Header

Lagom inaktiv, men så kan det bli ibland när våra dagar inte riktigt går ihop och jag inte hinner.
Just nu är det stress i skolan, både jag & Leo är sjuka ofta nu och dvs jag missar mycket.
Jag har Leo hela denna veckan så jag kan inte ta igen något på dagar heller ☹️

I fredags var jag ute & roade mig med vänner, superkul!
I lördags så tog jag bara det lugnt, käkade pizza och städade.
Och då i söndags kom Leo hem igen.
Imorse vaknade Leo med feber, så vi är hemma idag. Bajs 😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vaknade upp imorse och mådde skit igen. Vilade vidare & drack te. Och mös massa med min systers hund som delvis bor här!
Vid 15 åkte jag och hämta mitt hjärta på dagis! Det är eg min barnfria vecka, men har honom idag till fredag, mys 💕
Vi gick sakta hem och pratade om allt. Så underbart att jag kan ha hela dialoger med honom nu, älskar det.
Sen lagade vi mat och det var denna dagen.
Imorgon hoppas jag kunna ta mig till skolan igen...
Nu ska vi kolla vidare på ipaden och lägga Leo 💋

Likes

Comments

hej! Alltså, mitt virus försvinner inte..
Jag hade precis börjat känna mig ok igen.
Inatt av någon anledning kunde jag inte sova, jag somnade 04:30.
Kom därför inte upp till skolan. Vaknade 10, och började vakna till & ta alvedon för kunna ta mig till skolan. Men hjälpte inte, så jag stannade hemma.
Hatar detta, blä 😓
Sen dess har jag bara sovit och kollar serie.
Nu har jag kokat och stekt sparris, älskar det!!
Så nu slår jag mig ner igen och fortsätter vila!
/ D

Likes

Comments

Vilken slappedag, men det är ju söndag?
Leo blev hämtad av sin pappa vid 17, sen dess har jag bara städat och köpt pizza. Nu ligger jag bara och kollar serie. Jag är en sån serienörd. Jag kollar genom alla serier och verkligen sträckkollar 😅
Blev tipsad om "The 100" & jag är besatt!

Likes

Comments

Godmorgon, sa vi 07:30 ✨
Därefter låg vi i sängen o mös. Kollade lite film och youtube. Nu käkar vi frukost. Fil, müsli & honung och bär! & såklart dricker kaffe. Ett måste för mig haha!
Leo äter samma som mig + en macka! Men han lät inte mig fota de 😉

Likes

Comments

alltså, jag är så himla trött på detta vädret. Verkligen!
Okej, det var fint idag! Sol men fortfarande kallt. Jag är en sån person som mår psykiskt dåligt av kallt och dåligt väder. Det påverkar mig något enormt mycket! Det är faktiskt rätt konstigt?
Men om 67 dagar, om nästan 2 månader åker jag iväg. För sola, dricka och äta gott, njuta och koppla av. Jag ska nämligen till Italien! Mitt absoluta favoritland! Älskar människorna där, maten, naturen, språken - ALLT.

Det blir en barnledig vecka där med min pappa & mina två lillasysters. Det kommer kännas sjukt konstigt och vara så långt ifrån Leo. Det har jag aldrig varit & tanken att ifall något skulle hända så kan jag inte vara hos honom direkt.
Men detta är så behövligt, att skita i alla måsten, all stress & press. YES ✨

Likes

Comments

Godmorgon! Iallafall för mig.. 😅
Jag är sjuk, ligger i feber och superförkyld! Hur skoj? Leo var nyligen sjuk så det är väl hans dagisvirus jag har fått!
Idag ska jag åka & hämta Leo på dagis, har varit utan han nu i 2 dygn, saknar honom jättemycket!
Så nu ligger jag och kollar youtube, dricker kaffe och dricker energidryck.
I helgen ska vi bara mysa & kanske gå till skogen en runda 🌲

Jag älskar verkligen och ut & roa mig med mina vänner på mina barnfria helger. Men inget klår dessa helger där jag och Leo bara myser hemma i morgonrock och leker. Eller att vi umgås med vänner och t.ex hittar på något som skogen eller äter middag tillsammans.
Så mysigt ✨

Likes

Comments

Hej!
Välkomna tillbaka haha.
Sista försöket nu då, jag vill verkligen blogga men varenda gång har något kommit i mellan som gjort att jag tappat motivationen.
Så, nu testar jag återiigen!

