Header

Jag menar kladkakan inte mitt förhållande! Jag verkligen kan inte tänka mig ett liv utan honom så varför skulle jag göra slut efter 24 h??? Hahaha människor borde sluta missuppfatta mig! Jag är skum när jag skriver haha! Kanske blogga inte är min grej men ändå ska jag blogga så snälla förstå mig tack!

Likes

Comments

igår pratade jag nästan hela kvällen med Bae (haha borde sluta kalla honom för det) och gissa vad som hände sen? Så typiskt mig att försova mig dagen efter bara för att jag råkar snacka med nån under kvällen! Usch....

Vad ska jag göra med mitt liv nu när jag verkligen försöker ta tag i mitt liv men allting går åt helvetet bara så där... iallafall så vaknade jag imorse och gissa vad som hände? Jo kladkakan tog slut som vi hade i kylskåpet och tro mig så är det ganska mycket kladkaka som jag snackar om! Men sånn är jag! äter när jag är sur och vad ska jag göra? Gott ju för fan!

frågan är ens varför jag är sur???

Likes

Comments

Ja! Ni läste rätt! Mitt förra inlägg var regnet innan solen! Nu är jag en annan person! Såklart lika bra som förut men med en förändring! Nu är inte lilla Dena singel längre och inte heller player om man ska vara exakt! Nu jävlar så ska jag vara en trogen flickvän tills allas hjärtan brinner. Det är så kärleken fungerar och det kallas Denas random Love story! Ja vi träffades och gissa vad? Jag råkade hitta den rätta! Gud vad jag låter äcklig men sånn är jag nu! Ta det lugnt folk jag kommer ändå skriva hatinlägg! För bråk är en del av kärleken! Jag är lika förvånad som ni alla är så därför kommer detta bli kul! För jag verkligen kan nästan säga att jag älskar honom och ja jag menar det.

Likes

Comments

Vad är grejen med att killar inte ska acceptera vilka idioter de är? Visst inte alla men de flesta jag har varit med om (ser killar som situationer) har bara betet sig som idioter och när man väl frågar dem varför de gjort nånting som sårar oss tjejer så säger dem: Men jag blev också sårad! Man ba nej. din lilla idiot, du sårade mig och nu blir det plötsligt mitt fel? När sårade jag dig? När kände du dig kränkt? När fan lämnade jag dig när du mest behövde mig eller vem var det som slutade höra av sig? joo det var DU! Vill gärna bevisa dig att jag och alla andra tjejer inte pallar med er konstiga attityd men here I am!!! Sitter och skriver ett inlägg om några idioter alltså ja, Jag menar dig och dina kompisar!!! Låt mig säkra dig att just Du är verkligen en psykopat som tror att tjejer är objekt! tycker du inte det? Neeeeej dååååå "Jag beundrar tjejer" aa visst det syns verkligen! Enda jag kan säga om er är Ha det...

Hör du av dig till mig igen så får du se den riktiga Dena!

jag drar till Paris för att glömma dig och inte minnas så bye bye!

Jag drömmer om Paris! Inte om dig! så fel uppfattning om livet har du älskling...

Likes

Comments

Likes

Comments