Hej babes....Jag vill tacka för allt stöd på sociallamedier om mitt senaste inlägg...TACK NI ÄR BÄST.

Ni undrar säkert varför jag helt random skriver och det är för att jag är glad för stunden plus att min fina vän Sofie ska börja i samma klass som mig...inte så mycket men det är väldigt speciellt för mig. För jag har inte samma shema som dom andra i min klass och hon kommer ha samma shema som jag alltså vi går i en speciall klass så vi är inte som dom andra i vår skola och det är för att vi har inte gått i skolan på 6 månader... så nu slipper jag sitta själv på lunchen♥♥ men imorgon har jag praktik så jag måste sova nu😂😂 bye babes

//Deluxx//

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej jag vill först börja med att alla som inte tycker om deppiga inlägg jag ber er snällt att lämna sidan och jag berättar inte det här för att få uppmärksamhet...utan jag berättar för att jag vill säga sanningen och det kanske hjälper andra människor att jag säger och visar att du är inte ensam.

Det började när jag var 6 år och jag fick höra att jag inte var fin i skolan av andra barn.

Jag mins på sommarloven då jag satt ensam hemma och inte hade vänner. Jag mins att mamma sa alltid till pappa

- jag tycker synd om henne hon sitter själv där inne i köket.

Jag längtade alltid till skolan på sommarloven när jag var liten för där var ja inte ensam i alla fall. Dom kanske inte var snälla men jag var inte ensam.

Sedan blev det värre och värre till slut var jag åtta år när jag för första gången tänkte på självmord.

Jag var 10 år första gången jag försökte ta mitt liv framför ett tåg. Jag bara satt där och väntade på tåget men det kom aldrig så jag gick hem efter en stund.

mina föräldrar skildes när jag var 11 år det tog inte så hårt på mig men det var en svår tid som jag tyvärr inte kan berätta om för min mamma vill jätte gärna hålla det för sig själv och inte gå ut med så mycket information. hoppas det är okej.

ett halvt år innan jag skulle fylla 12 år fick jag en ny vän som snart skulle förstöra mitt sista halv år i femte klass. Det som hände den där måndagen på lunchen var att helt plötsligt säger hon

-någon sa till mig att du har förlorat oskulden med en gammal gubbe.

Då får jag panik och springer till en lärare och berättar allt. Hon skrattar åt mig. Då ringer jag pappa och han hämtar upp mig. Efter 3 dagar utan att gå till skolan får vi reda på att det är min nya vän då som har sakt det till hennes vänner och sen blev det ett ryckte.

jag var mobbad konstant. dom sa oftast att jag var tjock. de skrattade åt mig och skrek fula ord ut för fönsterna på skolan sedan blev det så hela tiden även utan för skolan. jag lämnade aldrig huset. jag har idag gått på bup i över 2 1/2 år. jag har även en kontakt person genom socialen. för ett år sedan slutade jag gå i skolan totalt och jag var hemma i 5 veckor tills jag började på en temporär skola som heter sjukhusskolan i lund. Jag gick där i ett halvt år sedan bytte jag skola. idag sitter jag här med en svår depression, socialfobi och jag är väldigt självmordsbenägen. Är också väldigt mobbad i samhället. I min nya skola går jag en specialklass där jag trivs. har tyvärr inga vänner. jag har varit med om 1000 mer saker som jag tyvärr inte kan berätta pga privata själ.

Så länge jag fucking lever på den här jorden så ska jag göra allt i min makt att hjälpa andra mäniskor!

jag vet hur det är att ha självskadebetende och jag vet hur det är att ha problem inom familjen. Jag vet hur det är när man inte vill leva mer och när ens fräldrar inte kan ta hand om en så det pratas om psycket. Jag har det så just nu. jag är så ensam.

jag hoppas ni förstår att jag inte uppdaterar så mycket. hoppas alla ni mår bra så hörs vi i nästa inlägg... ÄLSKAR ER

// DELUXX//

jag vet att jag är tjock men jag bryr mig inte...

Likes

Comments

Jag har brutit mitt löfte till er så många gånger...Förlåt älsklingar. Vem vet det kanske sitter där ute någonstans och läser just nu...som har det lite svårt. Jag har också det...allt går fel just nu men det händer lite roligare saker i framtiden jag lovar. Babes jag försöker verkligen...hoppas ni inte hatar mig för jag hatar inte er...
Love u babes //Deluxx//

Likes

Comments

Fy fan säger jag bara asså. Denna månaden suger fan mer än mig. Jag har inte varit i skolan på 2 veckor. jag har bara suttit hemma och gråtit över massa saker. aja så många problem man har asså.

I alla fall har jag läst Joakim Lundells bok och den var så jävla bra men hemsk samtidigt. Jag har aldrig läst så mycket som jag har gjort nu. den är så värd att läsa och man får mer insikt hur han faktiskt är den han är idag. och allt jag har att säga är att hans mamma är den hemskaste personen jag känner till.

