Header
Festligt

Ellinor kom med bilen och plockade upp mig i Borås sedan for vi mot Way Out Wast för att se Gudinnan själv, Lana Del Rey. Vi är ultrafans!! Det var helt amazing och det var första gången jag fick se henne i verkligheten. När jag såg henne kliva upp på scenen så blev jag så kär. Hon var så otroligt fin. Kommer alltid att vara ett troget fan av henne.

Tyvärr så regnade det hela dagen så vi blev så blöta, men det blev ett uppehåll just när Lana uppträdde vilket var väldigt skönt. Efter festivalen åkte vi till Donken i Borås och åt mat vid 3.00. Helt skakiga efter kvällen så behövde vi verkligen äta. Ellinor skjutsade hem mig innan hon for vidare hem. En helt lyckad kväll alltså.

Den fina bilden är tagen av Thomas Johansson och kommer från denna artikel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skönhet, Inköp

Jag har införskaffat mig en ny necessär! Äntligen. En stor och rymlig som kommer få vara min följeslagare länge. Jag älskar verkligen tropiskt tema med gröna växter och därför föll jag direkt för denna. Så fin!!

Likes

Comments

Vardag

Jag har tagit en rejäl bloggpaus på flera månader om man inte räknar med något enstaka inlägg jag har postat då och då i min gamla blogg. Jag har på så sätt tagit en paus från min kreativa sida - som jag känner att jag börjar sakna mer och mer. Börjar sakna att fota, skriva och blogga. Jag har som några av er vet, drivit en reseblogg innan. Men jag känner att det är svårt att driva den nu när jag inte reser ofta. Organiseringsprinsessan som jag är, så vill jag helst inte blanda vardag med resor i samma blogg så därför skapade jag den här bloggen på en ny bloggportal. Ska bli roligt att testa nouw! 🌟

Likes

Comments