Header

Mensen är på G igen, lite rosa/brunt på pappret i morse. Ja men det är väl då själva fan.
Men skrev ett meddelande till Lukas för jag var så ledsen och när jag pratade med honom så fick jag väl inte den reaktionen jag ville ha. Så jag ställde han lite emot väggen....

Jag vet inte hur dina tankar går runt IVF,(provrörsbefruktning) men jag har den där känslan att du inte kommer vilja. Så kanske vi bara ska lägga ner det hela? Om det är nålsticket som skrämmer dig så känner jag att jag kan följa med dig och hålla dig i handen, men det beror ju på hur mycket du nu vill ha barn eller inte? Jag är beredd att kämpa mig gul och blå med påhejningar ifrån dig för att gå ner 15 kg. Jag vill ha barn med dig, men vill inte du så säg ifrån nu SNÄLLA..

Lukas:

Jag vill ha barn med dig så nu kör vi på med prov rör m.m älskar dig.

********************************

Fick det svar jag ville ha, så nu jävlar ska det gå ner i vikt. Jag har skaffat lifesume och även fått tips om en soppa som jag ska kunna äta.

Egentligen är det ju inte så länge vi har försökt, men gyn tycker väl ändå att chanserna är större med IVF.
Jag måste komma iväg och träna, jag känner att jag har svårt att lämna barnen hemma, men det får bli skärpning på detta nu, för de är ju stora ungar nu...

Likes

Comments

Jag skulle ju ha bloggat när vi hade varit hos gyn den 31/1, men det har varit mycket känslor och jag har även gått upp till mina %. Har ju varit sjukskriven innan.
Denna gången såg inte blåsorna ut som jättestora. De brukar ju annars vara 20 mm, men nu var de typ 12 mm och 14mm. Slemhinnan i livmodern var inte heller lika långt gången som den brukade så han trodde att äl skulle infala ca 5 - 6 dagar senare.
Sedan kom vi in på vad vi ska göra/gå vidare. Han sade att vi kör med Letrozolen fram till sommaren med att vi skulle fundera på detta med IVF.
Lukas blev väldigt anti dels för att mannen även ska lämna prover (blodprover för Hepatit och HIV) Han svimmar ju så fort han ser en nål. Men sedan började han också snacka om att det ska gå naturligt till..
Jag blev väldigt ledsen över detta liksom.. Och dels har vi max 3 år på oss att ställa oss i denna kö och sedan är det ju så att jag väger för mycket. Måste ner under BMI 30 och dit är det ca 12 kg. Inte mycket kan man tycka men för mig är det jättemycket.
Men han rekommenderade oss att ha sex på helgen som kom och det hade vi 3 ggr.
Vi får liksom se vad som händer...

Likes

Comments

cd 11 och idag. I fredags och igår söndag fick Lukas och jag till det med lite sex. Så trevligt så. Även om det känns som jippi nu kör vi bara för att vi är tvingade. Jaja.
I fredags kände jag av att jag hade lite "skav" i underlivet, eller ja ganska rejält. Det kom när vi var på Willys och veckohandlade. Men vi hade ändå sex, då kändes det inte så mycket mer än när Lukas pillade på klitoris om vi säger så.

Men det var bättre i lördags, kände lite i äggstockarna, men tänkte att det är väl ägget som växer liksom. Igår söndags på dagen hade jag ont också i magen och lite värk i låren som jag kan få vid mens typ. Vi fick ändå till det igår även om Lukas blev slapp efter att jag hade kommit och vi fick jobba upp det igen. Sedan kanske jag inte var helt 100% blöt, såg lite ljusrosa flytning på pappret efter när jag kissat.
Tog en binda och nu på morgonen så var det blod på bindan och ja mer ljusrött/brunt, torkade mig efter jag hade kissat igen och då såg det ut att vara mängder, men det var ju spermarester med. Har kommit lite under hela dagen, nu är det Ljusrosa.

Snackade med BM hos gyn och hon trodde att det kanske kunde vara en blödning för äl (vilket jag inte tror) eller sköra slemhinnor. Vi får hoppas att det slutar komma tills imorgon och att gyn kan kolla vad som står på.
Är det så att kroppen har blivit rubbad jag inte har någon äl på G. Vi får se imorgon.

