Hej med jer!

Nu er vi så småt begyndt, at starte i skole igen. Efteråret er også så småt på vej. Derfor har jeg nu kreeret en lille liste, over gode TV serier. Så vi kan side inde og hygge os. Jeg har også prøvet, at lave en liste med knap så populære serier, så i for et frisk pust. Serierne er godt nok ikke i rækkefølge, siden jeg ikke kan vælge... ha ha.

- Den Anonyme


1.Jane the virgin

2.The man in the high castle

3.Young and hungry

4.Victoria

5.Hannibal

6.Riverdale

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Her på det sidste, har jeg fundet ud af, hvor ekstremt høje krav, jeg har til mig selv. Det er selvfølgelig godt at have, men når man ikke når de krav, kan det virkelig være dybt frustrerende. Jeg prøver dog at putte mit perfektionistiske jeg, lidt til siden. Okay, nu er det vel også tid til, at fortælle, at jeg ikke er 100% perfektionist. Men jeg har dog stadigvæk disse høje krav til mig selv. Jeg har også fundet ud af, hvor det meste af dette stammer fra. Insatagram.

Vi ser hele tiden flotte billeder af piger, drenge, mænd og kvinder. Jeg må indrømme, at jeg kan blive ret så forslugt i, at følge en bestem person, som jeg bare syntes har det hele. Eksempel, er jeg i denne måned har elsket, at kigge på en piges instagram. Hun spiser på cafe, er sammen med veninder, er sammen med kærsten, er smuttet på ferie til de varme land. I kan vist se, hvor jeg vil hen med denne her… Ja, jeg ved godt, dette her er den bedste del af hendes dag, men når man ikke ser andet, er det svært at se, hvad der er knap så perfekt. Men jeg er også skyldig i, at poste det, som er dejligt og fedt. Jeg poster ikke, hvis det har været en lorte dag. Men måske var det noget jeg skulle til? Det kan virkelig stresse mig ud, når det føles som om, det kun er mit liv der er i kaos. Men jeg tror også, at jeg vil til at slukke for computeren og mobilen lidt oftere. Håber i nyder januar indtil videre.

Xo den anonyme

Likes

Comments

Som mange andre, har jeg nogle mål jeg gerne vil nå i 2017. 2016 har været et okay år, men der er helt sikkert ting, der stadigvæk kan gøres bedere. Mit første mål er at spise sundere og være bedere mod min krop. Ja, jeg ved godt at det er en kliche, men jeg vil så gerne lade vær med, at æde alle de e-nummre, som min kop, ikke har godt af. Mål nummer 2 er, at være mere sammen med venner, og at være åben overfor nye venskaber. Nummer 3 er smil mere. Vær glad, se positivt på tingende, eller situationen. Jeg kan godt være lidt for hurtig til, at blive lidt for pessimistisk, og det skal der laves om på. Nummer 4 bliver, at synge mere. Jeg elsker at synge, det er noget der gør mig virkelig glad. Så derfor vil jeg gerne sørger for, at det bliver en del af min daglige rutine. Jeg håber det her kan hjælpe jer, til at sætte nogle mål, for 2017. Hav det godt, og pas på jer selv. Jeg håber 2017 bliver det bedste år hidtil!

- Den anonyme

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja… titlen siger vel det meste. Velkommen til min blog. Jeg har masser af ting, som jeg gerne vil dele med jer derude, så hvorfor ikke starte en blog? Den vil primært komme til at handle om, mode, min tanker, følelser og tildeles indretning og alt det gode blogger stof ;-). Jeg håber, i ville følge med. I må have en dejlig jul derude, og rigtig god juleferie.

X den anonyme

Likes

Comments