Header

I torsdags på cd 29 så testade jag mig på eftermiddagen, kunde verkligen inte hålla mig. Men tyvärr var det negativt. Men i fredags förmiddag så vart jag illamående och yr. Mådde även väldigt illa igår lördags. Men fortfarande ingen mens. Om man räknar antal dagar efter min älvärk de tidigare månaderna borde mensen komma idag, så vi får väl se. Annars testar jag mig imorgon.

Likes

Comments

Och här har jag verkligen jobbat stenhårt på att inte känna efter denna cykeln. Och jag tycker det har gått ganska bra tills nu.
Magen är ur balans, men det har också Lukas så jag får för mig att det är kanske magsjukebaciller. Jag mår lite illa till och från, kan ju bero på det. Jag har haft känsligt underliv och trott att svamp har varit på G. Pirrar till lite i brösten och har molvärk i ryggslutet. Men är det för att jag har börjat tänka på det?

Var tidigare i veckan hård i magen, men är nu som sagt vad risig. Bara att vänta och se. Har ej mensen kommit i helgen blir det test. Då är jag ju ändå på dag 31 på lördag och enligt gyn trodde han ju att det skulle bli en 28 dagars cykel.

Ja just det, började ju testa mig med ältest både dag 13 och 14, men då var det redan förmodligen försent för dag 13 var "nästan" positivt, men sedan blir det vara svagare test..

Likes

Comments

Började känna av älvärken redan igår, lite smått men idag har det varit hemskt. Men det blir bara att krypa på Lukas ikväll vare sig jag vill det eller inte med denna värken.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos gyn, var lite nervös för vad som skulle komma i och med att det blev enkel kur för mig denna gången, men det verkar ändå funka bra för mig. 2 fina äggblåsor på varsin äggstock på 20 mm. Han sade att vi kunde ta det lugnt idag och köra på imorgon och på torsdag. Ja vi får väl se vad som händer.

Likes

Comments

Mensen kom igår... Dag 34 blev dag 1 så cykeln hamnade på 33 dagar.
Snackade med gyn igår och ska börja ny kur imorgon med enkelkur. Ska till gyn för VUL den 28/11. Tar det sig inte denna gången ska det Lukas lämna spermaprov.. Vi får se...

Likes

Comments

Jag är så sugen på att testa, men är också rädd att slösa ett till test!
Men om jag testar med morgonurinet borde jag kanske kunna få positivt...

Eller så väntar jag på BIM som jag inte riktigt ha koll på lördag eller söndag...

Likes

Comments

Lite ömhet i brösten igår. Idag hade jag det även när jag vaknade. Körde Lukas till jobbet och började känna av att jag mådde illa. Mådde ännu sämre när jag var och veckohandlade. Blev bättre till lunch men nu återigen illamående och ömhet i brösten.. Fasen vad jag hoppas nu...

Likes

Comments

3:e kvällen med bubblig mage, rapar och är svullen..
Tycker att jag har fått tydligare blodådror på brösten och nu ikväll har jag ont i brösten, speciellt det vänstra. Det räcker att jag går emot med armen så gör det jätteont..

Är inte jag gravid nu så är jag JÄVLIGT bra på att vara skengravid.

Dock vet jag inte hur min nöt tänkte i eftermiddags, 40 minuter efter att jag hade varit på toaletten och kissade bestämde jag mig för att testa.. Negativt naturligtvis..Puckat och slöseri.
Väntar nu tills helgen innan jag testar igen.
En tanke var att jag skulle ha testat på lördag för att kunna skoja med Lukas i Ullared och gå till bebisavdelningen. Eller så hade det ju varit skoj också att testa på söndag när det är fars dag. Vilken jäkla bra present.
Vi får se...

Likes

Comments