Hela morgon har jag tänkt på räksallad.Jag var så sugen! Så skickade min sambon till affär att köpa räkor.
So idag för lunch blev det räksallad.
Jag använder:Gurka,tomater ,isbergssallad,paprika,vitlökssås ,pressa lite citron saft ,mozzarella ost och så klart räkor!

Det var så fint vädret idag,så vi med Francesca gick på balkongen ,sitta och bara njuta vädret!
Hoppas alla har det fint som vi har!

Idag blir min prinsessa 3månader! Tiden går fort! Känns att jag kommer inte märka när hon blir typ 18-år 🙄😣Ahh om jag kunde stoppa tiden..

Ville bara visa min Pink makeup idag!

Rosa läppar och rosa ögon!
(Ögon skuggor gör jag alltid med nyx matt läppstift ) 🙈🙈👌🏼 bästa som finns !!🙄💁💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

28-e December 2016


Kl 04:00 på morgonen när vaknar jag av sammandragningar som gjorde ovanligt ont. Kände att sammandragningar inte var på samma sätt som dom var förut. Jag visste att det var något som inte stämde. Men jag log bara i sängen och försökte att inte att tänka på det. För säkerhets skull tog jag upp min mobil och började räkna mina värkar, hur täta dom var och hur länge dom varade. Jag minns att jag läste på internet att det ska vara 2-3 värkar under loppet av 10 minuter, då är det dags att åka in. Efter att jag hade räknat mina värkar så såg jag att jag hade täta värkar men fortfarande vågade jag inte tänka på att det var dags att åka in till förlossningen.

Kl 04:40 Ringer min sambos alarm, det är dags för honom att vakna och åka till jobbet. När han vaknade så tänkte jag ,ska jag säga till honom? Ska jag vänta? Kanske inte dags? Det var många tankar som snurrade runt i huvet. Jag bestämde mig att inte säga något till min sambo, för att jag inte ville inse att det var dags att föda. Jag var rädd,nervös och lite panik slagen. Det var liksom 3 dagar för tidigt än väntat. Kunde inte sova mer på grund utav värkarna.

Kl 07:00 Bestämde jag mig att ringa till min sambo. Han fick panik men ville inte visa det för mig när han kom hem. Han lämnade all jobb och åkte direkt hem. Kunde inte tro att det var dags. Jag försökte sminka mig när värkarna vara som värst vilket var en utmaning.

Kl 09:00 Kom vi till förlossningen där vi blev mottagna av en jätte trevlig barnmorska, hon tog oss till ett rum där dom mäter hur täta och hur smärtsamma mina värkar var. Barnmorskan kopplade mig till en maskin som visar hur ont jag hade från skala 0%-100% . Det var vissa stunder jag kom upp till 90% . Det visade sig att Francesca var redo att komma ut. Fortfarande kunde jag inte tro att det var dags.

Kl 11:00 Fick vi vårat förlossnings rum ,jag tyckte den var rätt så mysig, det fanns badkar som jag badade i för att minska smärtan FYI så funkade det. Med tiden blev värkarna mer smärtsammare. Då fick jag börja använda lustgas vilket hjälpte lite men kunde få mig att må illa. Men det fanns stunder där jag kunde få skratt attacker. Barnmorskan meddelade oss att vi skulle få träffa Francesca samma dag.

Kl 15:00 var det dags för Narkos läkaren att besöka mig för att jag begärde Epidrual vilket var min bästa kompis. Problemet vara att läkaren missade ryggmärgen tre gånger och resultatet blev avdomnat höger ben i tre dagar. Men värkarna blev mycket lättare att hantera.


Kl 18:00 då började allt det roliga krystvärkarna. Värkarna var så smärtsamma att jag inte kunde andas och var ständigt påväg att spy pågrund utav smärtan. Barnmorskan undersökte och upptäckte att jag var öppen 10 centimeter.

Kl 18:20 kämpar fortfarande med krystvärkarna. Epidrualen hjälper inte längre. Varje kryst kändes som att varenda ben i min kropp skulle gå sönder. Just då ville jag bara hålla om min Francesca och vara klar med allt så fort som möjligt. Min sambo hjälpte mig så mycket när det kom till den mentala delen utav förlossningen, ständigt motiverade han mig och pushade mig i hela 15 timmar. Vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Kl 18:50 kommer dom sista krystvärkarna, jag gav verkligen allt jag hade. Barnmorskan sa att jag hade 3 krystningar kvar tills jag fick hålla om min underbara dotter.

Kl 19:02 kom hon, våran finaste Francesca. Så fort jag såg henne kändes det som att hela världen stanna och jag kunde inte sluta gråta av glädje. Hon var hela 50 centimeter och 3374 g. Min lilla fis har gett oss så mycket glädje och verkligen fyllt våra liv. Alla dom 15 timmarna som jag kämpade mig igenom kändes plötsligt värt.
Älskar livet!

With Love Deimanta P.


Likes

Comments

Idag regnar hela dagen,så jag bara ligger i sängen och myser med Francesca.
Hon har blivit så stor ,börjar bli tungt och bära henne,inte konstigt ,hon vägen 6kg.Behövs inte gå till gymmet,har här hemma💪🏼😂❤👶🏽
Snart blir hon 3månader,herre Gud vad tiden går fort! Hinner inte ens hänga med🙄🤦🏼‍♀️❤

Bästa frukost! 🍈🍓🍵

Likes

Comments

Idag vaknade jag och Francesca kl 10,gott med sovmorgon.
Sitter vi i soffan och väntar när pappa ska komma hem,medan vi väntar hann jag byta Fanceskas kläder två gånger...hon är riktig kräkis...
Iallafall här lite bilder! Min finaste prinsessa!Hon  har mina blå ögon!🙈💁🎀 👌🏼ha en fint dag alla!

Likes

Comments

Äntligen kom fint vädret till Trollhättan! Så vi satsar på och sitta på balkongen ,dricka kaffe medan Francesca sover gott i sin vagn. Bara njuter min mammaledighet! Längtar när sommar kommer!Kanske blir utomlands resa?Saknar havet ,sol.Men först måste prioritera husets renovering,så vi får se hur det blir.🌞🌊🍍

Likes

Comments

Öppnar ögonen och det är bara 7 på morgonen... Francesca börjar bli hungrig (suger på sin hand) måste gå upp och fixa ersättning till henne.. ahhh vad jag inte orkar.. Min finaste sambo vaknade ,tog dottern och lät mig ta en sovmorgon, han gick till vardagsrummet och matade henne.
Bästa är han❤! Han som ska jobba andra skift vaknar tidigt för att passa Francesca!
Så klart vaknar jag runt 11. Jag älskar att sova! Bästa som finns !
Så gör min man kaffe till mig medan jag myser med Francesca.
Idag kommer min arbetskollega på besök,kommer vara kul att träffa henne,speciellt för Francesca (för första gång). Ha en fint dag alla!💋

Likes

Comments

Hellu! Det är mitt första inlägg så tänkte berätta lite om mig själv...
Som ni har förstått så heter jag Deimanta jag är 21 år och bor i Trollhättan med min dotter Francesca som är 2månader och min fiancé Mirza. Jag kommer dela med mig av mitt liv, intressen och family life. Jag är ursprungligen från Litauen, jag kom till Sverige när jag var 14år ,så min skriv svenska är inte den bästa men jag hoppas att ni kommer förstå mig ändå.

Nu när jag är mammaledig har jag lite tid över för mina intressen som t.ex rita, designa, make-up, mode och så klart Francesca. ✌👶🏽💁💕

Likes

Comments