som rubriken lyder

är jag så jävla tråkig?

sitter och scrollar igenom mina gamla inlägg och ser att drygt 50 iaf ser mina inlägg.
Men! jag har absolut ingen som följer mig?
är det verkligen så att mina tankar och mitt liv är så ointressant?
Vad är grejen med det hela egentligen.  Ska jag behöva snacka mode eller börja lägga upp provocerande bilder för att folk ska fastna?
I verkligheten så brukar jag kunna hålla folk på kroken för att jag bjuder på mig själv, men här i blogg världen wow.. ni är fanimej svårflörtade.
Jaa men för ca en timme sen satt jag och sket sönder min toalett och min röv brinner nu, har IBS och ätit påskmat. Jo! har även besök hemma hos mig, undrar om dom hörde fontänen där inne med mig, vilken tur att jag spolade vatten och la i lite tvål där under tiden för att försöka dölja mina handlingar där inne. 
ligger nu ner och magen bullrar fortfarande eller ja mina tarmar gör det. Jag gäspar och undrar funerligt för mig själv vad jag ska skriva.

äh palla this liksom har 12% kvar av batteriet och orkar inte stoppa den i laddaren som är på sidan om sängen för att min dotter ligger och sover på min arm nu. thug life.   aja godnatt på er!

🗻🌠🌠🌠🌟⭐🌟⭐🌟⭐

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag i min dotters rum med en kall kaffe efter en rejäl frukost. Kaffet har hunnit bli kall men av all ren lathet så tvingar jag i mig att dricka det istället för att gå och hämta nytt... Det ologiska är nog att jag ändå kommer att vandra hela vägen till köket för att hämta mer, när detta är väl slut det vill säga. Jag måste erkänna att jag är grymt dålig på att uppdatera min blogg. Jag har legat i influensan? hela veckan. Måste vara en influensa då det verkar ha nått all befolkning på något sätt. Lite som en epedemi.
Vad mer? hmm skaffat mig eller ja skaffat och skaffat uppdaterar min twitter igen!
ska nog börja använda den IGEN.. mycket igen det vart där. Jag har typisk ägglossning mage/ mens mage just nu. Drygt drygt drygt, ni tjejer vet vad jag snackar om.. haha..
nåväl ska fortsätta titta på barnprogram och sen kanske ta mig en dusch inte lukta usch.

tja! 

Likes

Comments

Hej igen alla mina trogna läsare! 👋

dvs ingen! 👏

känner nu att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg. Livet rullar på som det ska, jag läser fortfarande till undersköterska och får läsa dom här ämnena. Lägg märke till att dom ämnen med en ✔ är färdiga och betygsatta ämnen👌

🔹 vård & omsorg 1 ✔
🔹 medicin 1 ✔
🔹 psykologi 1 ✔
🔹 hälsopedagogik ✔
🔹 etik & människans livsvillkor ✔
🔹 vård & omsorg 2 🔜
🔹specialpedagogik 🔜
🔹psykiatri 1 🔜
🔥psykiatri 2 (?)
🔥akutsjukvård  (?)

om ni har några funderingar på varför dom två sista är med eld och ett frågetecken. Det är just på grund av att dom är special valda ämnen. Och jag är lite osäker på vilken jag ska välja. Det lutar dock lite mer åt psykiatri 2 då jag vill läsa vidare till obducent tekniker. MEN vi ser ju vad som händer, haha.

Vad mer kan man säga? jo jag funderar på att joina efter min kära syster och börja
V-LOGGA (videologga). Men får se hur det går med det. . ja joo. och idag är det kvinno dagen! Jag ser inte denna dagen som viktigare än någon annan dag. Finns det föresten någon man dag? eller barn dag?
För jag har som sagt absolut ingen koll..

jo! idag piffade jag upp mig lite extra och kände mig väldigt sexig. Haaaahaa och det gör jag inte ofta, så unnade mig att göra en liten mer utmanande video på snapchat som egentligen inte alls skulle publiceras eller skickas.  Men attans som den gjorde så hamnade den på storyn. Det skämmiga var att drygt halva min snapchat såg denna video. Samt min syster och min granne, my bad! läser ni detta så säger jag bara.. jag är mänsklig med mänskliga begär, guurl u know what im talkinn about! Hur många av oss tjejer, även killar för den delen försökt posera snyggt och sjunger med en låt och spelar sexig när man lägger på sin makeup. Eller bara helt enkelt hör denna uber grymma låten med dom där uber grymma movsen som gör att du känner dig som queen eller king of the world.

