Hej bloggen! Jag har tänkt lite och känner verkligen att jag ej vill blogga så regelbundet! Har bestämt mig för att kanske blogga nån gång i veckan oså :) så att ni läsare har koll på läget haha ❤️

Var o färgade håret igår. (Trodde seriöst att jag skulle bränna sönder hela håret i o med att det är soppas slitet) men det hände ju ej❤️ som tur e :;))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 60 readers

Likes

Comments

Godmorgon ✨

  • 58 readers

Likes

Comments

Japp mina läsare nu var historiaprovet klart iaf :) de gick bra ifall ni undrar, vet detta inlägget är ju intressant o så haha :) hörs sen

  • 59 readers

Likes

Comments

Har ej mer att säga om detta än att de är ett bra ämne av historian❤️ Aja skriver mer o bättre i mon lovar haha ❤️

  • 62 readers

Likes

Comments

Ikväll så är det den absolut sista kvällen av lovet, man ligger i sängen och känner att insikten av att skolan startar igen i mon bubblar upp inom en. Haha om någon hade frågat mig om vad jag hade tyckt om skolan för närvarande då hade jag lätt beskrivit den som pressad. Med alla prov som ligger framför mig/oss nu. Men men, det är ju bara att le och se fram i mot att man snart är förbi allt det och kan ha mer fokus på vänner o annat. Jag älskar att lära mig i skolan. Men stressen med gymnasieprogram och om man kommer in eller inte är något helt annat. Det är en tävling att komma in i klasserna och ingen vill förlora, själv så är jag bara glad om jag kommer in på en vis linje. Vilket är natur :) o asså är 90 % säker på att jag kommer in. O är glad över den självtron. Godnatt <33

  • 67 readers

Likes

Comments

Ännu en dag har passerat o nu är det kväll, Och ja har ätit en till semla idag också <3 Vad ska man säga de är ren kärlek.

Shit vad nyttig man känner sig med allt detta semle snack haha :) Nej men inget speciellt har hänt idag. Har haft det allmänt vanligt förutom det faktum att min fina kusin sover över här hos oss nu ikväll <3<3 vilket är väldigt mys då Alicia alltid lyser upp hemmet lite extra :)

Aja detta var allt ifrån mig,Godnatt <3<3

Likes

Comments

idag fick vi äran till att ha värdens bästa mamma här hemma! Hon bakade nämligen semlor och jag o semlor är ju som en och samma person då ordet grädde och mandelmassa gör mig helt galen XD <3 Så enormt goda var de! Och den mest nöjda delen med detta är ju att mamma också blev fett nöjd och nämnde att hon vill baka fler om bara någon dag eller så .... ;) klagar verkligen inte på detta om jag får säga det själv XD<3

godnatt bloggen min.

Likes

Comments

NOVELL: En ny start


Ångest,Solen skulle snart glimta på himlen och sedan långsamt förvandla natt till dag. Man borde ju vara van efter sjutton år, men nej. Paniken steg, klockan tickade. Hånade mig för detta. Att jag var så svag. Att jag inte orkade leva längre. Men lovade mamma att kämpa. Så det var de jag gjorde, Nu pep alarmet. Det är då man visste att den lilla tid som man hade innan skolan var över. Och i skolan, Där fanns ondskan.På väg till skolan, I regnet mitt emot statskyrkan väcktes minnet igen. Minnet som blev till på 9:ornas avslutning. Allas hån och skratt som tittade på mig. Inga vänner hade man, Bara fiender. Såna som kunde slita ut din själ utan att tveka. De skrattade och nämnde flera gånger hur ful man var, ” HAHAHAHAHA Christofer jävla damp barn” ”Asså shit vad ful”

Det värsta var nog att jag bara satt tyst i ett hörn och höll med. För om man hör någonting tillräckligt länge. Börjar man byta åsikt om saker och ting. Det var då man förstod att man inte betydde något. För efter alla ord, alla långa meningar som har fått mig att må dåligt, Så sa min kropp i mot, Kollapsade och snabbt trillade ner till marken. Känseln hade inte försvunnit helt innan jag hörde alla mina fienders skrik. Men direkt efter det, försvann även mitt medvetande. Ångesten tog över.


Incidenten som uppkom i kyrkan krossade mitt gymnasieval, Därefter i över ett år, Gick jag bara ut genom dörren totalt 4 gånger. Ljuset gjorde lika ont i ögonen varje gång. Men idag var det mulet. Solen såg man knappt. Vägen till HG gymnasiet var nu över. Det märktes när man kunde höra ( Och se för den delen) Den gigantiska skolklockan röra på sig, Jag tvekade samt suckade innan jag gick igenom skolporten. Nervositeten steg, Krampade sig i hela kroppen. Men fortsatte ändå mot dörren. ” Doktor och hälsa” Jag knackade på dörren fyra gånger innan den öppnades. Där satt kanske runt 22 personer. Och tjejen som öppnade dörren log mot mig och sade ” välkommen Christofer” Sedan så härmade resten utav gruppen hennes ord, och i en melodi sa alla välkommen.

Nervositeten sjönk. Och jag pep ett tack, Gick till den tomma stolen och bänken som hade mitt namn på sig, Sedan så satte man sig ner.


Lektionen var nu över, Och det var även min ångest. Under lektionen ville allt och alla veta vem jag var. Den sjutton åriga killen som hade missat ett skol år. Men de dömde mig inte, Inte när vi satt ner och åt lunch heller. Allt fortsatte i kring 3 veckor. Alla ville lära känna mig, Och långsamt så ökade självförtroendet, Tänk att efter 3 veckor så mådde man fortfarande bra. De var då man faktiskt slängde ångesten i väggen och förstod att man betydde enormt mycket, Bara för att man hade fått en dålig start på livet, Skulle inte det betyda att allt var kraschat. Livet skulle fortsätta. Livet skulle ständigt röra på sig. Och jag Christofer skulle någon dag bilda en familj, Bli mannen jag ville bli, Sedan efter många år skulle jag dö. Alla skulle gråta, Må dåligt över de. Men till slut så skulle de också veta att livet går vidare.


Slut.


Omkring ett år sedan vid det här laget så fick vi en uppgift i skolan. Vi skulle skriva en novell. Och jag skrev denna ihop om att jag skulle kunna fånga själva ångestens känsla i en ända text. Låt oss alla hålla med om att ångest är ett stort samhällsproblem och att bara fler människor lider utav pshykisk o hälsa. Detta inspirerade mig grovt till att skicka in min novell till AT. Och nog kom den med. Efter två veckors väntan så hade de svarat på mitt väl skrivna mail, Oså voops så hade man nått ut till fler människor än vad man först hade vågat ana, Alla kan göra en skillnad och glöm aldrig det.


Tycker ändå idag att jag har vuxit som person väldigt mycket när det angår skrivandet så det är verkligen inte omöjligt om jag kommer och lägga ut en ny novell eller liknande i framtiden, Hörs så länge mina underbara läsare :)
Likes

Comments

Usch, hörni bihålsinflammation är inget att leka med. Har försökt att bota den snabbt med varma drycker som te med olika örter i, Så mår lite bättre om man gemför med hur jag mådde imorses, Go häxbryggder säger jag bara.

Meeen hade gjort upp med Calle, Anton och Amelie att vi skulle ses imorgon. Fast det går ej nu pågrund av sjukan. Asså man blir så lagom trött på sånt här va X) på att vara sjuk. Vill ha vår nu tack!<3

Likes

Comments