Nu ligger jag i soffan och kollar på Strul och tänker på att det är ju faktiskt 2015. Det kan jag inte fatta för det känns som att det fortförande är 2014. Men det är bra att det är ett nytt år för då kan man börja om från början och skita i det man gjorde 2014 det är det allra bästa med ett nytt år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma hos mina kusiner för jag och min mamma är barnvakter för att deras föräldrar är på fest. Vi sitter och kollar på barnkanalen med mina två kusiner, vi kollar på ett japanskt tecknad film. Men de vill bara leka datten och efter som jag har så ont i magen så får min mamma leka datten med dom istället hehe.

Likes

Comments

Nu har jag kollat klart på alla säsonger och alla episoder som har kommit ut av serien american horror story. Så nu väntar jag på att resten av episoderna på american horror story freak show ska komma ut.

Likes

Comments

Jaha nu har jag vaknat och ätit frukost om 1 timme så ska jag vara i skolan och jobba till klockan 13. Hoppas att det inte kommer någon och besöker våra linje som är lärling. För då slipper vi att prata och kan bara jobba.
  • 77 Readers

Likes

Comments

Nu måste jag sova lite gör imon är det skola från 10 till 13. Min klass ska bygga på stugorna som min brors klass började på. Så vi slipper alla tråkiga lektioner. Godnatt alla!
  • 79 Readers

Likes

Comments

Jag tyckte att det kunde vara dags för ett inlägg. För idag har jag inte skrivit ett ända inlägg än så länge. Så jag tänkte berätta lite om hur min dag har set ut.
Jag vaknade som vanligt vid 06:50 och gick ner och tog ut flätorna som min morsa flätar varje kväll för att jag ska få vågigt hår. Men så klart så regnade det ute så när jag cyklade till skolan så blev lite av mitt hår rakt igen. Sen den första lektionen var svenska som är det ämne jag hatar mest. Och just nu läser vi alla varsin bok. Och jag fick en bok som jag inte förstår. Men idag fick jag en ny, tackar! Den andra lektionen vad religion och idag började vi att prata om buddism och hinduism. Den tredje lektionen var byggteori och då kom galaxen på besök. Hon föreläste lite om hur man ska jobba så att man inte blir skadad. Sen fick vi också göra ett styrke, kondition, balans och rörlighets test. Man skulle göra 31 armhävningar som jag inte gjorde för jag kan inte göra det på grund av mitt knä problem. Sen skulle man hoppa åt sidan i tre minuter vilket bara jag och Felix klarade. Sen skulle man stå på en balansbräda och nudda golvet 6 gånger som ingen klarade. och till sist skulle man sitta ner och försöka nå sina fötter med raka ben. Det var det jobbigast på hela dagen. Min kondition är sämst. Och nu sitter jag hemma på mitt rum och ska kolla på Non-stop.
  • 82 Readers

Likes

Comments

Nu ska jag kolla på the conjuring för av någon anledning så vill jag inte sova inatt. Jag kommer inte kunna sova på dagar säkert för jag hatar skräckfilmer för jag blir rädd så lätt. Så om någon känner för att skriva med mig så snälla gör det. kik:izabel16
  • 87 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag utanför min brors lägenhet och väntar på att han ska komma hem. För jag har ingen att vara med eller hos tills min pappa kan komma och hämta mig. För just nu så är han 10 mil ifrån mönsterås och hämtar någon bildel till bilen för den gick inte igenom besiktningen den här gången heller. Och de gör allt för att vi ska få köra den bilen. För just nu så har vi ingen egen bil vi har bara pappas jobba bil som vi inte får köra. Men jag tror också att när bilen är lagad så ska min bror få den och ha den som jobbar bil.
  • 95 Readers

Likes

Comments

För någon dag sedan så var det en föreläsning i skolan. Dom pratade om att barn arbetar på tobaks fält utan utrustning. och att de var tvungna att jobba för att deras familj skulle få mat och kunna betala alla dras utgifter. Man kunde skriva på och stödja dem, de behöver 15 000 namn. Så gör en skillnad som jag och skriv på. Gå in på Tobaksbarn.se och gör det nu!

  • 100 Readers

Likes

Comments

Nu sitter man på mönsterås recentrum och väntar på att bussen som åker till Oskarshamn ska komma. För min morsa tog min cykel innan Grease började så jag skulle slippa cykla hem i regnet. Så jag fick hennes busskort också. Men bussen kommer inte förens om 10 minuter och har redan väntat i 10 minuter.
  • 100 Readers

Likes

Comments