View tracker

mosaandersson@mosaandersson

Att vara hemma några dagar gav riktig energi och var så mysigt att få träffa alla igen! Också haft en tenta nu i veckan som kan ha gått hur som helst och sen haft lite kvällsfikamys med mina goa Örebrovänner.💕

Nu har äntligen vi fått det lite mysigare i lägenhet, mycket ljus och lite mer juligt, så mysigt med december! ❄️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är fredag, äntligen! Kanske inte möjligtvis för att det är helg eller man är "ledig",för eftersom det är tentapluggsvecka som pågår har jag mycket tid hemma. Nej just för att
jag idag ska åka hem till Dalarna!❤️ sitter i skrivande stund på tåget och om några timmar när det här publiceras är jag äntligen hemma.. dock blir det en liten Överraskning då mamma och pappa tror jag kommer hem ikväll hehe..

Min vecka som varit hittills har då som sagt bestått av tentaplugg.. gått upp tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagarna och bara suttit och läst läst läst...

Har dock också hunnit med datenight med Jonte på pinchos och sett hockey Örebro-Leksand tillsammans med Jonte,hans pappa och Maria som kom och hälsade på!

Nu ska jag återgå till boken min.. ha det gott! KRAM

Likes

Comments

View tracker

Första adventfirandet i en egen lägenhet och nog var det lite speciellt.. inte få vara hemma med familjen och fika och få det julfint.. men dagen löste sig bra ändå..

Jag var lite nere eftersom det inte var samma i lägenheten här som hemma, vi har inte hunnit köpa något julpynt ännu så försökte fixa till det med extra mycket ljus men kändes ändå inte som hemma.. och att inte få till den där juliga känslan gjorde hemlängtan ännu mer påtaglig.. då överraskar han mig, pojkvännen min💕. Han hade åkt iväg i ett annat ärende men med sig tillbaka hade han julmust,pepparkakor och saffranslängd, så gulligt och dagen blev faktiskt riktigt mysig! Vi har också pensionärat oss lite och kört Bingolotto, riktgt mys!

Bjussar på en fin FaceTime bild på Lukas ❤️

Godnatt alla fina människor där ute och glad 1:a advent ❤️

Likes

Comments

Med en riktigt härlig utgång igår har man under dagen känt sig lite sliten.. Men plugget väntar inte och med en tenta om nästan 1 vecka så behövs alla veckans dagar användas. Tog mig ner till skolan och sätt där några timmar, fick kanske inte väldigt mycket gjort men men lite läsande blev det iaf.

Likes

Comments

Är och kommer alltid vara en mammagris/vara hemma med familjen människa, vilket gör att hemlängtan smyger sig på någon gång varje dag. Det behöver inte nödvändigtvis vara att bo hemma igen för jag trivs väldigt bra i en egen lägenhet. Utan det är mer känslan av att jag inte bara kan åka hem till dom en eftermiddag bara sådär.. Känns i alla fall skönt att jag snart åker hemåt igen plus att det över jul kommer bli lite längre än en vecka som jag ska vara där.

Livsfarligt att kolla tillbaka på bilder men här får ni, min älskade familj. <3

Likes

Comments

Mycket förändras när man flyttar och inte minst när man byter stad. Man får börja ta ansvar,lösa sina problem själv (utan att be mamma om hjälp heeela tiden utan bara ibland hehe), ingen kommer att fixa maten åt dig utan det gäller att ha lådor klara och vill du ha varor till maten gäller det att du fixar dom själv trots en jobbig dag i skolan. Man har också en helt ny ekonomi och slantarna får vändas på, speciellt 3 dagar innan CSN haha! Trots att ansvarstagande inte varit något problem innan så har man fått höja det ett steg längre och ens beslut och handlingar ligger endast på en själv. Jag har såklart sådan tur att jag och Jonathan är två och hela tiden kan hjälpas åt med allt, men helt klart förändras man. Man träffar nya vänner, får nytt perspektiv på livet men framförallt man testar hela tiden något nytt vilket jag verkligen känner stor respekt men också lycka för.

En väldigt liten sak som förändrats men som jag här om dagen började tänka på när jag kollade igenom bilder är mitt hår. Jag har i flera år strävat efter att fått ett långt hår vilket dock varit svårt när mitt verkligen är så skört och lätt blir slitet om jag inte klipper det ofta. När jag flyttade hit gick jag till en frisör en kompis tipsade om och efter att hon fått klippa av en bit efter en slitsam sommar insåg jag att jag faktiskt gillade det kortare. Håret kändes tjockare,fräschare och blev lättare att ta hand om.

Vad tycker ni om min lilla "förändring"? Bättre? Sämre?

Långt?

Kort?

Likes

Comments

Säga vad man vill om november och att all den vackra snön försvann.. men det går ju faktiskt att vända det till något bra! Själv så är åtgången på värmeljus stor och kvällar och morgnar framför tvn eller pluggande innebär en massa ljus tända.

Sitter för tillfället framför Nyhetsmorgon och försöker smygstarta denna dag. Börjar 8:15 idag och två gånger till denna vecka vilket är tidigt för mig. Snacka om att man blivit bortskämd med sovmorgon sen man började skolan hehe..

Var i söndags och igår på pass på gymmet och det blev då Ragga och functional moves. Ragga dansform som jag tidigare dansade för några år sedan och nu har dom det här på gymmet, så himla roligt att bara få dansa loss på söndagarna vilket faktiskt är en av höjdpunkterna på veckan. Functional moves var det första gången jag gick på men det var också det ett roligt pass. Det var ett pass indelat i "block" där det fanns både balansövningar, styrkeövningar och pulshöjande övningar i varje block. Riktigt bra då man tar ut övningarna på ett lugnare sätt än vad jag är van vid då jag kör mycket högintensivt, detta är då bra då jag får lära mig att ha kontroll i min bål och verkligen se ta mig tiden till att göra övningarna rätt från början.

Ha en bra dag alla fina människor där ute!❤️

Likes

Comments

Någon löptur lite då och då, varvat med timmar i grupprum tillsammans med vännerna för plugg är ganska bra beskrivet hur min vardag ser ut.

Ikväll ska vi iallafall iväg på lite festligheter och släppa plugget för några timmar vilket kommer bli så kul!

Hoppas ni får en bra helg och tar hand om varandra! Familj som arbetskamrater eller vänner! Kram ❤️

Likes

Comments