Header

Kära läsare, Idag lik alla andra dagar är jag inte i skolan och råkar träffa en fin fotograf som är kissnödig! haha nej men fotografen var kissnödig när hon fotograferade mig och därför råkade bilderna bli bättre än allt annat men detta på grund av mitt vackra ansikte och inte fotografens kissnödighet men varsågoda och tro vad ni vill....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag mår man kanske inte lika bra som alltid. kan folk sluta döma och snacka så mycket skit om andra? falska människor som bara letar efter uppmärksamhet, snälla vet du att du är en sånn så förvinn tack! ut ur mitt liv nu på en gång!!!!

aja hursomhelst så håller jag på att fixa mitt rum då jag nyligen som ni redan vet flyttat och måste renovera och även fixa nya rummet/lägenheten!! Hoppas att ni har roligare än vad jag har iallafall....

Likes

Comments

Angående om att jag är lika bra som Picasso på att rita/måla så vet ju alla om! Men jag tycker ärligt talat att jag är lite finare lite bättre än honom i ärlighetens namn! Hahaha nej men nog med skämt så har jag börjat sälja min konst/tavlor! Så är ni eller någon ni känner intresserad av konst eller kanske behöver en ny tavla till att fixa inredningen hemma ännu bättre? Så kan ni alltid höra av er till mig! Har tyvärr inga bilder nu men bilder kommer vid intresse och hör gärna av er om ni är intresserad och jag tar även speciell beställning då ni kan välja färger/toner och även vad för typ av tavla ni skulle vilja ha! Låter det intressant? Ni vet var ni hittar mig! Hör av er kära läsare!

Likes

Comments

Min blogg! Mitt liv! Så snälla kära du sluta säg till mig om vad jag ska blogga om och hur man ska blogga? Jag är inte normal och det vet ju du lika väl som jag vet! Jag förstår mig aldrig på andras blogg ändå så varför skulle jag harma någon som jag inte anser förstår mig, är lik mig, lever samma livstil som mig och helt enkelt är inte Dena!
Nu är det så här att jag bloggar för skojskull och älskar att dela med mig allting jag gör och älskar att bara läsa min blogg typ lite ibland för att kunna skratta åt allting jag gjort! Ärligt talat så skriver jag inte de värsta sakerna då man ska akta sig för sociala medier och att skriva allt man gör här då jag lever ett ganska random liv och känns väldigt konstigt att skriva allting hör lixom!
Men du som tycker min blogg är konstig, sluta läs den helt enkelt och du som älskar min blogg, haha älskar dig med!!!

Likes

Comments