Header

Igår hade jag ju bokat tid från start för att kolla hur lille bebisen skulle må, men nu blev det ju istället en kontroll att allting hade kommit ut. Och det hade det, vilket verkligen var superskönt. Sedan kollade han efter och ser att jag har börjat få en tjock slemhinna och så sedan kollar han utåt vänster sida och där finns det en äggblåsa som var 24,9 mm så jag skulle ha ägglossning enligt gyn igår.
Snacka om att Lukas fick en överraskning då vi var mer inne på att jag skulle gå ner i vikt nu för att liksom kanske satsa på IVF, men nu körde vi på med lite sex igår och det kan det nog bli ikväll med och så får vi se vad som händer. Frågade också gyn vad vi skulle göra sedan, och han vill att vi hoppat Letrozolen nästa månad med för att se om det är så att jag kanske skulle börja ägglossa alldeles själv.

Ja nu är det ju bara att vänta och se alltså...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter mer flytningar i torsdags som också bara då kom en gång så ringde jag upp till gyn och fick prata med en tjej. Det var ju bara att avvakta, men ändå skönt att prata.
Men igår morse vaknade jag 04 och kände att vad fan vi tar det sista testat. Och ja vad säger man..

Nu önskar jag bara att MF kommer, men förmodligen kan det också dröja ett par veckor om kroppen har fattat det hela.
Det sjuka är ju hur snabbt man börjar drömma så fort testet säger att man är gravid.

Ska ringa gyn på måndag och se om man bara ska vänta eller om det finns någon medicin för att hjälpa till att stöta ifrån sig detta.
Igår hade jag ingen flytning, så detta känns verkligen knasigt.

Likes

Comments

Testade med billighetstesten ifrån Ebay i morse, nu visade typ ingenting. Antingen är de jävligt dåliga då det knappt visade i måndags när jag verkligen testade positivt med CB.
Var på ett möte på äldsta sonens skola idag och kom senare till jobbet, var då på toaletten vid 10.20.
Vid 11 gick jag på toaletten då jag ville kolla om det hade kommit något mer i byxan, och då var det rosa flytningar. Men sedan har det ej kommit något mer och det var ju ändå 5 timmar sedan. Men jag känner väl lite att man får avvakta vad som händer. Det är vanligt med "blödningar" så men det har jag ju aldrig haft förutom när jag hade MF, så för mig är det ju inte vanligt.

Men men vara avvakta och se....

Likes

Comments

I morse mådde jag verkligen illa, kallsvettades och mådde skit. Tog en prostafen för att liksom klara av dagen, men det har kommit lite puffar med illamående då och då.
Jag har ringt lite samtal idag, dels så ringde jag gyn för att berätta att jag var gravid, och så har jag bokat in VUL till den 18/4. Sedan ringde jag också till BM eftersom jag även denna graviditet ska käka blodförtunnande i och med den historik som jag har, så jag har fått tid redan om en vecka.

När jag kom hem i eftermiddag var jag så trött, slumrade i 2 timmar, lagat mat och sedan slumrat i Lukas knä i soffan innan jag gick ner och har gosat under nästan 2 timmar i ungarnas sängar med. Så himla trött. Om det är pga att jag ej har sovit ordentligt i natt, eller tabletten eller om det är graviditeten vet i tusan, men sova är ju skönt.. Fast det påverkar ju så många andra..

Jag har också fått lite ljusrosa/ljusbruna flytningar ikväll, inte jättemycket men tillräckligt för att jag ska bli ledsen och få för mig att MF är på g. Men får tänka på att jag väntar barn och inte MF. Fast när man läser statistiken så ser den ju inte så bra ut. Men en dag i taget.

Likes

Comments

I morse så kändes det som det var något i luften så jag gick ut och snackade med Lukas i köket.
Frågade hur han mådde. Han hade ont i magen och en klump. Är rädd, orolig. Förklarade för honom att det var jag med, att jag funderade en massa. Det är bara att inse att det finns mer risker nu än för 10 år sedan sist jag var gravid. Jag är äldre, vi har ett större glapp i åldern nu till mina andra barn, vart gör man av med ett litet barn när det har växt till sig och ska ha eget rum? Behöver vi större bil?`
Men ja det kommer ju ta ett tag för honom att smälta. Även så för mig.

