Header

Var så jäkla nervös redan igår. Tänk om det inte har blivit något. Lukas försökte lugna mig med att då var det inte meningen med mera..
Idag på förmiddagen ringde de ifrån gyn och jag trodde de ville ställa in min tid och att han skulle varit sjuk, men de ville bara se om jag kunde komma liiite senare då han hade lunchmöte. Skönt.
Var där straxt efter lunch och han sade att detta kan vara i tidigaste stadiet att kolla och att då får jag komma tillbaka om någon dag. Först kollade han min högra äggstock och där fanns det en äggblåsa på 11 mm och det var ju bra tyckte han. Men sedan gick han över till min andra äggstock och där fanns det en äggblåsa på hela 17 mm, så ja medicineringen funkade helt klart på mig.
Och tillsägelse om att böja med älstickor på torsdag och sex torsdag och lördag.
Ringde Lukas och berättade det härliga.

Detta krockar dock lite med en resa till Stockholm som familjen ska göra, men jag hoppas att vi ska få 2 separata sovrum till oss och barnen. Det är ju inte vi som har bokat så jag vet inte alls hur det ser ut.
BIM ca den 10/10, så det får vi väl se.

Likes

Comments

​Har nu kört på Letrozol i 4 dagar av 5 möjliga, har en sjukdomskänsla i kroppen och ont i huvudet. Men när jag läser bland biverkningarna är det helt normalt.. Får helt enkelt se om jag blir sjuk eller om det är så att det kan vara tabletterna. Gyn ska jag till den 19/9 för att kolla om dessa tabletter har funkat på mig.

Likes

Comments

​Har varit öm och svullen i magen under veckan, men är också hård i magen så det beror väl på det.
Idag är jag på 32 och jag önskar verkligen att mensen snart kommer. Alltså ska den komma på samma dag som den har kommit de 2 sista månaderna, får jag ju vänta ytterligare 2 veckor och det vet i fan hur sugen jag är på det!

Annars händer inget speciellt.. Bara att vänta....

Likes

Comments

​Men nu ont i brösten... Gud igårkväll kunde jag knappt röra mig, känns liksom som det är hela bröstkorgen. Vi sexande till det iallafall. Även om jag var skittrött och hellre hade velat sova, men då hade jag fått en liten gnällig Lukas. Han är lite som mitt ex, att när de inte får krypa på så blir det massa gnäll. 

Men nu vill jag snart att mensen ska komma... Är på dag 26 nu. Men vi får se när det kan tänkas bli...

Likes

Comments

​Är på dag 23 idag, igår hade jag mer flytningar men annars händer det ju inte så mycket. OM man ska tro på gyn ska jag ju få mens inom 1,5 vecka.. Jag hoppas det så man kan köra igång sedan. 

Dock har vi en liten svacka nu, eller ja det kanske man heller inte kan säga. Men ja vardagen har ju börjat, vi är alla trötta och Lukas och jag orkar inte ens ha sex mer än på helgen. Haha det där med sexandet får vi ju hotta upp lite så det blir bra. Men vi väntar och se vad som händer helt enkelt.. Har även känt mig mer uppblåst i magen de sista dagarna och börjar känna av brösten lite. Gravid, nej det är jag då inte utan det är väl mensen som håller på att ladda..

Likes

Comments

​I morse vid köksbordet (vet ej hur vi kom in på det) så säger H helt plötsligt att han vill att Lukas och jag ska skaffa ett barn. Även M har nämnt det idag att hon vill ha småsyskon...

Sist jag var gravid så var ju inte direkt barnen intresserade av att liksom känna på magen, det fattade ju inte att det låg en bebis därinne utan det var ju bara mer ett konstaterande att mamma var tjock. Men just detta att dela det med både Lukas och barnen nu kommer när det väl är dags (om det blir det) underbart! 😍

Likes

Comments

​När jag hade fått klartecken ifrån gyn var det ju som djävulen flyttade in i mig.. Sugen på godis, men när jag väl har ätit så har jag mått illa. Har nog fan ätit lite här varje dag i veckan.
Tack och lov var det ändå -0,1 kg på vågen idag.
Men nu måste jag börja tänka om för jag vill ju ändå gå ner i vikt..
Metforminet har jag varit duktig med i veckan, har också blivit hungrigare i veckan jättetidigt på morgonen. Så funderar på det är tabletterna som har gjort detta. Kanske skulle äta lite mer innan jag åker till jobbet.

Lukas har ju varit extra kinkig de sista veckorna pga sitt snusavslut. Men i veckan fick jag nog och åkte och köpte en stock. Men tror nog ändå att han tänker efter en del. Har ju inte haft sex heller på några veckor (typ 2½) pga spotting innan mensen och så mensen på det och sedan var det ju gyn besök med mera. Så ja han blir också lite gnällig om han inte får det på ett par dagar.. 

Ja vi får väl se vad som händer.. Längtar så tills man får börja försöka på riktigt...

Likes

Comments