Er på nuværende tidspunkt hjemme på ferie ved de gamle, hvilket jo på alle måder er herligt. Det har været det rene mad-mekka, blandet med en masse gin og tonics og litervis af hygge - det er da upåklageligt.
Jeg vil dog lige orientere om, at jeg i dag officielt er løbet tør for t-shirts, da jeg må have spist som et barn uden nogen form for selvkontrol, og det har lykkedes mig at spilde på hver og en. Endnu engang må jeg prise mig lykkelig over min mor, eftersom at hun er dronningen af pletrens.

MEN for snøvsen da, tilbage til maden. Som sagt, har det været det rene mad-mekka og det har jeg nydt SÅ godt af.
Hjemmelavet pizza har været frontløber, og har til tider smagt så godt, at jeg har fået helt ondt i kæberne af at smile. Sad life, tænker du, men niksen. Det kan virkelig svare sig at sætte sig ind i de forskellige dej-opskrifter, købe de gode råvarer og investere i en pizzasten. Jeg vil næsten garantere, at du går i seng med et smil på læben. Medmindre du er elendig til at lave mad selvfølgelig, eller på anden vis formår at ødelægge et sådant vidunder.

For neden kan i se nogle af de pizzaer, som har givet mig helt ondt i kæberne af at smile af ren og skær lykke (deriblandt 2 købte), en god røvfuld G&T's og lidt hjemmelavet dessert - mindre kunne jo ikke gøre det, u know.

Skulle det ske at nogle føler fysisk såvel som psykisk ubehag ved billedernes kvalitet, pointerer jeg lynhurtigt, at mine billeder på nuværende tidspunkt er taget med min iPhone, ikke at den nogensinde slår fejl😚

Ses 👋


Likes

Comments

Om DeliciousDishes

Hej alle (mor)

Man bliver jo nødt til at tage hul på bylden før eller siden, så her kommer det!
Jeg hedder Amalie, jeg er 21 år gammel og er en kæmpe madentusiast - hvilket også er, hvorfor jeg er her nu.

Først og fremmest skal det lige siges, at jeg anser denne blog som værende et frirum for min evindelige foodcraving, billedtagning og trang til at dele det - så er i forberedt.
Mine indlæg vil primært komme til at bestå af spise- og rejseguides og personlige anmeldelser af restauranter, caféer og kaffebarer i ind- og udland. Der vil højst sandsynligt også snige sig en opskrift eller to ind en gang imellem.
Kommaer er ikke min stærke side, ergo vil det ikke være højere akademisk læsestof.
Desuden er jeg udmærket klar over, at der i forvejen er en masse fede mad-blogs, og jeg vil på ingen måde hige efter at gøre dem kunsten efter - det her kommer til at foregå helt casual, og med fokus på mad udelukkende. Dette betyder selvfølgelig, at jeg ikke kommer til at dele "outfit of the day" eller på anden måde kommer til at promovere mig selv, det kan jeg ikke finde ud af - til gengæld er jeg sulten hver anden time.
Den primære læser kommer højst sandsynligt til at være min mor, ikke at det gør mig noget, tværtimod. Hun er også den eneste som med garanti altid liker alle mine billeder på instagram - cadeau til hende.

Når det så er sagt, bør det understreges, at jeg udelukkende har oprettet DeliciousDishes - lækkert navn, hvis jeg selv skal sige det - fordi, at jeg i bund og grund er dybt fascineret og passioneret, når det kommer til mad.

Oveni hatten bør det nævnes, at jeg er super-entusiast, så hvem ved? Måske er jeg kørt død i det her igen i næste uge - vi får at se.

Knus til dig som skulle komme til at læse dette.

Ps. et opslag uden et billede er super tamt, så jeg sender lige en sommervibe i din retning, i form af en frisk fersken fra farmors have.


Likes

Comments