Likes

Comments

Det slog om direkt i rutan, helt sjukt verkligen. Hade så svårt för att somna igårkväll och tittade sista gången på klockan vid 23.40, och vaknade idag 04.45. Vad är detta liksom?

Igårkväll höll ej Lukas om mig som han brukar. Det är endast när vi är lite osams vi inte håller om varandra, men det är kanske så att han är så i chock och tycker det känns konstigt. Får ge honom någon dag och vet ju med mitt ex att det tog ju verkligen tills magen blev större som han fattade det. Bara nu Lukas blir bättre partner under detta. Men vi får väl se.
Verkligen mycket tankar som snurrar i huvudet samtidigt som jag försöker äta frukost och har det där lilla illamåendet. Får nog shoppa på mig lite saker så man kan gå och äta lite är illamåendet kommer över en.

Likes

Comments

Vi är gravida och enligt sista mensens första dag är vi i vecka 5 (4+3)
Jag är helt chockad om jag ska vara ärlig och trodde aldrig att vi skulle fixa detta.
Vid äl så körde vi varje dag i 3 dagar, och idag testade jag positivt.

Vad har jag då för symtom;
Började må illa kraftigt vid fikat på jobbet i fredags och sedan mått illa hela eftermiddagen och kvällen i fredags. Sedan så var jag pruttig i lördags och fes lite.
Sedan i söndags morse i kyrkan satt jag och mådde illa, mådde även illa lite till och från under dagen. Även haft ont i brösten lite.

Skulle ringa gyn imorgon för att beställa mer tabletter, för jag var säker på att det ej skulle gå vägen denna gången heller, men nu blir det att informera att vi är gravida och kolla om man kan boka VUL om någon vecka.

Lukas är chockad. Och undrar om det verkligen är sant. Och så berättade jag när vi ungefär är beräknade. VA i år sade han då! Haha..
BF just nu är 30/11
Likes

Comments

Var ju hos gyn den 7/3 och denna gången kunde han bara finna en äggblåsa på 18 mm. Men pratade lite med honom om IVF och vet att jag även ska få göra en extra undersökning på livmodern för att kolla om jag har polyper där inför en IVF.

Lukas har börjat vela igen, eller gjorde det förra veckan. Han liksom kom på att han ej vill ha barn. Så i 3 tunga dagar "bråkade" vi en del. Och jag tyckte att han hade ljugit för mig så jag bad honom söka annat boende. Men i torsdags kväll kom han hem med blommor och choklad + ett meddelande som jag fick tidigare under dagen..

"Kan inte komma på någon direkt förklaring varför jag ej vill ha barn med dig ,ja menar dina söta kinder mina bruna ögon din fina näsa din intelligens min lugnhet det kan ju bli världens sötaste bäbis"

Mycket rör det sig om att han svimmar så fort han ser blod, så han tror att han ej ska räcka till. Detta sms kom också.

"Sitter å läser på google om barna födande m.m det är nog rädslan för å svimma å att man inte ska räcka till när jag står å puchar på dig när du ska föda det är den rädslan jag har förlåt för den jag är"

Men vi får väl se, jag är ju inte ens gravid ännu. Men på torsdagskvällen frågade han vad gyn hade sagt och då sade jag att han hade räknat ut äl på fredag ev så ja då det helt plötsligt sex både på torsdagen, fredagen och lördagen.

Ställde mig på vågen idag, 98,1 på morgonen nykissad, men behövde göra nr 2 också. Efter det hade jag gått upp 0,2. Så 98,3kg. Måste ta tag i detta nu... 15 kg ska ju bort. Men inte lätt när man har varit sjuk nu i 3 veckor. Låg ju i influensa i 1,5 veckor, men den där onda halsen och förkylningen vill ej släppa.. Men kör på med mina vitaminer..

Likes

Comments