Jag har också varit på Ullared gekås och det var mycket folk men jag är så nöjd över alla mina köp speciellt Therese Lindgrens bok (vem bryr sig) och jag har precis börjat läsa den. Än sålänge är den jätte bra så tummen upp på den.

Jag handlade också hennes handkräm (vanilj) (14 kr) och hennes lipshine (vanilj) (14 kr) är super nöjd och jag handlade såklart en välkänd light box (80 kr ink 60 bokstäver) den går på batteri och den blir inte varm så jag har den på hela natten. Super mysigt<3 .

Det var allt för idag men jag ska försöka skriva imorgon också. love u<3

//bye babes<3//

Likes

Comments

Hey babes! Idag är det söndag och jag har haft sen tråkig sådan.

Jag städade mitt rum och målade mina naglar sedan hade jag komfaträff = konfirmations träff. Så jag cyklade till kyrkan och var på gudstjänst inte så roligt för jag har inga vänner där men jag gör det för min farfar. Som tyvärr har gått bort för 8 år sedan. Älskad och saknad❤️

Mitt rum nu.

inte hela mitt rum haha men den finnaste delen😂❤️❤️❤️ Men det var allt för idag babes so bye❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag vill ha jul nu omg haha jag längtar tills julen det är något som symboliserar familj och kärlek i mitt hjärta det är så fint och speciellt när man hör julmusik i affärerna åh va fint. Och julkläder är ju så fult men så fint på samma gång och att jul är ju frid och fröjd. Speciellt när man sitter hemma dricker varm choklad och kollar på Home alone ahhhhhhh jag börjar nästan gråta så fint eller att baka med att höra julmusik och dansa och bara mååååå. Hoppas alla får en riktigt fin jul i år hoppas alla är omringad av vänner och familj. God jul allla babes!!! Julen är här och lyser frid på jorden...🎼🎼🎤🎤

Såklart skriver jag imorgon också❤️// bye babes❤️💕//

Likes

Comments

Den här söta tjejen fyllde 1 år den 11/11 hon var riktigt sur men aja hon fattar ju inte bättre 😂 Hon heter Eveline och är halvt svensk och halvt thilensk ( vet inte hur man stavar det )🤣 Hon är mitt kusinbarn.

Okej nu skulle jag vilja att prata lite mer personligt och skänsligt.

Jag har inte skrivit så mycket här eftersom jag är psykisktsjuk och är deprimerad. Just nu vill jag inte leva mer och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra att skriva här på bloggen är min ända utväg just nu. Jag tänker inte gå in på varför men allt jag kan säga är att jag har varit mobbad i många år kan inte äns räkna dom. Det har varit på min föra skola och i hela samhället som jag bor i så jag har nu byt skola till ett annat samhälle så jag tar bussen varje dag och är väldigt trött ofta. Jag vet verkligen inte vad som har flugit i mig jag har börjat bråka mer med min familj och är alltid ledsen och sur 😞 Jag orkar verkligen inte. Just nu när jag har skrivit av mig lite känns det bättre och jag hoppas att alla ni mår bra!!! Skriver mer imorgon babes vi hörs!😘❤️

Likes

Comments

Jag är så ledsen att jag inte har skrivit på sista tiden jag har bara haft det lite tufft nu. Jag har bytt skola och har lite problem inom familjen just nu på mammas sida. Som sakt mina föräldrar är skilda och mamma har en son sen innan min pappa och justa nu är det lite problem där. Jag har en väldigt jobbig tid just nu men jag försöker att skriva så mycket som det går. XOXO BABES!

Likes

Comments

Förlåt alla minna älsklingar för att jag har varit inaktiv på minna socialamedier. Jag har haft en riktigt jobbig vecka. Har fått reda på att jag har fått plats på en skola som jag har velat gå på jätte länge så har lite ångest för det. Men här kommer min vecka

Jag har testat nocco glassen och jag tyckte att den inte smaka så speciellt. Alla har samt att den är helt fantastisk men sen var inte så jävla fantastisk som alla tror. Dem smakade vatten tyvärr.

Min älskade farmor fyllde 92 år och hon fick denna blombukett ❤️❤️❤️

Förlåt att det inte blev så mycket men jag mår inte alls bra så hoppas att ni mår bättre än mig och vi ses.❤️❤️

Bye babes💕

Likes

Comments

Asså Gud va mysigt hösten är verkligen här och jag bara ÄLSKAR att tända ljus och dricka te☕️☕️

Idag drack jag te men tände inga ljus för att är rädd att somna när dom är tända speciellt när jag har fått sömntabletter för många andledningar men så mysigt ändå asså 😍😍👌🏼❤️

Inte världens vackraste bild haha men ändå ❤️💕 

Måste gå och sova nu men godnatt alla babes❤️❤️ 

Bye babe❤️

Likes

Comments