Header

​Dag 37 blev 1, så ja 36 dagar blev min cykel denna månaden med Letrozolen, jag ska ju börja med den nya kuren på måndag, men ska nog ändå kolla med gyn. För en äl på dag 22 låter ju lite väl sent kan jag tycka. Och frågan är om man kanske ska höja dosen, men det tror jag kanske inte han är inne på på. Men det sjuka är att på dag 16 hade jag ju JÄTTEPOSITIVT på ältestet så hur fan kan jag ägglossa 6 dagar senare?
Sedan vill jag nog se om jag kan få komma på fler VUL hos honom så jag kan ha lite mer koll...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Var på toaletten i morse och var återigen hård i magen. Fick ta i och samma procedur upprepade sig som igår morse.

Var även på toaletten på jobbet, inte lika hård, men lite rosa strimmor.. Ingenting mer.. gick på toaletten straxt innan jag gick hem. Mer rosa och kände att vad fan nu kommer det. Gick förbi gyn och hämtade mer tabletter för att ha på dag 3 och vad är det nu när jag kommer hem.. INGET I TROSORNA..

Stack förbi apoteket för att köpa CB-test, är det ingen mens imorgon så kör vi ett sådant test så får vi se.

Likes

Comments

Igår kunde jag inte ens ligga på magen för att det var öm och svullen och även tuttarna kändes ömma..
Vaknade tidigt även i natt som jag har gjort alla andra jävla nätter denna veckan.

Men var och bajsade innan, var lite hård i magen så fick ta i.. Och sedan när jag torkade mig fram var det rosa strimlor på pappret så nu tror jag fan i mig att mensen är på G.
Bara den knackar på ordentligt blir det att ringa gyn som sagt vad. Mer piller...

Likes

Comments

Lördag morgon, har knappt kunnat sova i natt... Var uppe SUPERTIDIGT och testade.. Men Negativt. Nu väntar jag in den där jävla mensen så jag kan få ringa gyn och hämta nya tabletter och önska ett test på Lukas spermier.

Likes

Comments

​Bajs.. varför testade jag för?
Nu ska jag vänta in söndag/måndag och inte testa mer innan...

Likes

Comments

​Har känt av fogarna några dagar, men har liksom trängt bort det. Men idag började jag fundera på det och googlade. Och har man haft problem med det tidigare vilket jag har haft. och har också fått det tidigare för varje graviditet så är risken stor att man får det igen. Så nu blir jag såååååå sugen på att testa så jag kommer nog inte kunna hålla mig imorgon. Kanske är det för tidigt, men då är det så..

Vaknade ju i morse och frös, men straxt innan jag skulle iväg kom en värmevåg över mig och började må illa. Satt väl i ca 1 timme.

Imorgon får vi se helt enkelt och är det negativt väntar vi några dagar till...

Likes

Comments

I förrgår kväll var jag tvungen att ta både mitt täcke och Lukas duntäcke för att jag frös så himla mycket. Var superkallt! Igår på jobbet så gick jag ha extratröjan knäppt och värmefläkt på under mitt skrivbord och ändå frös jag. Det var typ det jag kände hela dagen... KALLT!

Idag när jag gick upp så kissade jag och sedan kom mensvärken efter att jag har kissat. Känns i ryggslutet också. D börjar man ju hoppas igen.. Men det börjar närma sig nu ca BIM-5 dagar . Får se hur länge jag kan vänta.!? Vill ju liksom inte testa negativt och så kommer mensen sedan. Sedan kan det ju också var BIM -7 också. För fick positivt på äl på lördagen och visst jag kände den där värken i söndags morse så det är väl nästan så man får gå på den, men det är ju ändå så att lutealfasen kan ju vara 12 - 16 dagar så vi får se.. Men tror ändå att jag vill testa söndag eller måndag.. Eller helst lördag men det beror ju på om det kan bli +.

Vill ju att Lukas ska testas också om det inte blir något, vi vet ju om vi kan lita på hemtestet att han har tillräckligt med antal, men hur livliga är de?


Likes

Comments

​Ja vad ska man skriva... Jag är på dag 25, typ Äl +7 eller +8 idag.
I helgen som jag skrev så har jag börja känna drag i tjejmagen och känner mig allmänt svullen. 
I går när jag badade/duschade började jag må lite illa och känna mig yr men försöker skylla på varmvattnet. 
I morse mådde jag illa och gjorde det ett tag även på jobbet. Kissat en del ggr på jobbet och ja känt mig återigen svullen. Så sugen att testa så var tar jag när jag kommer hem? Gravtest? Nej inte.. Tar ägglossningssticka för det har jag fått positivt på en gång innan när jag vart gravid. Hur funtad är man? Vad det bara för att stilla testsuget? Jag vet i fan. 

Nu känner jag typ inget mer än att det är kallt här hemma, men det kanske beror på att jag har sovit lite i sängen med.. 😉

Likes

Comments

​Igår började jag känna av att jag var mer kissnödig och att det drog lite i "tjejmagen". Idag så har jag haft mensvärk både i nedre tjejmagen och i ryggen och ut i låren. Vi får helt enkelt se. Tycker det sticker i ena bröstet med. Men det är ju bara att vänta.. 1 vecka ca kvar..

Likes

Comments