U GO HUMAN! WORK IT!

haha nä nu ska jag avrunda här godnatt folket.

Likes

Comments

Kan inte sova..  Katten prasslar på andra sidan rummet med något plastaktigt.  Men det är inte det som gör så att jag inte kan sova...  Det är något helt annat...  Dom säger en sak, men jag känner en helt annan.  Är jag paranoid?  Eller är det så att det kan stämma? Allt i allo, jag är den jag är, jag kommer inte förändra mig som person för att du ska tycka om mig...  If u don't like it,  fine leave.  Jag har mycket i ryggsäcken för stunden och jag är inte i mål än.  Men snart så...  Då kommer jag stiga som aldrig förr...  För när jag är medveten om mina svackor så har jag möjligheten att kunna påverka detta till det positiva...  Ge mig bara lite tid,  jag kommer nå fram..  Jag vet att jag kan vara jobbig för att jag blir orolig i min själ..  Men försök då förstå mig hur jag känner mig inombords...  Det river mig itu,  att gå runt att inte lita på någon till 100% har satt sina spår från tidigare dagar..  Att ha den tanke rollen som jag upplever är p.ga att jag är orolig, att sitta där och förlösa all sin energi i ett fullsmockat rum med massa möjliga ljud och känslor som slår en, tankar som försöker ha övertaget än vad huvudet och hjärtat säger fast dom två är oense.  Känslan att känna glad, ledsen, förtvivlad, sårad, ångest,  rädsla gråten i halsen .. På samma gång...  Jag säger inte att det är synd om mig nej..  Men innan du dömer mig som person för ett moment i livet..  Tänk på hur jag känner mig den stunden när det upplevs. Som sagt..  Jag må kanske ta upp mycket av din energi kanske är jobbig om att vara paranoid ...  Och om du känner att du inte orkar, låt gå..  Men snälla  förstå mig också...

Likes

Comments

Jag  måste få reagera av mig lite,  känner mig så sjukt nedstämd, rädd,  och inte förstådd..  Vill dra mig tillbaka till mitt skal och inte komma ut fan  fan  fan vill jag bara skrika.  Orkar inte de här,  vad fan är de här för känslor jag känner?  Har jag gått och blivit psykiskt störd på riktigt? Allt bara snurrar snurrar och snurrar vill gråta.. Pulsen ökar inom blodomloppet jag känner det tydligt, börjar få inre panik.  Hoppas att jag blir som jag brukar vara.  Jag gillar inte den här jag.  Försvinn....  Blir skadan lindrigare om jag stänger ut allt?  Alla intryck omkring mig gör mig tokig...  Vill inte,  jag vill inte känna mer..

Likes

Comments

Här ligger jag med en film som avslutats, bounty hunters..
Jag har länge funderat på när mina demoner söker upp mig när jag är mer eller mindre "ensam" har bara en ytlig kontakt med omvärlden. Har ingen jag direkt kan öppna mig till att prata ut med känns de som, jag finns bara där för att rensa ut andras demoner.. men mina då? hur länge ska dom här demonerna nu vara? När försvinner dom? Hatar verkligen när allt är tyst runt omkring mig och ingen ny notifikation på Facebook som faktiskt riktas mot mig, inga sms,  inget... känner mig ibland utnyttjad som om jag bara duger när det passar dom.. men vad vet jag? Dom kanske tänker exakt likadant.. allt går runt och runt som i en enda ond cirkel. Jag vill ha men vågar inte ta steget, ensamheten, tillit svårigheter har satt djupa spår i mig.. Jag har ju lärt mig att världen ser ut såhär, min familj är de här lilla... alla runt omkring mig har dom där dom verkligen älskar, en partner att älska, en själsfrände. ibland är det jobbigt att behöva  se andra par tillsammans, men på andra sidan är jag tacksam.. jag vill allt, men vågar inte. Jag har byggt upp en stark barriär som jag vägrar låta någon  bryta ner... har byggt upp mina känslor, mina tankar, mitt agerande, mina kunskaper på en helt ny högre nivå än tidigare. Nu är jag stabil trots mina demoner som jag vet att jag  har, men jag låter  inte dom få övertaget.
Vet verkligen inte hur detta inlägg ser ut från dig på andra sidan som läsareDu kanske bygger upp en uppfattning om att jag verkar svag, men har hopp i att vara stark och veta vad jag vill, eller om att jag är stark och ensam. Jag  vet inte... jag skriver vidare på för den stunden som är kommen, jag granskar inte igenom det..
Kan lika gärna ha skrivit  minst 5 olika känsloförhållanden i denna text, i dont know. .. du som läser detta får tolka det från ditt perspektiv, mina ord.. men dina slutsatser.
ska fundera vidare på lite saker till och försöka bli frisk någon  gång. .

kramar

/lucia.

