Godmorgon sötnosar!
För mig är klockan 05:38 och Kirre har precis åkt till jobbet, så jag ligger i sängen och kollar PLL världens bästa serie, helt kär. Men ja idag börjar skolan, jag börjar vid 9 och nu är klockan så tidigt så jag ligger bara i sängen & tar de lugnt och ska försöka ta mig upp ur sängen, plocka undan lite & göra mig redo, men ja hoppas ni får en bra dag, jag går i skolan i några timmar & efter det ska Kirre kanske hämta mig så åker vi hem till hans syster några timmar. Jag tror vi äter ute idag, sen vill jag bara hem och sova :)
Men hoppas ni får en bra dag!
XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej på er! 

Hur mår ni? själv mår jag bra, ligger i soffan och kollar PLL och är sjukt jävla trött jag har bara städat hela dgaen. 

Nu vill jag mest bara ta det lungt och inte göra något, på onsdag börjar skolan igen, jag e inte alls taggad, jag vill ha sommarlov, mer sommarlov, känns som det har gått för fort, känns inte som man har haft någon sommar alls. 

Jag ska fortsätta kolla på serien och sen ska jag försöka somna tidigt och inte göra något annat. 

Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit bra, jag har varit på bakken med Kirre och hans släkt, och sen har jag varit på namngivning så jag har haft en bra helg & även en rolig helg.

Men ni få ha de så bra, så hörs vi av! 

XOXO

Likes

Comments

Jag älskar att vara ute och gå, bara gå och vara i egna tankar, så de är absolut något jag har gjort idag, finns de något speciellt just du tycker om att göra där du bara kan vara dig själv? Jag har bara varit hemma hela dagen och tvättat och städat, sen var jag ute en stund och gick ner till dammen och matade ankorna, sen var vi hemma hos ett par kompisar i några timmar och myste där, träffade världens sötaste hund, jag dog, jag älskade den😍
Söta Douglas ❤️
Nu ska jag sova, godnatt på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni mår bra❤️ själv mår jag bra, ganska trött kanske bara, men annars mår jag bra, jag har ganska ont i tungan den e svullen men de håller på att bli bra!
Just nu är klockan 16:53 och jag ligger i sängen och kollar på youtube & väntar på att Kirre ska komma hem, sen ska hem till mig ikväll, Kirre slutar vid 10 så han hämtar mig då, och så åker vi hem till mig😍 jag har saknat min säng, mitt rum, mitt internet😍 och min familj 😍 ska krama ihjäl dem😍 så ja nu ska jag ligga här i några timmar, Kirres föräldrar har kommit hem förresten , de va mysigt att hälsa dem välkomna. Jag fick en sjukt fin spegel som man kan ha i väskan, och ett sjukt fin armband, nu ska jag fortsätta kolla youtube, så vi hörs imorgon sötnosar❤️ kram på er!

Likes

Comments

Hej på er, Hur mår ni idag?

Ärligt talat har jag huvudvärk och så ont i hela kroppen, men mest i munnen, för vet ni vad, jag har gjort en ny tung piercing, jo jag gjorde det igen, inte denna gången själv utan jag gick till en studio på väla i Helsingborg och det gjorde så himla ont. men ja nu är det gjort och jag e jätte nöjd med den, har velat ha en ny i 2 år nu så är sjukt glad.

Vi åkte in till väla när det öppnade direkt vid 10 tiden, käkade lite lunch på donken, nomnom, jag älskar donken så jag kunde inte bli lyckligare, vi gick runder i butiker och massa annat. 12:00 hade jag fått min tid att göra den och de tog kanske 10 minuter sen åkte vi faktiskt hem, Kirre satte sig och spelade och jag gick faktiskt och la mig i sängen och vilade i några timmar för jag hade så ont i tungan. När Kirre väckte mig så var kanske klockan 17:00 och då kollade jag bara youtube och när Kirre spelade lite, Sen gick jag ner och lagade mat till oss och nu sitter vi och kollar filmen " jorden runt på 80 dagar " tror jag den heter. När filmen är slut så hade vi tänkt hitta på en rolig grej, men tänkte jag kanske skulle lägga upp de på bloggen imorgon istället, så in och chicka bloggen imorgon så får ni se vad vi gjorde.

Nu ska vi titta vidare på filmen, så vi hörs imorgon! Ha de bäst.

XOXO

Likes

Comments

Ibland så tycker jag att de är så sjukt kul att blogga och andra dagar så vill jag inte alls, det beror nog på min depression, men jag tänkte jag skulle försöka om på nytt igen, för jag tycker det är sjukt kul och hålla på att blogga, så jag ska försöka på mig skiten igen, och ja, men idag som ni kanske själva vet så är det torsdag och klockan är just nu 17:40 och jag sitter i köket med en ansiktsmask och ska snart in och skölja av den och sen tänkte jag laga lite mat till mig och Kirre, Han vill så gärna ha korv med bröd men jag e fett sugen på tacos så det blir nog 2 olika rätter jag tänkte laga hahha, men annars får jag se vad klockan blir så tänkte jag att jag skulle försöka städa lite här hemma, och se vad jag hinner göra, vet jag måste ta djuren en runda också. Men ja nu ska jag in och ta bort min mask och sen börja lite på maten och fortsätta denna dagen eller kvällen vad man än kallar det.

Men ja ni får ha de så bra, så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments