Nyt indlæg

Hudplejerutine // Helens Beauty

Har jeg ar på sjælen? // Q&A

TAKEOVER - JETMIRA REKA

Profile, Skønhed

Hej alle!

-----

Reklame for Helen´s Beauty

-----

I dag skal det handle om min hudpleje rutine, altså hvordan jeg renser mit ansigt og hvad jeg gør for at holde min hud ren. Jeg har brugt denne rutine i et års tid, og jeg er virkelig glad for hvordan min hud agerer, eftersom det kan være svært at finde ud af hvad der er det bedste for ens egen hudtype. Jeg har gu´skelov aldrig haft slemme problemer med min hud, dog har jeg meget sensitiv hud hvilket også betyder at jeg skal passe ekstra godt på den.

Enjoy!

Alle mine produkter i min hudpleje rutine er fra mærket Guinot, som er Frankrigs førende hudplejeserie indenfor professionelle hudplejeprodukter. Guinot har en bred serie af eksklusive produkter, som kun kan forhandles via autoriserede og uddannede kosmetologer.

Først og fremmest fjerner jeg min makeup med deres lækre cremede og plejende rensemælk. Min er til tør hud, hvilket den er virkelig god til at bekæmpe. Jeg vasker også mit ansigt med rensemælken hver morgen og aften, for at rense mit ansigt for alt snavs der kan have sat sig i løbet af dagen/natten.

Moving on, til at fugte mit ansigt godt og grundigt bruger jeg en maske, som jeg påfører og sover med. Masken strammer og stimulerer hudcellerne, og opfrisker huden. Herefter vasker jeg den af dagen efter, og lukker mine porer ved at gå ind med deres Refreshing Toner hvor jeg efterfølgende bruger deres dagcreme.

Èn gang om måneden bestiller jeg en tid til basis ansigtsbehandling hos Helen´s Beauty, som består af; Hudanalyse, afrensning, peeling, damp, dybderens, massage, speciel maske og ampul.


Min hud været LYKKELIG over, at blive dybtrenset hos Helen. Hun er min faste kosmetolog, som jeg klart kan anbefale til ALLE. Hun tager ansvar for sit arbejde, og bruger sin tid fornuftigt på sin klienter.

OBS!!! De ægte varer (produkterne) kan IKKE købes på nettet eller i håndkøb. Det kan ikke betale sig, at købe falske produkter da din hud kan tage skade af det. Alle produkterne kan købes hos Helen´s Beauty, da hun direkte indgår et samarbejde med Guinot.

Et Tip: ALDRIG gå på kompromis med din hud ;-)

Sidder du med spørgsmål så er du mere end velkommen til at skrive til mig!

Tak for nu! og husk nu - Beauty comes from within <3

Knus - Delia


Mail: Delia.fazli@gmail.com

Instagram: Deliafazli

Helen´s Beauty

Adresse: Rødovre centrum 155, 1 Rødovre.

@helensbeautyklinik

Tlf. 36 70 76 71

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

God-søndag-aften og velkommen tilbage!

For at i derude kan lære mig bedre at kende som person tænkte jeg, at det ville være oplagt at lave en Q&a.

Jeg har postet en historie på Instagram hvor jeg bad jer om at stille nogle spørgsmål.

Tusind tak til jer der stillede mig spørgsmål! Jeg har svaret på dem der blev spurgt mest ind til.

Enjoy!


Hvorfor startede du en blog?

Jeg havde gået og overvejet det i virkelig lang tid. Har altid elsket at skrive, og dele mine tanker med omverdenen. Grunden til jeg ikke gjorde det noget før, er nok fordi jeg hele tiden fandt på nogle undskyldninger til ikke at gøre det. Yesss, var ret nervøs for hvad folk ville tænke – Men til sidst så gad jeg ikke at tænke på det længere, også gjorde jeg bare som jeg følte. Intet at være bekymret for;-)


Træner du? Hvis ja, hvad kan du så bedst lide at træne?

Jaaa, jeg træner i fitness haha. Der er ikke et bestemt antal gange jeg træner om ugen eller noget. Træner egentligt bare når jeg føler for det - så cirka hver anden dag. Jeg elsker at træne ben, lår og nummi haha. Der findes intet bedre end følelsen af ømme ben, fordi man har presset sig selv så hårdt oppe i træningscenteret. Mmm, elsker!


