Jag är den vännen som vill göra en massa spännande saker och ställer upp alla tider på dygnet, inget problem är för stort eller svårt för att lösas bara vi har varandra. Jag blir bjuden på många tillställningar och tycks kunna ha intressanta och givande konversationer med alla typer av människor. Jag är den vännen som får dig att lika dubbelvikt i soffan av skratt. Min livsglädje smittar av sig och jag inspirerar andra att kämpa.

Men jag är också vännen som inte hör av sig. Vännen som aldrig vill lämna hemmet och ser allt som besvärligt. Den som inte riktigt passar in och alltid tycks göra sig ovän med någon. Den som bestämt vägrar allt umgänge som omfattar fler än två. Vännen som gråter över minsta lilla, som tar allting personligt. Jag är vännen som får dig att ligga sömnlös av oro på nätterna, är det den här svackan som blir min sista?

Att vara min vän är inte lätt, jag beundrar er alla. Kanske är det min öppenhet och ärlighet kring min sjukdomsbild som får er att orka. Min vilja att hitta vägar för att motarbeta de dåliga perioderna. Att jag aldrig skyller ifrån mig utan försöker att lära mig av mina misstag. Att jag aldrig någonsin skulle döma er den dagen ni inte orkar vara min vän.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ska inte behöva försvara mina val
Det har varit en lång väg
Det har varit svårt
Jag har försökt och misslyckats
Försökt och misslyckats
Försökt
Misslyckats
Jag har hittat vägen till att lyckas
Bara för att mitt lyckande är ditt misslyckande
Ska inte jag behöva försvara mig
Att inse sina svagheter är en styrka
En styrka som jag besitter
Jag lever efter lösningar, inte problem
Men mina lösningar är problem i dina ögon
Och det
Är ditt problem

Likes

Comments