Gårdagen inledde jag på gymmet. Denna dag inleddes med en promenad med ena hunden. Bland kor och älgloppor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För en månad sedan sprang jag Ultra Vasan 90km. Runt 50-60km fick jag ont i knäna. Men jag skulle fixa det. Jag skulle in i mål. Jag fixade det. Jag klarade av att springa 90km. Det var då. Nu har jag inte kunnat springa sedan dess. Har knas med knäna. Blir till att boka en tid hos farbror doktorn så att jag kan få ett rehab program. Börja springa igen. Jag ska fixa detta. Det kommer att ta tid, men jag ska tillbaka. Jag ska fixa 100km.
Dagens träning blev ett besök på gymmet.

Likes

Comments

Hoppas att alla får en fin midsommar med nära och kära.
Startade dagen med träning och fortsätter dagen med de som betyder mest för mig.

Likes

Comments

Long time no see. Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Men jag ska försöka ta tag i det igen.
Sedan 1 år tillbaka har jag inte ätit kött eller fågel. Att ta det beslutet var inte svårt för mig då jag inte åt så mycket kött överhuvudtaget. Kyckling var mer min grej. Jag trodde att vi hade kommit längre i tänket kring kosten än vad vi verkar ha gjort. Det kom/kommer frågor kring varför, pikar om det och många restauranger har få vegetariska alternativ. Men jag tror att det blir lättare. Utvecklingen går framåt även där.
Dagens middag blev rödbetsbiffar med grönsaker. Så gott😀

Likes

Comments


"Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden."/ Kristian Gidlund.

Så vackert. Så sorgligt. Så sant. Älskar det.

Likes

Comments

Hittade två roliga fotoappar som man kan använda till att greja med bilder. Så kul. Lite kreativ så här på ledigheten 😀 Så lär ju dyka upp lite omgjorda bilder😂

Likes

Comments

Att kunna få göra det man älskar är verkligen lycka. Imorse tog jag min andra joggingtur, denna gång blev det inomhus på ett av gymmets löpband. Jag har vilat i ca 2 veckor. Att komma igång igen är verkligen härligt men samtidigt så är det en utmaning. Utmaningen är att jogga lugnt, inte ta i för mycket och att hålla det till en lagom lång runda. Jag har som plan att hålla det till 4-5 km nu i början och sakta men säkert öka distansen och farten. Samtidigt ska jag bygga upp styrkan i min höft som visat sig vara min akilleshäl.
Idag är vi extra stolta föräldrar då våra tjejer ska få flytta upp en grupp i ridningen. Så roligt då det går bra i deras fritids intressen.
Bästa känslan 💖

Likes

Comments

​Idag fick mina små älsklingar äntligen sommarlov. Som de har längtat. Men det blir några dagar på fritids innan det blir ledigt på riktigt för dessa två. Mina små hjärtan. Ska bli så gött att gå på ledighet sedan då det är dags.

Likes

Comments

Så det kan gå 😊 Det är ju bra att ha mål här i livet. Även om jag inte kan springa just nu så ska jag påbörja satsningen idag. Resan mot målet är spännande, tuff och rolig. Så nu är det bara att ge järnet. Fler som anmält sig??

Likes

Comments