Header

Jag vet suddiga bilder is life

Likes

Comments

Hej bloggen! Att jag inte bloggat på länge beror inte på att jag är lat eller att jag inte alls bryr mig om bloggen! Jag har fullt upp på riktigt och det menar jag verkligen. Jag håller på att flytta någonstans och att plocka undan hela ens liv tar verkligen tid och energi från mig. Jag ska lova att uppdatera bloggen igen som jag en gång i tiden brukade göra och snälla önska mig lycka till med att packa ihop alla mina kläder haha!

det är katastrof haha

Likes

Comments

Tja bloggen!! Vet ni vad ni vill jobba med i framtiden? Jag tycker att det är så svårt. Finns så mycket jobb, liksom vad ska man välja? Som tur har min snygga kompis Alexandra som ni vet, skapat en podcast med sin vän om olika jobb. Den heter Ungkarriär. Fatta vad grymt? De går igenom saker som möjliga arbetsuppgifter, vad är kul/tråkigt och tips för de som vill bli det. Sök på Ungkarriär på podcaster eller iTunes så hittar ni dem!! Wihooo, lova att lyssna mina vänner!!.

Det var svårt att länka den här haha så ni klarar er nog att själva söka upp det!

Likes

Comments

Oftast hatar jag folk från djupet av mitt hjärta, de förstår ingenting och det är bara fruktansvärt irriterande! Men det finns alltid en tjej som oavsett vad, stannar vid min sida...

människor kommer och går men hon är alltid kvar. Tiden gör vår vänskap starkare än allt annat och Ja hon är galen! Inte lika galen som jag är men fortfarande galen nog att stå ut med nån som mig...

Idag är jag kärleksfull kära vän hoppas att du läser detta och garanterad vet du att det är dig jag menar!Likes

Comments

Att flytta någonstans låter som en dröm då man kan uppleva nya saker och möjligheter men vägen dit är inte enklaste att göra! man läser här och där hur enkelt packningen kan fungera och hur bra man kan rensa och bla bla men i verkligheten så vet vi att det bara leder till stress och massa kaos! Men eftersom att man ska försöka vara possitiv så ska man tänka sig så här.... resultatet kommer att bli bättre än vad du trodde... Ny lägenhet..nya grejer och även inredningen är ganska kul att hålla på med och resultatet är det viktigaste inte vägen dit så stressa nu kära vän och slappna av senare i din nya lägenhet. Jag stressar sönder nu så vänner ifall jag råkar vara dryg eller konstig så ska ni veta att det är bara på grund av att jag ska flytta snart och renoveringen och massa skit.

Likes

Comments