Header
View tracker

Mensen kom igår... Dag 34 blev dag 1 så cykeln hamnade på 33 dagar.
Snackade med gyn igår och ska börja ny kur imorgon med enkelkur. Ska till gyn för VUL den 28/11. Tar det sig inte denna gången ska det Lukas lämna spermaprov.. Vi får se...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag är så sugen på att testa, men är också rädd att slösa ett till test!
Men om jag testar med morgonurinet borde jag kanske kunna få positivt...

Eller så väntar jag på BIM som jag inte riktigt ha koll på lördag eller söndag...

Likes

Comments

Lite ömhet i brösten igår. Idag hade jag det även när jag vaknade. Körde Lukas till jobbet och började känna av att jag mådde illa. Mådde ännu sämre när jag var och veckohandlade. Blev bättre till lunch men nu återigen illamående och ömhet i brösten.. Fasen vad jag hoppas nu...

Likes

Comments

3:e kvällen med bubblig mage, rapar och är svullen..
Tycker att jag har fått tydligare blodådror på brösten och nu ikväll har jag ont i brösten, speciellt det vänstra. Det räcker att jag går emot med armen så gör det jätteont..

Är inte jag gravid nu så är jag JÄVLIGT bra på att vara skengravid.

Dock vet jag inte hur min nöt tänkte i eftermiddags, 40 minuter efter att jag hade varit på toaletten och kissade bestämde jag mig för att testa.. Negativt naturligtvis..Puckat och slöseri.
Väntar nu tills helgen innan jag testar igen.
En tanke var att jag skulle ha testat på lördag för att kunna skoja med Lukas i Ullared och gå till bebisavdelningen. Eller så hade det ju varit skoj också att testa på söndag när det är fars dag. Vilken jäkla bra present.
Vi får se...

Likes

Comments

Bara att vänta... Är idag på äl + 8-9 någonting. Igår började det vara lite svullen och spänningar i tjejmagen, idag är jag svullen och öm återigen och nu bubblig... Men bara att vänta och se.

Likes

Comments

Blev ju mys i torsdagskväll, sedan fick vi till det i lördags i duschen (hoppas några spermier stannar kvar) och sedan fick vi till det igår morse.
I fredags testade jag ju nästan positvit på älstickan, och det var ungefär det samma i lördags morse. I lördags så hade jag så ont i båda äggstockarna hela kvällen mellan 19.30 - 02 ca. Helt sjukt kunde knappt sätta mig eller resa mig. Eller ens gå. Men skyllde bort det på annat.

Jag har velat krypa på sambon 3 ggr och ta initiativ, men det har inte var aktuellt för Lukas. Snacka om att känna sig avvisad. Ville även igårkväll, men nja det ville han inte. Och jag kände skit samma, har det tagit sig så har det tagit sig, har det. Men frågan är om alla äggen släppte samtidigt. Ja nu är det iallafall bara att vänta..

Likes

Comments

I förrgår pratade Lukas och jag... För och nackdelar. Att chansen finns ju att ett av äggen kan bli en bebis, det kan också innebära att vi blir gravida med tvillingar eller trillingar och då som sagt vad vid trillinggraviditeter måste man ju göra en fosterreducering.
Fram och tillbaka och ja det känns väl som att det var jag som övertalade honom faktiskt.
Så på kvällen där tänkte jag att jag kryper på så får vi liksom "första gången " överstökad. Men nej då ville han inte. Han var "trött" vilket han säkert var, men jag ville ju så gärna.. Men men blev iallafall inget den kvällen..

Så igår när han ville krypa på så började mina tankar (medan han höll på att värma upp mig så att säga) fram och tillbaka. Vågade vi riskera något? Vad var det egentligen gyn hade sagt? Jag t o m hörde hur han sa " jag rekommenderar att ni ej har sex, men som sagt vad jag har ju ingen kontroll vad ni gör hemma", hade han sagt rakt på att han ger oss sexförbud så hade jag ju aldrig liksom ens tänkt tanken. Men ja efter att ha velat lite så släppte jag in honom om vi säger så.

Men nu efteråt idag har liksom tankarna kommit, fosterreducering är det något jag vill utsätta mig för? Tvillinggraviditeter är riskfyllda både för barnen och mamman med. Vad fan har jag gett mig in på? Nja vi får ta ett steg i taget, jag har ju inte ens blivit gravid ännu. Men tog en älsticka idag vid lunch... Snart är det liksom dags.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos min gyn, ett besök som jag fick typ "tjata" mig till då deegentligen inte tyckte det behövdes.
Vi pratade om min "sena" mens och enligt gyn så har jag med största sannolikheten varit gravid, men att det ej gick hela vägen. Om det är så är det ju JÄTTESKOJ för han sade att med det som han såg på VUL senast och mina positiva ältester + det onda som jag fick på söndagen så talar allt om att jag hade äl just då som jag trodde. Frågade om man kan skjuta på mensen för att man är orolig/stressad men nej då var det mer ägglossningen man kunde skjuta på.

Sedan var det ju dags för mitt VUL som jag hade "tjatat" till mig, upp i stolen och lägga upp benen.. In med apparaten och sedan var vi vara tysta och han klickade en del på sin dator. 2 blåsor på höger sida på ca 15 mm var och sedan en blåsa på vänster på 17 mm. Sedan gick han över till höger igen och trodde sig skymta ytterligare en men den mätte han inte.

Han rekommenderade oss att inte ha sex, men sade också att han kan ju inte säga vad vi ska göra eller ha koll på oss hemma i sängkammaren. Och om det blir 3 eller fler så måste man göra fosterreducering:
Jag ringde Lukas och ja vi pratade en del om detta. Han tycker vi ska lyssna på gyn, men om jag inte hade tvingat mig dit så hade vi ju kört på liksom utan att veta. Och vad säger att det tar sig på alla 3 äggen och ens 1?

Jag och Lukas får prata om detta ikväll mer djupgående hur vi ska göra...!
Men jag vet nog vad jag vill...
Likes

Comments

​Dag 37 blev 1, så ja 36 dagar blev min cykel denna månaden med Letrozolen, jag ska ju börja med den nya kuren på måndag, men ska nog ändå kolla med gyn. För en äl på dag 22 låter ju lite väl sent kan jag tycka. Och frågan är om man kanske ska höja dosen, men det tror jag kanske inte han är inne på på. Men det sjuka är att på dag 16 hade jag ju JÄTTEPOSITIVT på ältestet så hur fan kan jag ägglossa 6 dagar senare?
Sedan vill jag nog se om jag kan få komma på fler VUL hos honom så jag kan ha lite mer koll...

Likes

Comments