Glad alla hjärtans dag och hoppas alla ha nån som man kan fira med. Jag har friat min brorsas födelsedag idag för han fyller år idag. Och snart ska jag fara till en kompis o fira hans födelsedag för han fyller också år idag. Men den sista som jag vet som fyller år idag kan jag inte fira för hon bor inte här i stan. Men idag njöt jag av solen fasten jag inte gillar solen. Men det var skönt i alla fall.

Det är en spindel i mitt rum som jag hittade i morse och jag har inte dödat den än för jag hatar spindlar och är livrädd för dom så den är in stängd i en glasburk och den har ståt där hela dagen och spindeln lever än. Men men nu ska jag fortsätta med mins kompis födelsedags present.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Men tjena
Jobbigt bär man inte vet vad man ska skriva men nånting måst man nästan skriva här. Man kan inte va allt för inaktiv här.

Likes

Comments

Tjena
Idag sökte jag jobb i Skellefteå så det blir så jag hoppas att jag får jobbet. Det jag sökte var för att fota skol elever. Så man få ju se om man få jobbet eller inte. Men vackert väder var det igår.

Likes

Comments

Tjena
Tänkte skriva gick till kompisar idag, men då skulle jag ljuga men jag cyklade iallafall och det är -9 så skönt var det ute idag. En bild på köpet då jag är på väg.

Likes

Comments

Men tjena
Idag då jag var ute med hunden så fick både jag och hunden syn på två renar i en skog som ligger vid ett industriområde. Min första tanke var hur kom dom ditt och vars är dom andra renarna. Men som tur var så började inte min hund att skälla hon bara kollade på dom (hon har gråhund, vallhund och 3 raser till som inte jag har lärt mig). Så jag vart glad att hon bara kollade på dom. Bilden är den bästa jag fick.

Likes

Comments

När man har dålig fantasi så ha man vet ej vad jag ska skriva på bloggen. Så det är bara att ge förslag. Kom på mellan himmel och jord det kan vara vad som helst.

Likes

Comments

Efter bra tag med linser så insåg jag igår att jag hade för lite lins vätska för att kunna ha linser idag. Så idag vart det att jag har på mig glasögonen på näsan. Men förhoppnings viss så kommer jag köpa linsvätska imorgon så jag kan ha linser igen, jag tycker det är skönare att ha linser än glasögon.

Likes

Comments

Men tjena
Den här kvällen/natten ha vart en bra kväll jag har vart med kompisar och det ända vi har gjort är att köra runt i stan för att se va som händer men det har ändå vart en bra kväll. Den här kvällen måst man göra om nån gång.

Likes

Comments

Hej hej
Just nu vill jag bara lägga mig ner och sova men det kan jag inte. Jag ska vara på arbetsförmedlingen om typ 20 min och stå just nu utanför och bara väntar på att klockan ska bli tio i tio. I morse så ringde väckarklockan halv åtta men somnade om till åtta. Men jag kom mig inte upp då runt halv nio lyckades jag komma upp ur sängen. Runt nio for jag till mammas jobb för att hon skulle kopiera några papper åt mig för våran skrivare har inge bläck så halv tio så var jag här inne i stan så nu är det bara att vänta. Men snart så kan jag gå in.

Likes

Comments

Om det är nånting jag gillar så är det att fota naturen och på djur så det kan man se mycket av här.

Likes

Comments