Header

Vad kan man göra när det är -20 utomhus? Jo man kan mysa gärnet hemma med massa ljus och lite egen tid. Gå igenom tankar som kommer upp och sen kunna mysa till en film under en varm filt 😊 mysigast om Linus är med, men när man är själv får det fungera utan honom!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har blivit en sån otroligt inredningsgalen person. Jag har fallit för vitt, silver, ljusgrå och ljusrosa. Som i detta fall, jag vill så gärna ha flera kandelabrar. Med ljusrosa ljus 😍!

Likes

Comments

Vad hade jag gjort utan dig Linus? Nu blev julen inte som den från början skulle vara. Utan dig hade jag inte orkat med den över huvudtaget. Nu fick jag inte fira med varenda minut med dig utav julaftonskvällen men början av dagen och avslutningen av dagen. Du är den människan som gör mig hel när jag utan dig hade varit alldeles sönder ska du veta. Aldrig någonsin mött någon person som jag älskat så mycket som jag älskar dig. Du tar fram den bästa i mig. Tack för att du finns! 💖

Likes

Comments

​Julmys med tacos istället för riktig julmat. Mamma som åker iväg till norge under julen så det fick bli en mini julafton med tacos. Måste säga att det var riktigt trevligt ikväll, trots att vi syskon brukar ha något emot varandra lite då och då. Jag hade iallafall min Linus med mig!

Likes

Comments

Jahapp då har den där marrebarren skaffat sig en blogg. Tidigare har man bloggat men det ska bli lite mer allvar på den fronten nu. Har så mycket tid över i mitt liv så varför inte? ☺️

Likes

Comments