allmänt

Hej på er idag när ni läser detta är det jul (jag skriver deg dock dagen innan asså den 23) jag vill näst bara komma in här och önska er en god jul och hoppas att alla har det bra, jag hoppas att ni alla fåren grym jul. God jul❤️💚❤️

Likes

Comments

allmänt, vardagen, resor

Hej, nu tänkte jag berätta om en händelse ifrån bilresan till Uppsala som jag nämnde i något annat inlägg. Först så åkte en bil förbi och då pekade en av de fuck you till oss vi vet inte varför kanske att mamma pratade i telefonen men vi vet inte. Vill också säga att vi inte känner personerna som gjorde detta getts att jag tyckte att de var lika några som vi känner. Sen åkte de förbi oss igen och då såg jag om min bonus pappa hur tjejen sitter och stirrar ut oss och det var inte diskret utan värklogen fram med huvudet vridet mot oss och bara stirrade och då valde min bonus pappa att vinka till de då de båda två börjar peka fuck you till oss samtidigt som vi kör om dem. Sen såg vi de inte något mer. Det kanske inte låter så roligt nu men tro mig när jag säger att du var de jävligt roligt och vi pratade och spekulerade sen efter varför osv, de var i alla fall en liten rolig händelse ifrån bilen. Vi hörs i morgon igen ❤️❤️

Likes

Comments

allmänt, vardagen

Hej, i morgon är det jul hörni kan ni fatta, gud vad tiden har gått fort eller är det bara jag. Vad ska ni gör på jul gör ni samma ska varje år? Själv blir det lite speciellt i år då mi pappa klantade sig en hel del. Jag skador jul hos min pappa med släkten som kusiner farbröder fastrar min syster farmor och farfar och det som är speciellt för i år är att min mamma och mormor också ska vara med vilket kommer att bli jätte kul. Skulle tycka att det vore väldigt intressant om ni delade med er av vad ni gör i jul. Vet inte hur det kommer att bli med inlägg oså nu över julen och nyår men ska göra mitt bästa, har ni idéer om vad ni vill att jag skriver så säg till. Ha de bäst så hörs vi!!

Likes

Comments

allmänt, vardagen

Hej, jag sitter nu i bilen påväg till mormor och kom på att jag inte postat något. I söndags så tänkte jag att det var lugnt att hoppa häver en dag men sen kom jag på nu att jag inte gjorde det i tisdags heller.
Som ni vet har jag firat liljul med släckt i helgen vi åkte ca halv 11 men jag tänkte göra ett eget blogginlägg om resan dit. Det var väldigt trevligt och vi satt och åt dela ut paket och jag och 3 till spelade lite uno. Vi gick ut med hunden och sen hade jag, syrran och vår kusin en väldigt trevlig kväll medlare ps4, snack, musik och film.
Vi åkte vid ca 12 hem och på morgonen när vi vaknade så åt vi frukos och gjorde oss i ordning och vi fick träffa vår kusins flickvän också innan vi åkte hem.

Likes

Comments

allmänt, vardagen

Hej hoppas att ni har haft en bra vecka hittills, som ni teer i titeln så ska jag göra en liten life update idag då jag varit borta i typ ett år. Till att börja med så har jag gjort slut med min varande killa (kan ha nämnt det när det hände). Sen så har jag också sen mina föräldrar skildes bott hiss båda men nu i snut ett år så har jag bara bott hiss min mamma av anledningar som jag kan göra ett annat blogginlägg om med varför och vad som har hänt då det är för långt för att vara med här. Min syster har kommit hem från sitt utbytesår och nu funderar jag också på att åka iväg då hon pratar mycket positivt om det med det är så jävla dyrt så är fortfarande lite osäker. En annan sak som hänt är att jag har nu börjat på gymnasiet i en helt ny klass, vet inte riktigt vad jag känner för klassen ibland är det positivt och ibland negativt. För er som inte ve så går jag samhäll men tror att jag stor på någon lista för att komma in på ekonomi så förhoppningsvis går jag på ekonomilinjen efter jul då det är då allt drar igång med inriktningar så hoppas att jag har blivit flyttad tills dess.

Hoppas att ni gillar min blogg och fortsätter att läsa den har nog tänkt att publicera söndag, tisdag och torsdag beroende på lite hur mycket idéer jag har om vad jag ska skriva om så ibland kan det bli mer och ibland mindre. Ni får ha det så bra och en bra helg själv ska jag till Uppsala och fira liljul med släkten och släktens släkt om ni fattar. (kommer ett inlägg om det på söndag eller tisdag) ha det bra så hörs vi.

Likes

Comments

allmänt, vardagen

Hej hörni, i söndags så satte vi upp våran julgran, vi var lite oense om vi skulle ha en gran eller inte men jag fick min vilja igenom så nu har vi en gran. Anledningen till att de andra inte vill ha någon är att vi har katter som klättrar upp granen och välter den (därför det är snören från granen så att den sitter). Men nu har vi i alla fall våran gran uppe. I söndags efter maten så började vi ta upp kranen och lyssnade på lite julmusik. Vad tycker ni då, blev den bra???

Likes

Comments

allmänt

​​​​​​

Hej hörni om det finns några kvar vill säga. ​Som ni marker så har jag tagit en LÅNG paus nu och det som händ var att jag gick igenom en skilsmässa (som jag kanske gör ett inlägg om senare) ännu en gang och efter det fick jag aldrig tillbaka suget som nu kan läsa i mitt förra inlägg. Efter ett tag skrev jag ett inlägg där jag berättade att jag skulle sluta/ ta en paus vilket var för typ ett år sedan nu. Jag har inte ens tänk på bloggen så mycket men i morse när jag lägg i sängen ock kollade på Ellen Färnström (stort tipps) så tänkte jag att nu ska jag börja igen. Så som jag tänker nu är att jag kommer att göra kanske tre inlägg veckan beroende på hur mycket man har i skolan och övrigt men är taggad på att börja blogga igen så hoppas jag att vi hörs i ett senare inlägg. 

Likes

Comments

allmänt

Hej hörni som ni säker märkt har jag inte lagt upp något på väldigt länge sol ni kan läsa om varför i förra inlägget tror jag att de är. Efter det så har de blivit bättre men också sämre få de kommit upp andra saker också men har aldrig fått tillbaka suget att skriva eller göra något blogginlägg. När jag såg appen nyss så tänkte jag att jag kanske borde göra ett inlägg och förklara och säga att det inte blir mycket mer utav min blogg. Så som det ser ut nu kommer jag antingen ta en paus eller sluta med att blogga, anledningen till varför jag inte vet är för att jag inte vet om suget kommer igen. Jag ville bara informera er om det här och hoppas att ni får ett bra 2017 och en bra nyårskväll. Det här var allt och så får vi se om vi hörs någon annan gång. ❤️

Likes

Comments

Okej hörni vet att jag precis kommit tillbaka men nu är de så som ni säkert kanske läste på titeln att jag måste ta paus ett tag bara en vecka eller två. Anledningen är de att jag nu håller på att gå igenom det som jag hatar mest i hela livet och något som är extremt hårt och jobbig. Så ville bara säga det så ses om ett tag❤️

Likes

Comments