje plats så kommer Den fantastiska resan som ni säkert känner igen. Den är av Zara Larsson och Noel där de pratar om allt möjligt som man kan tänka. På andra plats kommer Svenska mordhistorier som ni säkert förstår handlar om mordhistorier i Sverige men även lite från andra länder. Mina favorit avsnitt av de är alla i serien familjen men speciellt avsnitt 1 tänker att jag inte berättar vad den handlar om utan ni får lyssna skälva men kan säga att den är väldigt komplicerad och minde fuckande i sista eller de två sista avsnitten. På första plats så kommer Josefin och Vanja som är en podd där de är två tjejer som varje onsdag lägger ut ett avsnitt om ett nytt ämne varje vecka. Vanja har även en yt kanal med sin skit söta familj Nicklas och Iggy även kallad Grodan, hett tipps till yt folket. Så det var mina tre favorit poddar hopas ni har ett bra slut på veckan.

Likes

Comments

allmänt

Hej, den här helgen har vari väldigt händelserik men också väldig rolig. Jag har varit i bästa Göteborg med min familj och gått på Liseberg två dagar. Vi åkte upp på fredag till min bonus farmor och farfar, på kvällen tog vi de mest lugnt som åt, kolla på fotboll och även spelade lite, sen slutade kvällen med att jag och 2 till kolla på tv och snacka lite innan vi la oss.

På morgonen så åkte vi sen hela familjen till Liseberg, vi hann åka mycket då de inte var så mycket folk den dagen. Föräldrarna gick hem senare på kvällen så då var de bara jag och två till kvar och vi gick ända tills de stängde. vi åkte kållerado hur många gånger som helst den kvällen. Det blev väldigt mycket åkturer på de 12 och en halv timmarna som vi var där. Dagen efter så åkte vi tillbaka för att gå ytligare en dag men det blev bara en halv eftersom att vi skulle åka hem på kvällen men så många timmar på Liseberg så fick man åka allt som man ville. Även då blev de mycket åkande i Kållerado som är en vattentur som man åker i en rund båt kanske man kan kalla det. Den bästa karusellen som inte är en bergochdalbana är en som heter mechanica tycker jag . Sen åkte vi hem och man kan ju tro att man är så trött att man går och lägger sig tidigt men nae inte med mig inte jag satt uppe hela natten ock kolade på serier. Men kanske inte så konstigt att jag inte var så tröt eftersom att jag sov i bilen. Så det här var min helg i Göteborg och er som aldrig har varit på Liseberg så kan jag verkligen tipsa er om det för att enligt mig är de Sveriges bästa nöjesfält. Hörs!!!


Likes

Comments

tips, mat

​hej alla!!!

äntligen fredag så skönt, veckan har varit väldigt lugn men med väldigt viktiga saker att göra. Jag tänkte dela med mig utav en frulle som ni säkert såg i titeln som jag fick tipps om och testade igår kväll som var extremt god. Det är verkligen inte den nyttigaste frukosten som man kan äta men god så någon gång i bland gör väll inget?Det som jag hade i den var inget speciellt utan bara mjölk, citron och vaniljglass. Ska jag vara ärlig såblir de nog den i morgon också men ibland får man ju unna sig lite.                                                                           Jag har inte mycket som jag behöver göra i helgen utan blir rätt så lugnt så nu kommer det komma 4 dagar med inlägg i rad, eftersom att jag lägger ut i morgon också som jag sa för några inlägg sen att jag skulle göra ibland om jag hann. Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

frågor

hej alla. Nu var det ett tag sen som jag startade min blogg och det har kommit in lite frågor via min mail och idag tänkte jag svar på några utav de.. Det har kommit lite om samma saker och områden så jag tänker att jag skriver om det är några frågor om samma område efter varandra så blir de inte så rörigt. Om du skulle vilja ställa några frågor till mig till kommande Q/A kan skriva en kommentar eller skicka på mail, men nu kör vi.

Vad vill du med din blogg?                                                                                                  Jag är inte ute efter att ha så myckna följare som möjligt eller bli någon på topp listan utan tycker bara att det är kul och sen att kunna nå ut till folk o få dela med mig utav mina tankar och åsikter.  

Varför startade du en blogg?                                                                                         Jag är inte någon som älskar att skriva eller läser så mycket bloggar, den som fotar allt och alla eller något sånt så jag kanske inte är den typiska bloggaren men det var något med de som fick mig att testa och sen har har bara tyckt att det kar kul och fortsatt. Som visa utav er kanske vet så har jag skapat blogg förut men slutat för de var inte kul, glömt bort osv, men nu känner jag att det är kul och vill fortsätta.  

Kan du göra ett inlägg om hur du kommer över killar så snabbt, verkar som om det gick väldigt fort för dig med Alex?                                                                                                            Det kan jag absolut göra om ni vill, för de stämmer de tog konstigt fort att komma över honom. För er som inte vet vem han är så var ved min sommarflört i somras. 

Har du någon kontakt med ditt ex idag?                                                                             Nej det har jag inte vet inte, men däremot så skulle jag vilja få tag i honom för en sak men har har blockat mig över allt så det går nog inte. Så Alex om du läser detta så ring mig!!

stil på kläder?                                                                                                                      Jag gillar att ha svart, vit och grå på kläder och har kanske något plagg i någon annan färg. Om man inte ska ta färger så är de väll typ ganska basic alltid i stort sätt svarta jeans och sen tröja varierar. Bara jag som tycker att det är svårt att beskriva sin egna kläd still men typ svart, vit, grå, basic och lite mode. 

intressen?                                                                                                                            Det som jag tycker om att göra efter skolan är typ att träna va med vänner eller kolla yt/serier. Just nu lever jag i stort sätt på plugg och träning det är liksom allt jag gör nu. Men när det finns tid över så är jag med vänner och tare lugnt typ.

dröm jobb?                                                                                                                          När jag var liten så drömde jag om att starta ett företag där vi designar och skapar kläder som vi sen säljer och ska jag vara ärlig så nu på senaste tiden har jag tänkt att det skulle vara coolt om jag som mini kom på den idéen och sen gjorde det som stor så det kasks man kan säga som mitt dröm jobb. 

hur lång är du?                                                                                                               1,64 

vem snapade du med senast?                                                                                                   Det var en kille som heter Hampus som jag håller på att lära känna som jag hittills tycker är extremt skön och ska bli kul att se vart de leder. 

har du snapchat?                                                                                                                  Ja men jag lägger inte upp någon ms men följ och lägg till om ni vill hanna.15157

var vill du helst bo?                                                                                                         Jag skulle helst vilje bo i någon stor stad så helst Stockholm men är så jävla dyrt där :(  

några fobier?                                                                                                                 Ja jag har en stor fobi för ormar som på senare tid har blivit bättre men som ändå är en fobi men får jobba på det det har blivit bättre och har gjort framsteg så bara att fortsätta. 

Så det var allt för den här lilla frågestunden nästa inlägg kommer på fredag så hörs då. 


Likes

Comments

allmänt

Hej!!! Var ett tag sen som jag bloggade men nu är det äntligen dags igen. Anledningen till detta är att jag har haft mycket att förs ni vet hur de är skola, träning, vänner osv. Men hur som helst så så kommer jag nu ha tid för att göra detta, mycket har hänt i mitt liv sen senast och jag ser fram emot att skriva om det till er. Jag hade tänkt mig att publicera måndag, onsdag, fredag och söndag varje vecka och sen också vissa lördagar beroende på tiden. NU KÖR VI IGEN!!!

Likes

Comments