För snart 6 månader sen tog jag chansen, chansen att prova något "nytt" och flytta till en ny ort. Det var bland det bästa jag gjort. Tiden går verkligen fort, snart är sommaren här och hästarna går på bete, jag ska jobba extra som servitris och sådär. Sjukt mycket roligt händer och så mycket oförutsägbart också. Shit alltså!


Nåväl! Det är söndag och jag inväntar en ny jobbvecka. Ska sticka till mamma torsdag - söndag också, så en kort vecka med mycket sol hoppas jag på.

P u s s !

/F

Likes

Comments

Eller något sådant!

Jag sitter nyvaken i sängen och ska snart ut på en ciggarett, regnet faller ned utanför, det såg ut som fint sommaregn. Men ska rida ut idag tänkte jag, igår joggade vi bara lite mjukt i ridhuset. Kändes nästan konstigt då jag inte alls har ridit inomhus sen typ jag slutade på ridskolan! Men men, jag är glad att jag har den tillgången.

Här om dagen (onsdags) var vi iväg med vårt projekt killar som rider och lät dem träna för Pether Markne. De var riktigt kul! Även fast man stod på marken så var det ett par bra lektioner, mycket tänkvärda grejer han sa etc. Det var riktigt häftigt!

Nästa vecka sticker jag till mamma och firar lillasystern som fyller år den 6, men eftersom att jag jobbar så har jag fått lite 'permis' från torsdag -söndag. Så får vi se vad som händer helt enkelt!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev nu... Men livet känns för tillfälligt väldigt svårt! Det är så mycket, så mycket svåra beslut om allting. Saknaden av någon som är där vid din sida. (Like a king always got his queens back!)

Jag är bara matt, vill inte att de ska kännas såhär, men jag försöker hålla blicken uppåt, annars faller kronan av. Jag jobbar nästan bara 24/7, folk ställer frågor jag önskar att jag hade ett bättre svar på. Om två helger åker jag till mamma, min lilla syster fyller år på nationaldagen så då ska hon firas på helgen där så jag kan vara med! :)

P u s s !

/F

Likes

Comments

Idag är vi exalterade här hemma i stallet, killar som rider gänget kommer till oss och dem ska hoppa för en super duktig hopptränare som brukar träna pojkarna! Igår kväll byggde vi fram på ute banan medan killarna sladdade som tokar med lilla fyrhjulingen o nät!

Super roligt verkligen! Sen kommer tidningen ridsport och ska göra ett hemma hos repotage i samma veva som pojkarna tränar i eftermiddag! Det kan bli super roligt verkligen! Så det är mycket o göra idag! Herregud alltså! Men de är bara att bita ihop!

Gilla gärna: Killar Som Rider på facebook.   Läs gärna deras blogg också, www.killarsomrider.se

P u s s !

/F

Likes

Comments

Värmebölja... Det är verkligen så varmt, vart kommer denna värme ifrån?! Man får ju typ en chock av hur det slår om och hästarna är helt slut av denna värme som bara slagit till från ingenstans!

Nåväl... Jag är helt slut idag, pollen, dålig sömn o allt... Det är så mycket, känner mig faktiskt lite nere vilket inte känns bra alls. Men det får vara... Det går nog över.

Jag får väl vara hemma nu och ladda batterierna för imorgon.

P u s s !

/F

Likes

Comments

Ni minns säkert från förra gången att jag bränt mig otroligt mycket.. Nu står det klart att jag fått brännskador av solen. Ni vet när brännan har lagt sig, det ska börja flagna upp verkligen, så på några ställen gör det lite extra ont... Där har det blivit ytor med små sår över det brända.

Men ah, usch varför beskriver jag mina jävla sår för er? Haha!

Anyway allt rullar på.. Jobbet, livet allt! Det händer så mycket verkligen, så jag blir matt. Samt att denna värme tar all ork man har kvar efter en dag på jobbet.

P u s s !

/F

Likes

Comments

Det är i början av maj och vädret är verkligen strålande. Plusgraderna tog i från tårna och är uppe på 22-25 plus här. Det är verkligen superskönt när man jobbar ute varenda dag, för hästarna också som slipper bära så mycket täcken.

Men igår var jag ute och mockade vår största betes/rasthage, började dock i måndags men fick göra klart det igår. Det resulterade i två smockfulla skottkärror! Och jag som inte riktigt tänkte traskade ut i linne och började då mocka. Fyra och en halv timme senare kom jag tillbaka.. Klar! Men helt solbränd! Tanterna tog mig i örat, men de är väl så när man inte är efter tänksam, eller har solskyddsfaktor! ^^'

P u s s !

/F

Likes

Comments