Min fede Onsdag i skole og på arbejde.

Halløj!

Onsdag den. 23 Febuar.

Jeg tog i skole kl 08:15, da jeg skulle fremlægge i Idræt havde jeg/vi dsv ikke lavet vores ting, så jeg fik -3, så det var virkelig lort, men det var godt da jeg vidste der var mælkesnitter til 1kr i Rema 1000, da jeg kom hjem fra skole blev det en god dag, fordi jeg skulle på arbejde, da jeg kom på arbejde kom der kusister, som skulle lærer og skære kød, så det var min Onsdag i skole og på arbejde.

Thomas


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Dette er behind the scenes information om hvordan vores blog hænger sammen.

Jeg fik af vide at den skulle være på omkring 10 linjer om en af dagene i ugen. Men jeg kan ikke huske det meste, så jeg tænkte at det her vil være mere interessant at læse.Jeg sidder på min plads i klassen og skriver det her lige nu hvilket alle de andre også gør.

Ved siden af mig sidder Amalie som kommer med et meget spændende blog indlæg jeg vil anbefale, den hedder "NÅR NYE HØJDER" Den er mega spændende.


(Lige nu skal vi kritikere hinandens indlæg som en kommentar)


- A

Likes

Comments

I går onsdag d. 22. februar

Jeg valgte hvad vi skulle have at spise til aftensmad og jeg valgte tydeligvis FORKERT. Jeg havde været inde og se på en del opskrifter på nettet. Jeg lavede ikke selv suppen da jeg skulle til håndbold om aften, men bare efter den første skefuld suppe var jeg da lige ved at kaste det hele op igen. Den smagte frygtelig, men altså hvem putter også citron, sukkerærter og pastinakker i en suppe. Ja det gør Karolines Køkken så! Mine forældre spiste suppen og specielt min far synes at den smagte godt, men jeg blev heldigvis lovet af min mor at vi aldrig laver den suppe igen. Heldigvis var der brød til så det var rimelig meget det min aftensmad bestod af plus to æbler der jeg kom hjem fra håndbold.

Så hvis du står og mangler en stærk/syrlig og rædselsfuld suppe så kan du finde opskriften lige her:

https://www.arla.dk/opskrifter/thaisuppe-med-rodfrugter-og-skaldyr/

Line

Likes

Comments

Min onsdag.

Onsdag den 22/2 var en dag med en masse oplevelser både i og udenfor skolen. Jeg vil starte med skolen og derefter fritiden.

I skolen startede jeg med at have halvanden time tysk, hvor vi skulle rette hinandens breve, men der var ikke nok til alle, fordi der altid er nogle, som ikke havde lavet lektier. Efter brevene var blevet rettet, gik vi over i tekstbogen og opgavebogen. Vi læste en tekst og derefter skulle man gå sammen i grupper af 2, min gruppe fik lov til at være 3. Opgaven gik ud på, at man skulle kaste en terning, og det tal den landede på, skulle man så svare på. Jeg skulle have et emne klar, som vi skulle diskutere, men det blev glemt igen, så det blev udskudt endnu en gang. Da tysktimen endelig var slut, gjorde mine venner og jeg ikke det, som vi næsten altid gør, at spille uno. Det var fordi min dansegruppe og jeg skulle øve en dans, som skulle vises i matematik. Efter frikvarteret, skulle dansen have været vist, men der skulle være delehold. Mit delehold, skulle have dansk, fordi det andet hold var foran i dansk, men mit hold var foran i matematik. Det betød, at dansen var udskudt til efter det næste frikvarter. Jeg var lettet, fordi jeg ikke synes, at vi havde øvet os nok, men i frikvarteret blev tiden ikke brugt optimalt, så dansen blev ikke øvet så meget. Da frikvarteret var passeret, var tiden kommet, til at vise dansen. Min gruppe startede. Bagefter, sad jeg med en følelse af, at det kunne være gået væsentligt bedre.

Den sidste halvanden time af dagen, havde jeg Rasmus til samfundsfag, hvor drejede på et hjul og så skulle man svare på nogle spørgsmål, som han havde lavet om det økonomiske kredsløb.

Efter skole, trænede jeg u10 pigerne i håndbold i halvanden time, som jeg gør hver mandag og onsdag, før jeg selv skal træne. Bagefter skulle jeg selv træne, så da jeg var færdig med at træne u10, kørte jeg direkte over i Gødvadhallen. Efter træningen, skyndte jeg mig i bad, så jeg kunne nå hjem og se håndbold.

Det var hvad jeg havde at sige om den onsdag.

Michelle

Likes

Comments

Hej allesammen :D.