Hvorfor skiftede du gym? Og hvor går du nu?

Til jer der ikke ved det, gik jeg på Greve gymnasium til midt september hvor jeg så skriftede til Niels Brock Det Internationale Gymnasium. Det var udelukkende fordi, at jeg ikke rigtig følte mig tilpas da jeg gik der. Jeg følte at der var alt, alt, alt for mange der vidste hvem jeg var, hvilket ikke var meningen med at starte ”et nyt kapitel” i mit liv. Jeg syntes også at undervisningen virkede som grundskolen om igen, da fagene ikke rigtig havde en sammenhæng mellem hinanden (Klart, når det er STX) – Men det betød altså, at jeg havde det rigtig dårligt og jeg bare måtte skifte gym. Jeg skrev så en ny motiveret ansøgning til Niels Brock, og søgte om at komme ind på IBB linjen som foregår på engelsk. Heldigvis fik jeg svar efter 3 uger, og jeg har været overdrevet lykkelig over min beslutning lige siden.

Hvis i vil høre mere om den linje jeg går på osv. Så sig endelig til!


Har du ar på sjælen mht. kærlighed?

Jeg synes det er et meget dybt spørgsmål, som også fik mig til at tænke på hvor vidt jeg ville/kunne svare. Svaret er ja. Dog føler jeg også at det har dannet mig til, at være den person jeg er i dag. Jeg ved godt det er totalt kliché sagt, men det passer virkelig. Man bliver på en eller anden måde erfaret i ikke at lade nogen såre en igen.


Hvem går du til når du er ked af det?

Det kommer utroligt meget an på hvorfor jeg er ked af det. Primært går jeg til min mor eller mine veninder. Hvis det ikke er noget vildt stort tror jeg bare, at jeg tænker over det for mig selv og undgår at sige noget til nogen.


Hvad synes du er noget af det vigtigste i et forhold

At man genuinely stoler på hinanden, og at man er GLAD for det forhold man er i. Der er intet ved at være i et forhold med en person, som man skændes med hele-fucking-tiden. Det gør ikke noget godt for nogen. Helt seriøst, lad vær med at fortsæt så meget som én dag mere i et forhold du ikke er glad for. Life goes on.


Arbejder du i din fritid?

Ja, det gør jeg. Jeg arbejder både hos MAX burger og hos Message. I know, man kan slet ikke sammenligne de to virksomheder med hinanden, dog er jeg faktisk kæmpe fan af at lave lidt forskelligt, og blive udfordret på forskellige måder. På den måde for jeg også en masse erfaring inde for forskellige erhverver. Så ja, - Never not working.


Hvad er Instagram for dig?

Instagram er for mig et sted hvor jeg poster billeder af de ting der lige falder mig ind. Ærligt talt, så afspejler min Instagram-profil sig meget i den person jeg er, da jeg er meget ærlig omkring de ting jeg poster. Jeg hader at poste et billede hvor jeg flækker af grin, hvis jeg rent faktisk ikke har det sådan. Derimod, elsker jeg at skrive citater som også ”beskriver” lidt hvordan jeg har det hehe.


Endnu en gang tak for spørgsmålene! Skriv endelig hvis i kunne tænker jer en 2´er, eller en mere specifik Q&a

Instagram: Deliafazli

Mail: Delia.fazli@gmail.com

Til vi ses igen, Knus – DLikes

Comments

Hey guys!

I dag skal det handle om en person, som jeg synes er helt vild unik! Både i hendes stil men også personlighedsmæssigt. Jeg har glædet mig super meget til i skal høre om hende, udfra nogle spørgsmål jeg har stillet.

Jetmira Reka - En ung, smuk og frisk pige som er super dygtig blogger her på Nouw.

Velkommen til! ♡

Beskriv dig selv med 3 ord

Sort humor, udadvendt/imødekommende og humørbombe


Hvad laver du til dagligt?
Jeg går i skole på Ørestad Gymnasium, hvor jeg er i gang med mit andet år med psykologi-linjen! Derudover så laver jeg ikke rigtig andet udover at lave lektier (som enhver anden normal skoleelev), passe min insta og hygge med min kæreste.


