Header

sitter just nu på flygplatsen i Paris, suttit här sen kl 9.. Om 1h åker vi vidare till Dubai o kmr tillbaka någon gång i mitten av augusti, alltså ca 2 veckor!

Är skittaggad!! Inte varit någon sol i Sveige den här sommaren så kommer förhoppningsvis bli brun där!! Lite skämmigt att mina svenska kompisar är brunare än mig så måste ta igen det nu haha.

Lönen kommer på måndag så det ska shoppas upp direkt haha! 👅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, kom hem för en stund sen. Var med Dzenita, Amra och Neda idag.. Haha bara Gud vet vad som hände idag, fucked up asså.

Imorgon ska jag jobba på ett café, det är minnesdag för Eritreas martyrer så ska vara där med några kompisar. Annars händer det inte så mycket, vill ba ta det lugnt i helgen då jobbet tröttat ut mig som fan.

Hoppas ni haft en bra midsommar!

Likes

Comments

I onsdags var jag hos Dzenita som fyllde år så vi firade henne o åt massa gott sen drog vi vidare till en mottagning där det var massa människor 😊 o så träffa vi några andra kompisar.

Igår hade jag skolavslutning men råkade försova mig så jag missade den haha, så passade på att göra 2 inlämningar, nu har jag 3st kvar men har ingen ork till att göra dom lol
Senare på dagen träffa jag några killkompisar från min gamla klass, vi hade så sjukt kul!! Saknar sönder 9B så galet mycket. På kvällen träffade jag Victoria o va hos henne hela kvällen.

Däckade vid 1 och så vaknade jag typ nu för någon timme sen.. Idag ska jag vara med några kompisar o i helgen ska jag bland annat grilla o fira en kompis! Väldigt bra start på lovet hehe 😊

Likes

Comments

Fick med mig den här hem när jag var i Stockhom, testade den för första gången idag o är riktigt nöjd!!!

Likes

Comments

Förra veckan var jag på flera kusiners utspring och mottagningar. Det var så jävla kul!! Längtar så mycket tills det är min tur! Igår kom jag hem efter en helg i Stockholm, där jag var med lite kompisar o på min kusins student. Inte träffat henne på flera år så det var fett kul.

Nu är jag på väg till Slottskogen men som vanligt är jag sen haha, ska träffa kompisar där o grilla osv

På torsdag är det avslutning o jag taggar gaaaalet hahaha 😄😄

Likes

Comments

Idag har jag två lektioner, går från 1 till halv 4, första lektionen är matte (NP muntligt) o jag har det nästa vecka och andra lektionen är engelska som är framflyttad till nästa vecka. Är alltså ledig idag!! Det kunde inte ha kommit mer passande eftersom jag är både fysiskt och psykiskt utmattad idag så hade verkligen inte pallat.
Om ni läste förra inlägget så skrev jag ju lite om skolans temadag (klasserna ska ha en speciell klädkod, flest utklädda vinner) eftersom min klass är ledig så tror jag det innebär att vi förlorar.. Men men, jag är i alla fall ledig!!!! 😄😄 så jag ska softa o kolla Netflix hela dagen 😘

Likes

Comments

Det har regnat hela dagen idag så efter skolan så bestämde jag mig för att baka kolakakor (sirapskakor) :) bakade det igår också men dom tog slut på typ 10 min haha.
Sen när jag väl satte mig till rätta fungerade inte min Netflix på typ 1,5h 😔

Imorgon är det uncasual friday på hermods! Det innebär att klasserna tävlar mot varandra och den som har mest likadant utklädda i klassen vinner poäng. Poängen kan man sedan använda till exempelvis nollningen nästa år, då bestämmer man vad som ska göras osv men man får också va den klass som springer först ut på studenten !

Min klass tema är blå jeans, svarta tröjor och vita skor. Dom andra klasserna har typ svart överdel, vit underdel o liknande så får se vem som vinner 😄

Likes

Comments