Header

JAG HAR TÄNKT MIG ATT SMINKA MIG GANSKA ENKELT IÅR! HUR HADE NI TÄNKT ER? SKA NI KÖRA NÅGOT ENKELT ELLER SKA NI KÖRA HÄFTIGA MÅLNINGAR???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1) TRÖJA: TOMMY HILFIGER FRÅN ZALANDO.SE

BYXOR: FRÅN STYLEBOP.COM (JUST NU PÅ REA , WIHOOOOO)

SKOR: VITA LÅGA CONVERSE (MEN GUD NI VET VÄLL ATT MAN KAN HITTA DEM ÖVERALLT VA?)​

2)TRÖJA: HALLHUBER FRÅN ZALANDO.SE

SHORTS: HALLHUBER FRÅN ZALANDO.SE

SKOR: BALMAIN SÅ LYCKA TILL MED ATT HITTA DEM ( VILL HA DEM SÅ GÄRNA MEN KAN INTE HITTA DEM )

3) TRÖJA : KIOMI FRÅN ZALANDO.SE

BYXOR: FRÅN MAXMARA

SKOR:TORYBURCH.COMLikes

Comments

1. less is more! väldigt fint när man inte satsar alltför mycket på att klä ut sig och är tillräcklig utklädd ändå! min absolut number one för det här årets halloween.

2. catwoman!!! nästan den enda kvinnliga super hjälte som vi känner till och varför inte? klart man kan vara en super hjälte om man känner för att sticka ut liksom.

3. min sista alternativ som är riktig nice men ändå måste man vara super modig för att klä ut sig till! mina damer och herrar,under halloween får man vara vad man vill så varför inte klä sig till något lite mer sexigare än vad man brukar ha i vanliga fall?!

Likes

Comments


HEJ KILLAR! FEM SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

1. Playa inte mig för oavsett hur mycket du önskade så är jag alltid bättre på att playa dig än vad du någonsin skulle ha playat mig, lär dig detta och gå vidare hjärtat.

2. Försök inte att såra mig!!!! detta händer en gång per år och om du nu har lyckats såra mig så äre för att du har trampat på en chokladbit eller glass! så glöm och dröm om att jag skulle bry mig om vad du gör mot mig kära du…

3. Ja jag tittar på romantiska filmer! med dig eller utan dig så tittar jag på romantiska filmer och vet du varför? för jag tycker om fantasy.

4. Har jag några känslor kvar för dig? problemet är att jag aldrig haft nån känsla över huvudtaget så ha det bra älskling

5. Varför kallar jag dig för hjärtat? det vet jag inte hjärtat.

Likes

Comments