Hvilket er dit yndlingsbillede på Instagram?
Årh, jeg har ikke et, men utrolig mange - men elsker generelt ALLE @josefinehj ’s billeder!


Hvor finder du din inspiration?
Jeg følger @josefinehj , @k.els.e.y og @oliviajade på Instagram - og det er der, jeg primært får inspiration fra! Derudover så tjekker jeg også tumblr engang imellem, og får lidt inspiration derfra - eller hvis jeg skal læse quotes, hehe. PLUS, så ser jeg utrolig mange youtube-videoer.


Hvad motiverer dig til at komme i gang med din dag?
Tanken om ikke at få fravær to be honest! Jeg hader, at få fravær, og det er den eneste grund til jeg står op i hverdagen, haha. I weekenden så er jeg bare mega chill, og der kan jeg kun komme tidligt ud af sengen, hvis jeg har en aftale eller lign.


Hvad er dit mål med bloggen?
Jeg ser ikke mig selv nogen steder faktisk! Jeg håber selvfølgelig at det kommer til at gå godt med bloggen og der er flere der vil følge med! Men egentlig så håber jeg bare, at det kan gå fremad med min Instagram.


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Uh, det er svært! Jeg hader at tænke så langt frem i livet, da jeg bedst kan lide at leve i nuet også må tiden vise hvad der skal ske. Men forhåbentlig laver jeg det jeg elsker, som er, at køre min Instagram, og måske har jeg også et barn


Noget du ikke kan gå en dag uden?

Min forlovede! Årh, kan ikke engang være uden ham i 20 min.


Mange tak til Jetmira!

Instagram: Jetmirareka

Blog: @jetmirareka

Vi ses igen meget snart! - Kys fra D

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage ♡

I mit indlæg "6 Random facts about me" skrev jeg at jeg elsker sprog, og at jeg kan lidt forskelligt. Jeg har fået et par spørgsmål, om hvilke sprog jeg kan og i hvilken grad.

Håber du vil læse med - Enjoy!

Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg kan flydende dansk og engelsk haha. Ikke så meget om det.

Begge mine forældre er født og opvokset i Iran. De har talt persisk til mig lige så længe jeg kan huske, for at jeg skulle lære sproget uden problemer, hvilket jeg takker dem for dagen i dag! Jeg blev også meldt ind på en "Persisk skole". Der gik jeg hver lørdag og blev undervist i at læse og skrive persisk. Med dét lærte jeg også at læse og skrive arabisk, da begge alfabeter er forholdsvis ens; bortset fra nogle små undtagelser som lidt flere bogstaver på persisk.

Så er det nok nu mange af jer tænker, "Hvordan og HVORFOR kan du så tyrkisk?"

Det er sådan at mine bedsteforældre, fra både mors- og fars side, er tyrker fra Azerbaijan (Azeri). Det vil sige at begge mine forældre er født og opvokset i et hjem, hvor deres forældre talte azeri-tyrkisk til dem. Hver gang mine forældre citerer noget som deres forældre engang har sagt, så er det altid på tyrkisk.

Dog har mine forældre ikke lært mig tyrkisk på samme måde, som da de lærte mig persisk. Det var lidt af et "kodesprog" for dem, hvis de ville tale om noget jeg ikke måtte vide haha. Den holdte dog ikke i længden, da jeg siden barnsben har været vildt nysgerrig for at lære.

Der var en gang en episode med mine forældre, hvor de talte om en gave (altså på tyrkisk), som jeg skulle have på et tidspunkt. De regnede selvfølgelig med at jeg ikke forstod noget af det de sad og snakkede om, indtil jeg flækkede af grin, og på dansk genfortalte alt det de havde sagt. Igen, da azeri-tyrkisk og tyrki-tyrkisk minder om hinanden, var det ikke svært for mig at lære begge sprog.

I forhold til hvilket 2. fremmedsprog jeg havde i grundskolen, blev jeg undervist i tysk. Det har jeg valgt at sætte på pause, da jeg rigtig gerne ville lære spansk i gymnasiet. Det er jeg vildt glad for, specielt fordi det er på begynder-niveau og vi lærer alt det basic som "Hola!" frem til det lidt mere indviklede i 3.g, hvor jeg afslutter med at (forhåbentligt) kunne føre en samtale på spansk.


Det var lidt om mig og de sprog jeg kan, hehe.