Likes

Comments

Hej igen

det var ett tag sen jag skrev, vad har hänt den sista tiden? jo rätt mycket om jag ska vara ärlig. kan börja med att jag nu ligger i sängen med dottern och ser Pippi.
vi tog en ledig dag idag då min halvbror kommer på besök till Sverige.
Jag vill inse kunna inse att kärlek inte är något man ska kunna påverka, utan det ska kunna ske automatiskt. Men det verkar rent utav omöjligt, vad vill jag egentligen? verkar vara olika saker konstant. Betyder  det att jah inte är redo för att ta det steget då? Eller duger bara inte dom personerna i mitt fack  enligt mitt egna omtycke.
Jag trivs ändå att vara ensam, saker och ting blir simplare då.
Varför ska alla lägga sig i om frågan
"men varför är du singel?"
jaa... kanske för att jag är så jävla ful.
nae, de är för att jag är självständig och trivs med det. Har inte mött någon direkt som har svept mig med mina fötter, eller vad man nu säger....
Nä, ska avrunda  här nu,
take care  folket.

puss

Likes

Comments

som rubriken lyder, jag ligger i sängen och har städat bakat bröd, gjort frukost, kaffe ja u name  it. nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli färdig höhöhöhö. 
Igår hade jag besök av en, och kvällen var helt okej. Dock inte fått mig  så mycket sömn. känner mig lite som en halvdöd zombie.
Jag slapp  bakisheten iaf, och imorgon  börjar The real deal med praktiken igen. Jag trivs där, men är inte taggad på mellantinget  att  lämna på dagis  sen ta mig dit  allt för tidigt på morgonen. Men  men, thats  life,
jag kikade in lite på jodel och märkt att det är mest  studenter som skriver  där. Vet  inte varför men det gör det hela lite mindre roligt...
En ultimat fråga man kan ställa sig själv,  vad händer nu? kommer det bli gamla vanliga eller är det något på gång?
hm  orkar inte tänka på det om jag ska vara  ärlig. Jag har haft kul iaf under alla resorna ,
ska avrunda nu och göra lite lunch.

hörs snart av igen.

och jag gratulerar till min älskade syster  som fyller år idag:):)

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva, skriver något bara för att inte första min moijo om att  glömma  blogga. kommer nog inte bli ett så långt inlägg, men kan skriva lite iaf, eller försöka  åtminstone. 
Hur intressant är mitt liv egentligen?
mjaa beror nog på vem som ser det, för vissa lever jag väldigt intressant, andra har en känsla att jag inte lever det fullt ut.
Men hey, jag är nöjd:) oftast iaf.
visst det kommer upp och ner gångar, men jag är som vilken person som helst. eller ja   så  kan man ju inte Heller riktigt säga, då inget riktigt går att förklara i ord.
Nä nu är jag på villovägar.  kanske skriver ett till inlägg senare.

handslag till dig / er

hejs

Likes

Comments

... alarmet går igång för tidigt på morgonen solen har inte än gått upp, och hjärnan din reagerar inte, ögonen vägrar lyfta. Du ställer  dig upp ur sängen, och vingar ut ur rummet som om du hade varit på hård galej kvällen innan. kylan från golvet jagar dina fötter och vandrar sig uppåt.
Du börjar gäspa och tar på dig en filt för att underlätta kaffe kokandet, För vem försöker du lura? du kommer stå där ett bra tag.

Jag kan tro att dom flesta  morgnar hos människor i Norrland specifikt startar såhär, den här tiden på året. Kylan är där som lurar dig att det är vinter, men inge snö som kan bekräfta det.

Men i sjukdomens aganda denna dag så är kaffet den jag  förlitar  mig mest  på. Och  frost då såklart.

kärlek påminner mycket om snö, den kan vara vacker och kall, den försvinner till och med ibland, men när du väl inte hinner blinka. så är den där framför dig, faller ner så lätt, som inga problem fanns för stunden.

nu blir det att avrunda och sitta och kurera denna kalla dag.

skakar hand med er alla.

hejs

Likes

Comments