Header

SMOOTHIE

Er der nogle tider hvor du bare bliver drænet af energi? Mange mennesker oplever en energimæssig nedtur hen af formiddagen - Efter godt og vel 8-9 timers søvn står vi op og tager fat på en ny dag, og når vi vælger at spise en snegl eller et par skiver hvidt brød med syltetøj til morgenmad, giver VI vores krop en meget kortvarig energibombe. Derfor anbefaler jeg Smoothies som er en lækker drink jeg personligt er stor fan af - hvad jeg anbefaler alle er at begynde din dag med et lækkert glas hindbær/blåbær drink som virkelig opstarter dagen perfekt. Ikke nok med at drinken er nærende er den også utrolig nem at lave - hvis ikke du bryder dig om "frugt" og "grønt" anbefaler jeg helt bestemt denne smoothie som både er en god og let måde at få nærende og sunde ingredienser ind i din krop på. (DU HAR INGNEN UNDSKYLDNINGER NU, FORKÆL DIG SELV, BRUG MERE TID PÅ DIG SELV, DU HAR BRUG FOR DET... AND YOU DESERVE IT)


OPSKRIFT

- 1 banan

- Yoghurt (neutral eller med frugtsmag) tilsætningen af yoghurt afhænger af konsistensen, anbefaler du meget flydende tilsætter du en smule - anbefaler du en midt i mellem tilsætter du lidt mere.

- 1/2 kop mælk

- en masse forskellige frugt og grønt (jeg foretrækker personligt hindbær og blåbær du burde prøve det - smager formidabelt)

- hvis du vil tabe dig er protein en smart måde at blende med ind i din smoothie drink (anbefales)Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg startede min tidlige Onsdag morgen i CPH lufthavn, hvor jeg lander i Berlin omkring klokken 6:55 - mine planer her i Berlin er selvfølgelig BERLIN FASHION WEEK, der skal tages en masse billeder (så hver klar på bloggen) Dagene på fashion weeks er altid hektiske, da tiden mellem de store shows er meget korte - der bliver ALTID en masse ballade i trafikken (men heldigvis har vi jo uber ) samt hvordan man lige skal kunne nå at få skiftet tøjet til de forskellige shows #wishmeluck - Alt i alt har det været en stille og rolig dag, jeg har ikke haft mange shows at se til i dag, men derimod en masse som venter mig i morgen!! Outfitet ovenover er mit lufthavn tøj - dem som kender mig ved godt at jeg altid vælger løst og behagligt tøj frem for stramt tøj (ihvertfald på en dag som denne) - skriv nede i kommentaren hvad du synes er mest behageligt eller mere dig, det ville glæde mig at vide?

Jeg håber i alle sammen har en nydelig aften - forresten ville det være super fantastisk hvis i ville efterlade en kommentar om hvad i synes jeg skulle skrive om fremmedrettet (bl.a. mad, bolig, livstil osv.)

- Delmonry

Likes

Comments


Hudpleje-produkter

I disse kolde tider er det meget vigtigt at man benytter sig af hudpleje-produkter så ens hud ikke "udtørre". Udtørringen af huden sker når noget af hud-fedtet fjernes. Det kan enten ske fordi man ofte vasker sig med vand og sæbe, men samtidig kan det også ske på grund af "vind" og "vejr" (som vi oplever meget af disse dage). Udtørringen af huden kan medfører linjer, eksem og mest af alt en ubehagelig følelse. Dog for at undgå dette kan du læse min TOP 3 hudpleje-produkter (anbefalinger) så du for altid kan vinke farvel til tør og irriteret hud.


TOP 3 HUDPLEJE-PRODUKTER

FACIAL SERUM er en meget nærende og reparerende olie til overlegen hud (fremragende til alle hudtyper) blot et par dråber leverer ekstraordinære hud-styrke fordele, bl.a. at reducere forekomsten af linjer og rynker (stort plus) derudover går denne serum også dybdegående ind og fugtgiver ansigtet - hvad jeg elsker denne serum af, er at den absorberer dybt i alle hudens lag men samtidig gør den huden ubeskrivelig blød. (anbefales)

SUGAR SCRUB er en lækker lys blanding af nærende, eksfolierende og antioxiderende ingredienser til glat og smidig hud. Scrubben opretholder fugtbalancen i huden samtidig med at den forynger huden med intens fugt (plus plus plus). Denne hudpleje-produkt indeholde en friskende, syrlig-sød duft af orange olie som almindeligt er anvendt til at fremprovokere følelser af varme og glæde. Dette produkt er et af mine absolutte favoritter ikke kun på grund af dens dybdegående arbejder, som virkelig leverer et flot stykke arbejde, men også på grund af dens fremragende friske duft der frembringer en frisk og varm følelser i hverdagen. Et rigtigt godt tip til nogle dage, når man virkelig føler sig dårlig tilpas, vil en omgang hudpleje både gøre humøret bedre samt huden sundere (dette tip kan virkelig anbefales og virker hver gang)

HERBIVORE ROSE HIBISCUS (mist) er fremstillet af rene vegatabilske planter (ingen fyldstoffer) - Denne mist er fremragende til øjeblikkeligt at give huden en mere jævn tone samt give en fin glød. Misten frembringer en stigning i fugt uden at efterlade en fedtet fornemmelse, samtidig med at den hjælper huden med at reducere rødme (stort plus). Derudover er det et naturligt middel til behandling af hævelser omkring øjnene. Dette hudpleje produkt er et produkt jeg har haft utrolig glæde af at benytte, ikke mindst på grund af duften som er absolut berusende, men også på grund af dens levering af friskende fugt til ansigtet.


Jeg håber i allesammen har en fantastisk dag!

- Delmonry


Likes

Comments