Hoppas att alla får en fin midsommar med nära och kära.
Startade dagen med träning och fortsätter dagen med de som betyder mest för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Long time no see. Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Men jag ska försöka ta tag i det igen.
Sedan 1 år tillbaka har jag inte ätit kött eller fågel. Att ta det beslutet var inte svårt för mig då jag inte åt så mycket kött överhuvudtaget. Kyckling var mer min grej. Jag trodde att vi hade kommit längre i tänket kring kosten än vad vi verkar ha gjort. Det kom/kommer frågor kring varför, pikar om det och många restauranger har få vegetariska alternativ. Men jag tror att det blir lättare. Utvecklingen går framåt även där.
Dagens middag blev rödbetsbiffar med grönsaker. Så gott😀

Likes

Comments


"Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden."/ Kristian Gidlund.

Så vackert. Så sorgligt. Så sant. Älskar det.

Likes

Comments

Hittade två roliga fotoappar som man kan använda till att greja med bilder. Så kul. Lite kreativ så här på ledigheten 😀 Så lär ju dyka upp lite omgjorda bilder😂

Likes

Comments

Att kunna få göra det man älskar är verkligen lycka. Imorse tog jag min andra joggingtur, denna gång blev det inomhus på ett av gymmets löpband. Jag har vilat i ca 2 veckor. Att komma igång igen är verkligen härligt men samtidigt så är det en utmaning. Utmaningen är att jogga lugnt, inte ta i för mycket och att hålla det till en lagom lång runda. Jag har som plan att hålla det till 4-5 km nu i början och sakta men säkert öka distansen och farten. Samtidigt ska jag bygga upp styrkan i min höft som visat sig vara min akilleshäl.
Idag är vi extra stolta föräldrar då våra tjejer ska få flytta upp en grupp i ridningen. Så roligt då det går bra i deras fritids intressen.
Bästa känslan 💖

Likes

Comments

​Idag fick mina små älsklingar äntligen sommarlov. Som de har längtat. Men det blir några dagar på fritids innan det blir ledigt på riktigt för dessa två. Mina små hjärtan. Ska bli så gött att gå på ledighet sedan då det är dags.

Likes

Comments

Så det kan gå 😊 Det är ju bra att ha mål här i livet. Även om jag inte kan springa just nu så ska jag påbörja satsningen idag. Resan mot målet är spännande, tuff och rolig. Så nu är det bara att ge järnet. Fler som anmält sig??

Likes

Comments

På onsdag ska jag och min kollega hålla vårt 3:e grupptillfälle. Jag är ju inte den som gillar att stå och hålla låda längst fram vid en tavla  i 2 timmar. Men nu gör jag det 😊 Det hade jag ju inte trott om mig själv. Jag har blivit en sån där som pluggar in trevlig läsning om ett intressant ämne och pratar om det samt förmedlar ut verktyg som kan vara bra att använda sig av vid behov i livet. Vi har pratat om stress, acceptans och förändringar. Vad behöver jag acceptera? Vad vill jag förändra i mitt liv? Vilka är mina värderingar i livet?

Likes

Comments

Så har jag äntligen bokat en tid hos en sjukgymnast. Det är bara att vänta i 2 veckor 😕 Jag har inte sprungit på 3 dagar och det är lite jobbigt. Vill så gärna ut i skogen. Men får köra tantgympa så länge 😂
Nu ska jag fortsätta att plugga in materialet som jag och kollegan ska prata om imorgon. Det här med stress...det är intressant.

Likes

Comments

Tyckte igår att det var en lysande idé att ta en joggingtur efter jobbet. Någonstans runt 6-7 km blev värken i höften jobbig även för en människa som mig som har hög smärttröskel. Idag satt smärtan fortfarande kvar. Så det är dags för att ge sig in i djungeln av naprapater och kiropraktorer. Hitta en bra som ger mig ett program och säger att jag snart kan vara redo för en joggingtur.
Jag vill så gärna ge mig ut på en lång och smärtfri joggingtur. Så då har jag beklagat mig färdigtför denna gång 😂

Likes

Comments