En liten uppdatering vad som hänt sen sist och ni nya läsare!
Jag är Delphi, jag är 19 år och har en son vid namn Leo på 2,5 år.
Jag blev gravid som 15, nästan 16 åring. Jag valde och behålla tillsammans med pappan.
Nu pluggar jag upp mina gymnasiebetyg och Leo är hos sin pappa varanan vecka!
Så min vardag och mitt liv går just nu ut på att plugga, jobba när jag har tid, ta hand om min underbara son och umgås med vänner.

Ni får gärna skriva vad nu vill läsa om. Nu slänger jag iin massa bilder på mig, vänner och leo!
Kraaam / D

Likes

Comments

Det var flera som ville jag skulle berätta hur första året med barn har varit & hur Leo har utvecklats.
Så jag ska försöka berätta med ord hur det varit.

Det första året har varit det mest fantastiska, känslomässiga, jobbigaste, underbaraste året jag varit med om.

När Leo föddes så var det en otroligt fin känsla, allt var nytt, man låg och stirra på denna nya lilla människan i evigheter. Man fick inte nog av honom. "Har jag verkligen skapat honom, har JAG gjort det?" Kärleken överflödade. Vilket den fortfarande gör, var dag.
Dom första månaderna var både underbara men jobbiga. Det var lite sömn inblandat, men det var inte det som var det tuffa. Eftersom jag fick svåra komplikationer efter förlossningen så var det en tuff tid för mig. Men framförallt så gick mitt & Erwins förhållande åt skogen. Vi trampade varann på fötterna var dag, vi bråkade var dag & det var mycket pga att jag mognade så himla mycket men erwin stannade kvar. Det tog slut mellan oss när Leo var 5-6 månader. Jag träffade en ny kille strax där efter, det varade dock bara nästan 3 månader.
Under den tiden började Leo få mer & mer en egen personlighet vilket var fantastiskt kul och se. Han lärde sig sitta, härma mer & koppla saker.
När Leo var runt 7 månader så ålade han sig överallt, vid 10 månader började han krypa på riktigt.
Som ni nu vet vid detta läget så började jag & Erwin prata mer & vi bestämde oss för att försöka igen. Det är mycket känslor just nu, jag är rädd för det ska bli samma sak igen som hände sist. Men han har verkligen mognat & tagit ansvar. Det märks. Nu tar vi en dag i taget & får se vart allt leder.
Nu är Leo 11 månader och nu är det verkligen full rulle här hemma. Han går längst med möbler, han har redan börjat trotsat & börjar testa sin vilja & sitt humör. Han sover bara en gång om dagen numera. Innan för någon vecka sedan sov han mellan 3-4 gånger per dag. Leo har
Även haft perioder där han varit extra mammig. Men nu är han otroligt mammig, det är både skönt - då jag vet att han känner stor trygghet hos mig. Men även är det svårt då man har svårt o få saker gjort då han ska va hos mig och ha koll på mig & skriker såfort han inte ser mig. Men jag njuter oxå, för sen kommer den tiden där han inte vill mysa & va hos mig lika mycket - tonåren 😉

Men det är obeskrivligt roligt att se hur han utvecklas, se hans personlighet & hur han är. Var dag lär han oftast sig något nytt & att få vara mamma är det bästa som någonsin hänt mig. Ni som Har detta framför er, wow. Ni har något & se framemot. Kärleken till sitt barn är så sjukt, det går inte beskriva.
Detta valet, att behålla Leo är det bästa valet jag någonsin gjort. Jag är så himla stolt över mig själv faktiskt som stått för mitt val & krigar. Trots alla vänner som lämnat & alla hårda ord.
Men jag är evig tacksam för de vänner som faktiskt tagit kontakt med mig nu & även släkt.

Blev ett litet känslosamt inlägg nu, men nu har ni även sett hur det första året har varit för mig. Och trots vissa tuffa dagar, precis som ALLA föräldrar har, även äldre. Så är det obeskrivligt underbart att vara förälder.

Kram 💋

Likes

Comments