View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En kategori jag har tänkt ha på min blogg är böcker, där jag skriver om böcker jag vill läsa eller tipsar om osv. Eftersom under sommarlovet har jag blivit besatt av att läsa böcker. Så jag tänkte dela med mig av tre böcker jag har tänkt att läsa nu framöver.

1. Tiggaren av Sofie Sarenbrant.

Det första man fångas av är omslaget på boken vilket är väldigt vackert. Detta är boken jag just nu läser och det jag kan säga hittills är att den är väldigt spännande och det är väldigt svårt att sluta läsa.

2. Vår egna lilla hemlighet av Ninni Schulman.

En bok jag har blivit rekommenderad och är riktigt spänd på att läsa. Jag har inte läst någon utav Ninni Schulmans tidigare böcker, så har ganska höga förväntningar på denna boken.

3. If i stay av Gayle Forman.

Denna boken ska jag snart beställa hem. Såg filmen för några dagar sedan och blev kär. Så otroligt bra film så mycket kärlek och tårar. Jag har läst att boken skiljer sig lite ifrån filmen. Eftersom i filmen fokuserar de mycket på förhållandet mellan Mia och Adam vilket det inte gör i boken. Efter jag har läst denna boken ska jag läsa Where she went.


När jag har läst böckerna har jag tänkt att senare göra en book wrap up där jag berättar lite vad jag tyckte och tänkte och böckerna och även betygsätta dom.

Likes

Comments

View tracker