Tusind tak fordi du læste med!

- Knus DeliaLikes

Comments

Heyoo!

Overstående har jeg samlet nogle fede numre, der hjælper mig igennem en meget lang uge med afleveringer, arbejde og masser af andet fis. ZzzZ...

Tag en lytter - Knus D

Spotify: Delia FazliLikes

Comments

Contains affiliate links Profile, Fashion

Hey guys!

Jeg har fået nogle spørgsmål, om jeg ikke ville lave et indlæg om mine julegaveønsker. Faktisk er det sådan, at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skulle ønske mig, før jeg fik spørgsmålet. Dog har jeg alligvel prøvet, at finde nogle idéer til jer der mangler lidt på ønskelisten.

Enjoy!

Much love - Delia ♡

Likes

Comments

Hej med diiig

Som ny blogger, tænker jeg det ville være oplagt at lave et indlæg der hedder ”6 Radom facts about me”, så i får chancen for at lære mig bedre at kende.

Enjoy!

1. Jeg elsker sprog

Amen altså… Hver dag finder jeg et nyt sprog jeg gerne vil lære. Jeg føler at det bringer mennesker tættere på hinanden, hvilket er noget af det bedste jeg ved. Jeg kan personligt lidt flere sprog end det basale, også kan jeg skrive og læse lidt forskelligt. - Skriv endelig hvis i vil høre mere om det!


2. Jeg er perfektionist

Når noget er godt, er det bare ikke godt nok haha. Det er måske lidt overdrevet sagt, men jeg har altid vildt høje forventninger til mig selv, og de ting jeg beskæftiger mig med i løbet af min dagligdag. Det værste er når mine tidligere krav er indfriet, sætter jeg nye og højere krav til mig selv. Jeg må ærligt indrømme, at det ikke altid er skide godt.


3. Jeg elsker at synge

Yep, der har altid været en lille sangfugl gemt i mig. Da jeg var lille ”performede” jeg altid, hvis vi fik gæster på besøg haha. Det sjove er at mange mennesker der ikke kender mig, gætter/spørg tit om jeg synger. ”Din stemme virker hæs når du taler” – det har jeg seriøst fået af vide en milliard gange.


4. Jeg er vildt stædig

Når jeg først har besluttet mig for noget, skal der ske et mirakel før jeg ændrer mening. Jeg kan bruge flere timer på at argumentere, for min holdning/-er hvis det er noget jeg virkelig mener. Så hvis jeg eksempelvis ikke får ret i en diskussion, gør jeg alt for at overbevise vedkommende om at jeg har ret.


5. Jeg er kontrol-freak

Det ligger måske lidt op af perfektionismen, men jeg SKAL seriøst altid have kontrol. Jeg elsker at have en oversigt over hvad jeg skal nå i løbet af en dag/weekend/uge. På den måde ved jeg at jeg bruger min tid fornuftigt, og at jeg kan nå diverse ting som jeg har planlagt. Dog skal det lige siges, at jeg stadig elsker alt det spontane, jeg foretrækker bare ikke at være det selv.


6. Jeg synes politik er vildt spændene

Det kan slet ikke beskrives... Det er som om jeg går i tænkeboksen, og aldrig kommer til mig selv igen. Jeg elsker at følge med i nyheder, både lokalt men også internationalt. På den måde føler jeg, at jeg har en idé om hvad der sker omkring mig (igen, mega kontrol-freak).


Hvis du har spørgsmål eller idéer til et indlæg jeg kan skrive, er du mere end velkommen til atkontakte mig på følgende: Instagram: Deliafazli

Mail: Delia.fazli@gmail.com


Til vi ses igen♡


Likes

Comments

Profile

Hej og velkommen til ♡

Endelig, har jeg offentliggjort min helt egen blog! Da det er noget jeg har gået og tænkt på længe, synes jeg det var på tide at kaste mig ud i det.

Mit navn er Delia Fazli. Jeg er 16 år gammel og til dagligt studerer jeg på Niels Brock Det Internationale Gymnasium. Bloggen kommer til at omhandle beauty-, fashion relateret indlæg, mine tanker og følelser, samt vil jeg tage jer med på rejser og caféture.

Jeg glæder mig helt vildt, og jeg håber du vil følge med!

- Knus fra Delia

Likes

Comments