Header

Var ju hos gyn förra veckan, eller är det ännu längre sedan. Jaja, skit samma. Iallafall när jag var där hos honom så såg man ju att ingen ägglossning var på g, vi snackade om min vikt som har gått upp ännu mer och framtiden.
Så vad är då tanken? Jo att vi tar en paus till Augusti, jag ska ta tag i vikten som just nu är skitsvårt verkligen. Och sedan så ska vi köra på med Letrozole tills jag har gått ner så mycket i vikt som det behövs för IVF. Jag har också varit och lämnat blodprov för att kolla hur äggreserven ser ut, men det trodde gyn att jag inte behöver bekymra mig om då han sade genom att titta på VUL att jag har många äggblåsor. Det som är positivt är ju att jag har lättare att få äl ju äldre jag är om jag bara går ner i vikt, det är just den som ställer till det. Så nu är det dags att tänka om.

Ingen mer kall öl, inget godis (som är sååååå gott), börja äta mer nyttigt. Heja mig! Till min hjälp ska jag använda Lifesum och sambon och äldsta sonen som får dra iväg med mig på träning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag ska till gyn nu på tisdag för att kolla om jag ev kanske har en ny äl på G alldeles själv, men det tror jag inte. Sedan är tanken att vi tar en paus, jag ska gå ner 16 - 20 kg och sedan får vi se om vi är redo för IVF.

Likes

Comments

Idag är det 2 veckor sedan jag var hos gyn och han sade att jag hade äl.

Tecken har kommit i och gått i en vecka tycker jag, mådde så jävla illa i torsdags eftermiddag så jag fick t o m vila när jag kom hem, fredags förmiddag (testade mig i fredags eftermiddag men då var det negativt) och även så lördags fm så illamående att jag inte kunde äta upp räkmackan och fick sätta mig ner på loppis och andas. Den illamåendet satt i ca 3 timmar. Har haft halsbränna och bubblig mage, fisigt. Lite ömma bröst och även så lite mer blåa ådror som varit framträdande.
Jag brukar ju få en hel del finnar, men just nu är det ganska lugnt på den fronten. Lite molvärk i ryggslutet, svanskotan, men just nu är det också borta. Och molvärk till och från i magen. Förra onsdagen så hade jag så jävla ont, så då gjorde det till och med ont när jag gick av "kramp" i magen, satt i någon timme.

Idag vaknade jag upp med ont i halsen och känner mig alldeles ur gängor sedan ha legat makrill mellan Lukas och min minsta son.

Nu är det bara att vänta och se helt enkelt.

Likes

Comments

Igår hade jag ju bokat tid från start för att kolla hur lille bebisen skulle må, men nu blev det ju istället en kontroll att allting hade kommit ut. Och det hade det, vilket verkligen var superskönt. Sedan kollade han efter och ser att jag har börjat få en tjock slemhinna och så sedan kollar han utåt vänster sida och där finns det en äggblåsa som var 24,9 mm så jag skulle ha ägglossning enligt gyn igår.
Snacka om att Lukas fick en överraskning då vi var mer inne på att jag skulle gå ner i vikt nu för att liksom kanske satsa på IVF, men nu körde vi på med lite sex igår och det kan det nog bli ikväll med och så får vi se vad som händer. Frågade också gyn vad vi skulle göra sedan, och han vill att vi hoppat Letrozolen nästa månad med för att se om det är så att jag kanske skulle börja ägglossa alldeles själv.

Ja nu är det ju bara att vänta och se alltså...

Likes

Comments

Efter mer flytningar i torsdags som också bara då kom en gång så ringde jag upp till gyn och fick prata med en tjej. Det var ju bara att avvakta, men ändå skönt att prata.
Men igår morse vaknade jag 04 och kände att vad fan vi tar det sista testat. Och ja vad säger man..

Nu önskar jag bara att MF kommer, men förmodligen kan det också dröja ett par veckor om kroppen har fattat det hela.
Det sjuka är ju hur snabbt man börjar drömma så fort testet säger att man är gravid.

Ska ringa gyn på måndag och se om man bara ska vänta eller om det finns någon medicin för att hjälpa till att stöta ifrån sig detta.
Igår hade jag ingen flytning, så detta känns verkligen knasigt.

Likes

Comments

Testade med billighetstesten ifrån Ebay i morse, nu visade typ ingenting. Antingen är de jävligt dåliga då det knappt visade i måndags när jag verkligen testade positivt med CB.
Var på ett möte på äldsta sonens skola idag och kom senare till jobbet, var då på toaletten vid 10.20.
Vid 11 gick jag på toaletten då jag ville kolla om det hade kommit något mer i byxan, och då var det rosa flytningar. Men sedan har det ej kommit något mer och det var ju ändå 5 timmar sedan. Men jag känner väl lite att man får avvakta vad som händer. Det är vanligt med "blödningar" så men det har jag ju aldrig haft förutom när jag hade MF, så för mig är det ju inte vanligt.

Men men vara avvakta och se....

Likes

Comments

I morse mådde jag verkligen illa, kallsvettades och mådde skit. Tog en prostafen för att liksom klara av dagen, men det har kommit lite puffar med illamående då och då.
Jag har ringt lite samtal idag, dels så ringde jag gyn för att berätta att jag var gravid, och så har jag bokat in VUL till den 18/4. Sedan ringde jag också till BM eftersom jag även denna graviditet ska käka blodförtunnande i och med den historik som jag har, så jag har fått tid redan om en vecka.

När jag kom hem i eftermiddag var jag så trött, slumrade i 2 timmar, lagat mat och sedan slumrat i Lukas knä i soffan innan jag gick ner och har gosat under nästan 2 timmar i ungarnas sängar med. Så himla trött. Om det är pga att jag ej har sovit ordentligt i natt, eller tabletten eller om det är graviditeten vet i tusan, men sova är ju skönt.. Fast det påverkar ju så många andra..

Jag har också fått lite ljusrosa/ljusbruna flytningar ikväll, inte jättemycket men tillräckligt för att jag ska bli ledsen och få för mig att MF är på g. Men får tänka på att jag väntar barn och inte MF. Fast när man läser statistiken så ser den ju inte så bra ut. Men en dag i taget.

Likes

Comments

I morse så kändes det som det var något i luften så jag gick ut och snackade med Lukas i köket.
Frågade hur han mådde. Han hade ont i magen och en klump. Är rädd, orolig. Förklarade för honom att det var jag med, att jag funderade en massa. Det är bara att inse att det finns mer risker nu än för 10 år sedan sist jag var gravid. Jag är äldre, vi har ett större glapp i åldern nu till mina andra barn, vart gör man av med ett litet barn när det har växt till sig och ska ha eget rum? Behöver vi större bil?`
Men ja det kommer ju ta ett tag för honom att smälta. Även så för mig.

Likes

Comments