Igår skulle vi fremlægge den dans vi selv havde lavet i idræt. Vi begyndte med en mega vild intro, hvor vi gik ind på midten af gulvet, og kastede H.C op i luften.
Derefter lavede vi nogle andre vilde moves og så til sidst noget mega fedt line dance. Vi var perfekt synkront hele vejen igennem.
Det gik okay selv om Mads ikke var med. Men Morten og Louise var ikke så meget til vores specielle danse trin.

Håber i alle havde en god onsdag eller hvilken dag i nu skriver om.
Hilsen Alexander :D.
Likes

Comments

23-02-2017

Onsdag var en forholdsvis god dag. Grunden til at onsdag kun var forholdsvis god er at vi ikke havde Mads med til vores dans. Han er på ferie og han var midtpunktet i vores dans. Uden Mads kunne vi ikke stå i et K.

Morten kommenterede vores dans som ikke synkrom. Det er jo også lidt svært at være synkrom uden den bedste danser. Vi havde et element af line dance (https://www.youtube.com/watch?v=s686XEH8eZw) og et element af pardans. Det var kun Valdemar og jeg der dansede pardans. Vi havde vipe face, so fresh and so clean, bølge med https://www.youtube.com/watch?v=y6n-HZA11E0.

Likes

Comments

Det startet med at jeg vågnet op kl 6.30 og ventet til at jeg skulle i skole. Da jeg så kom i skole skulle vi starte med at have tysk i 1 time og 30 min efter det havde vi frikvarter da gik jeg Lucas.Jonas. Og thomas op i rema få at købe mælkesnitter til 1 kr pr stk. Efter pausen skulle jeg have mat i en halv time og læse control i halv time og så skulle jeg have mat igen i en time efter det skulle jeg have pause og der lavet vi lidt på vores danse til den næste time som der ikke gik helt så godt da vi fremlagde den. Efter det nu skulle jeg have samfundsfag hvor jeg skulle ud i grupper og lave noget og så skulle ud i grupper igen og efter det skulle vi i vores gamle grupper og så fik vi fri.


Emil


Likes

Comments

I går, var en rigtig dårlig dag. Jeg startede med at komme for sent i skole. Da jeg kom hjem, skulle jeg ned og hente en pakke og aflevere en pakke. Men lige efter skole magtede jeg, altså ikke lige til at cykle, så jeg satte mig til at se paradise. Da jeg var færdig med at se paradise hotel, var klokken 16:15. Lige da jeg skulle til at cykle, fandt jeg ud af, at der hvor jeg skulle hente pakken lukkede kl 16:00. Men jeg blev stadig nød til at cykle, fordi jeg skulle ned at returnerer en pakke. Jeg skulle returnerer pakken, fordi jeg har for fede lår. Altså det var nogle bukser. Så jeg cyklede helt ned til Føtex. Hele vejen ned til Føtex blæste det helt vildt, og det var modvind. Da jeg kom ned i Føtex, finder jeg ud af, at jeg ikke har sat en rigtig returneringsseddel på. Så jeg kunne ikke returnerer bukserne. Så jeg cyklede hjem igen. Da jeg kom hjem, var klokken ca 17:30. Jeg skulle til fodboldmøde kl 19. Inden skulle jeg nå at lave en hel engelsk fremlæggelse, og at få noget at spise. Da jeg blev færdig med fremlæggelsen, var klokken 18:50, så jeg skyndte mig at spise. Så var jeg til mødet, og da jeg endelig var hjemme, faldt jeg hurtigt i søvn. Heldigvis.

Amalie.

Likes

Comments

Billedresultat for dybkærskolen skoleGoddag makkere.

Igår (Onsdag d. 22 februar) var jeg i skole og det var mega sjovt. Vi havde tysk, matematik og samfundsfag det er lige mig og det var mega sjovt. Vi dansede også og vi var mega gode. Sangen vi dansede til hed pong dance.

I frikvarteret gik nogle af mine fascinerende makkere med mig op i rema 1000. Jeg købte 5 mælkesnitter til kun 1 kr stykket. Jeg åd dem med det samme med mine klamme tænder . De smagte fascinerende/fremragende. Det var lige mig. Da jeg kom hjem fra skole snakkede jeg med Jonas og August det var spændende at snakke med dem.

Jeg var også til fodbold med mine makkere. Til fodbold spillede jeg fodbold.

det var min kedelige onsdag

Mathias. Farvel.

Likes

Comments

Min fremragende onsdag:

Hej

Jeg startede min onsdag (22. februar) ud med at gøre mig klar til skole. Da jeg var mødt op startede vi ud med at have vores gode lærer Louise. Vi havde tysk og rettede vores breve. Jeg fik det det så dårligt at jeg blev nødt til og tage hjem.

Da jeg tog hjem så jeg fjernsyn sammen med min mor og spiste pizza.

Da det blev aften snakkede jeg med nogle af min venner og så nogle streame.

Likes

Comments