​Livet levererar verkligen ibland, hästar på rymmen, det var ingen liten bit dem sprang, utan två av våra beteshästar tog sig ur hagen och drog iväg ut emot Gustavsberg längst med bilvägen.
Shit, det var riktigt hemskt.
Men nu är dem i säkerhet och på plats i hagen igen.
Telefonen har strulat men nu måste jag verkligen sätta igång med maten.

P u s s !
/F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är officellt nu. Dubbla jobb från och med onsdag och flyttar om drygt en månad. Plus att jag ska passa hundar från sista juni till dagen innan jag flyttar. Fuck alla som har sommarlov o semester. Vila och vara ledig kan man göra när man är gammal!

Jag har börjat äta igen, någorlunda, inte mycket men ändå... Det är alltid något eftersom jag ätit en gång om dagen tidigare.

Nä nu måste jag sätta fart, tiden rinner iväg!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Jobbar som en galning, just nu står det högst upp på listan att måla staketen i hagarna, men de är inte så jävla lätt, på två timmar har jag målat ett x antal stolpar bara då de tar tid men det måste ju trots allt göras. 
Jag är taggad för midsommar också, allting blir ljusare faktiskt, det är riktigt nice. 
Sen blir det flytt till Gävle när jag är klar här, det vill säga den 15 juli. Det är väldigt snart ändå, så jag måste börja packa om någon månad. Herregud. 

Jag hade aldrig trott att jag kunde klara mig utan wifi i nästan sju månader blir det i juli. Det är sjukt men det har verkligen gått bra. Insane! Jag har skaffat en ny telefon också, iPhone 6 ofc. Så skönt och ha en telefon som funkar! :)

Ursäkta... men detta inlägg blev jävligt skumt! 
​​
P u s s ! 
/FLikes

Comments

Världen är så jävla orättvis alltså... här sitter vi som djurägare och kan bestämma över andras liv.
I veckan fattade vi ett beslut om att en av våra fina ponnys ska få vandra vidare till dem evigt gröna ängarna för att hon inte klarar av värmen längre. Hon är struppipare och har gått som sällskapshäst nu i flera år.
Hon har det jobbigt när det är varmt, hon flåsar väldigt mycket, även dagar där det faktiskt inte ens är varmt kommer flåset. Vi måste ändå se det som hennes bästa sätt av avsluta sina dagar på.
Finaste Barbie!

Annars flyter jobbet på, jag har målat som en galning då dem har varit här och tvättat stallen igår så det är ganska rent och snyggt, nymålat på en del ställen och fler blir det, samt har jag städat som en tok också.
VILKET LIV! HAHA!
Men aja, på lördag fixar jag äntligen en ny telefon i alla fall, denna börjar ju verkligen att ge upp nu!
Nu blir det te och en man som heter Ove!

P u s s !
/F
Likes

Comments

Nu har jag kommit till den där punkten, den där när du har insett att man måste gå vidare i livet. Det är dags nu! Idag har jag sagt upp mig och flyttar eventuellt till Gävle eller ja straxt utanför.

Jag har verkligen haft sådan ångest, över hur jag ska säga det men idag kom det på tapeten och då var det lika bra o säga som det var. Anyway, vi får se vad livet erbjuder. Jag måste bara hitta ett jobb där uppe! (:

P u s s !

/F

Likes

Comments