HOLLYWOOD SECRETS

Chryotherapy

Det här finns inte i Sverige än. Det finns endast officiellt i USA. En maskin kostar 55.000 dollar styck. Det är endast två kända svenska skådisar som äger dessa maskiner, men det är för eget bruk och är ej lämpligt för allmänheten än i EU.

#nytt

Vad är cryo?

När man pratar om ”cryo” gäller det att hålla tungan rätt i mun, det finns olika metoder – med skiftande vetenskap bakom.

I USA och Storbritannien finns till exempel ”cryotherapy”. Det är en fryskammare där du i förd ett par bomullsunderbyxor och lädersockar utsätter kroppen för extrem kyla ned till -180°C under några minuter, i syfte att kickstarta kroppens egen förbränning.

Vetenskapen bakom detta handlar om att kroppens immunförsvar sätter igång en antiinflammatorisk verkan. Tidigare har den här formen av cryo främst använts av idrottare som kyler ner skador under tävling.

Det är dessa saker som är framtiden. Det är sånna här hemligheter alla kändisar använder utan att folk egentligen förstår hur dem kan hålla sig så naturligt vackra.

Går man ner i fett mår man bättre och mår man bättre så sprider man glädje till andra människor vilket leder till att andra människor också mår bättre, alltså blir världen en mycket positivare plats på ett naturligt sätt utan att behöva skada sin kropp och göra operationer, vilket vi på Delux är emot och avstår.

#positiv #nytt #framtiden

Natural beauty wins

Natural forces is the strongest.

Likes

Comments

Det som är inne just nu är att använda kläder som är blommiga.

🌻💐🌺🌸🌷🌼🍀


#in

Bilden ovan är det senaste art tavlan idag!


#art

Sveriges fabulösaste kläder online hittar ni här

Klicka här

Likes

Comments