Ja Lukas fick ju förresten hem brevet, en minimal avvikelse var det på spermaprovet, men det var så litet så de trodde inte att det skulle påverka våra chanser till att bli gravida.
Vi får väl se för just nu känns det väl sisådär.. Men mer info imorgon...Likes

Comments

Idag kom mensen igång, sök förtecken igårkväll men idag är det ju färst blod. Helt chockad att det blev en 32 dagars cykel utan piller med.

Och det bästa är ju ändå att jag kör igång med Letrozolen på söndag, och den 31/1 när vi har läkartid, är det dags 12, så jag behöver inte boka något extra besök... Haha ibland ska man bara ha sådan jävla tur. Hoppas nu att vi har en jävla tur att det blir en liten bebis snart med.

Folk har börjat fråga om vi inte ha barn, vi har sagt nej och vi får se. Jag tycker sådant är skitjobbigt. Jag skulle vilja blogga om det för det är ju ändå en kamp och speciellt med mig som har pcos. Jag skulle vilja vara öppen om att vi försöker, att folk i närheten kan få veta det. Men samtidigt så nej detta är vår lilla hemlighet.

Igår duschade jag och rakade benen för jag ville förföra Lukas lite här nu ikväll, japp vi har typ bara sex på helgerna. Ingen av oss orkar på vardagskvällarna mer än när man måste, eller då är det väl mest jag som är på... Lite tråkigt...
Önskar ibland att han var lite mer sexgalen min karl för i detta förhållande känns det som jag är den sexuella och så var det ju absolut inte i det förra...

Så ja emot försök 4...
Likes

Comments

Lukas var ju och lämnade spermaprov den 9/1.
Ringde gyn i måndags för att kolla hur resultatet såg ut. Och vad BM kunde se såg det bra ut men de ville ändå att vi skulle boka en tid till gyn för att prata planer med mera.
Frågade om jag kunde få börja med en ny Letrozole omgång, och hon skulle kolla med gyn. Så igår ringde hon och det var okej så idag var jag inne där och hämtade.. Då sade gyn att han hade skrivit ett brev till Lukas och att proverna såg precis så bra ut som de ska..

Vi får väl se vad som händer, väntar vidare på mensen. Är på CD 31.

Fick lite vad jag tror kan ha varit älvärk den 4/1 och 10 dagar efter hade jag lite rosa strimmor i flytningarna, men vi får väl se.

Likes

Comments

I torsdags på cd 29 så testade jag mig på eftermiddagen, kunde verkligen inte hålla mig. Men tyvärr var det negativt. Men i fredags förmiddag så vart jag illamående och yr. Mådde även väldigt illa igår lördags. Men fortfarande ingen mens. Om man räknar antal dagar efter min älvärk de tidigare månaderna borde mensen komma idag, så vi får väl se. Annars testar jag mig imorgon.

Likes

Comments

Och här har jag verkligen jobbat stenhårt på att inte känna efter denna cykeln. Och jag tycker det har gått ganska bra tills nu.
Magen är ur balans, men det har också Lukas så jag får för mig att det är kanske magsjukebaciller. Jag mår lite illa till och från, kan ju bero på det. Jag har haft känsligt underliv och trott att svamp har varit på G. Pirrar till lite i brösten och har molvärk i ryggslutet. Men är det för att jag har börjat tänka på det?

Var tidigare i veckan hård i magen, men är nu som sagt vad risig. Bara att vänta och se. Har ej mensen kommit i helgen blir det test. Då är jag ju ändå på dag 31 på lördag och enligt gyn trodde han ju att det skulle bli en 28 dagars cykel.

Ja just det, började ju testa mig med ältest både dag 13 och 14, men då var det redan förmodligen försent för dag 13 var "nästan" positivt, men sedan blir det vara svagare test..

Likes

Comments

Började känna av älvärken redan igår, lite smått men idag har det varit hemskt. Men det blir bara att krypa på Lukas ikväll vare sig jag vill det eller inte med denna värken.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos gyn, var lite nervös för vad som skulle komma i och med att det blev enkel kur för mig denna gången, men det verkar ändå funka bra för mig. 2 fina äggblåsor på varsin äggstock på 20 mm. Han sade att vi kunde ta det lugnt idag och köra på imorgon och på torsdag. Ja vi får väl se vad som händer.

Likes

Comments