​Det finns olika sorter smärta, smärtan är inget man kommer undan. Men man kan hantera smärta på olika sätt, vissa känner allting på samma gång och vissa känner inget alls. Ibland ser man smärtan för att den är så stark att den strålar igenom dina ögon, ibland är man expert på att dölja det som faktiskt gör ont. Det finns många olika varianter. Men man måste också veta att solen kommer upp varje morgon, bara att vissa dagar så skiner solen starkare än andra. Vi är starka, vi är inga som ger upp, låt bara inte smärtan trycka ner dig för är det något som kan besegra smärtan så är det du.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​När kommer man hitta den personen som man kommer känna sig riktigt trygg med? Ni vet, den där tryggheten man bara kan känna med en person. Just relationer är nog det osäkraste jag vet, man kan vara säker på så mycket andra saker här i livet. Hur mycket man älskar sin familj, vänner eller husdjur och hur störd man är egentligen. Kärlek är något väldigt komplicerat och ibland önskar jag att det blir lättare. 

Jag vet hur trasig jag kan vara i vissa perioder, jag är inte perfekt, inte nånstans och det har jag aldrig påstått att vara. Eller att man kanske har fler dåliga sidor än bra, så vad gör man när man är så rädd och osäker i sig själv?

Man biter ihop.
Ta en kudde och kväver skriken, man gråter när ingen ser för du vill inte visa dig svag för andra. Många gånger har jag inte orkat något alls, men ens kompisar har dragit en upp ur sängen. Inte för att man mår dåligt utan man är rädd för sig själv eller mer osäker. 

Jag längtar till den personen som får mig känna mig trygg och säker i mig själv. Nån dag kanske. 

Likes

Comments

Man glömmer inte.

Ibland tror vissa att man glömmer bort saker och ting. Men det tror inte jag.
Jag tror att vi förvarar allting, som om vi skulle lagt allting vi vill glömma i ett skåp, sätter på låset, låser och slänger bort nyckeln.
Som om det aldrig någonsin funnits, men det blir som ett snabbt hugg i hjärtat när man låser upp låset och blir påmind om allting man trodde man hade glömt.

Likes

Comments

​Känslan av att förlora en närastående är inte lätt, den är inte lätt att hantera och den är inte lätt att komma bort ifrån. Sorgen kan sätta sig både fysiskt och psykiskt, i mitt fall satte den sig på båda. För 6 år sen dog min mormor, mitt livs värsta mardröm och jag mådde så himla dåligt. Om jag ska vara ärlig så har jag fortfarande aldrig tagit mig tiden till att faktiskt ta tag i sorgen. Jag har kämpat hårt dessa 6 år för att inte hamna i samma sits som jag var i då. Men självklart kommer ett slag i ansiktet, min farmor dog för en vecka sen och jag har fortfarande inte smält det faktum att min glada, glädjefyllda farmor som var med på min student, faktiskt inte finns längre. Att förlora någon kan beskrivas på många olika sätt, ofta sliter man ut sig själv för att intyga din omgivning att allting är okej och du behöver inte nåt stöd för att du vill inte vara den som belastar. Men du kan inte sätta orden på dina känslor heller, du kan inte förklara att du faktiskt saknar. Jag har tur för att jag har så många underbara vänner runt omkring mig som finns där när jag behöver, som inte vänder mig ryggen och det är jag väldigt tacksam över, och om ni nu skulle läsa det här så älskar jag er, och ni är fantastiska ❤

Jag har ett ganska stort kontrollbehov, jag måste ha koll innan jag gör något. Och jag mår dåligt över att behöva gå på farmors begravning och inte ha kontroll över mina känslor, hur jag och min familj kommer reagera. Jag vet att allting kommer ordna sig, för att jag måste få gråta, sörja men framför allt så måste jag få sakna. För jag kommer komma till en tidpunkt i mitt liv där jag kommer släppa taget, även om det gör ont. För att jag vet att de finns några där upp som kollar ner på mig och det är de jag tänker göra stolta.

Likes

Comments

(Ja jag vet att jag är dålig på uppdatera)

Nånting jag är riktigt dåligt på är att ta hand om mig själv, för att för mig så existerar inte mitt välmående. Jag sätter alla andra framför mig, bara för att jag resonerar att när mina vänner och familj mår bra så gör jag det med.
Jag är sämst på att älska mig själv, det enda jag gör är att trycka ner mig och se allt det negativa i mig så jag lätt glömmer bort det som är positivt.
Man måste börja tänka bort det negativa eller omvandla det till något positivt. För i längden är det de enda som kommer att betyda något.

Likes

Comments

Saknaden är för stor

Den saknaden jag känner just nu är förjävlig. Brukar aldrig vara rädd, inte på ett sånt här sätt. Den enda rädslan jag hade var att han skulle lämna och aldrig mer höra av sig och det är precis vad som har hänt. Det gör mig galen och jag vet inte hur jag ska hantera det. Han var en av de närmsta vännerna jag har och den saknaden håller på att ta död på mig nu.

Likes

Comments

Relationer..

Jag är en person som tänker väldigt mycket, har även kunnat tänka så mycket att jag har fått sömnproblem. Jag tänker väldigt mycket vad jag vill med min framtid, vad jag vill göra och vill ha. Jag tänker mycket på vad jag vill ha i en relation, om man nu vågar ge sig in i något sånt. Det man helst vill slippa i en relation är rädslan, att man ska kunna bråka om saker och ting och slippa känna rädslan av att bli lämnad. Jag vill hitta någon som inte tröttnar på när jag sitter på kanten av sängen och gråter. Nån gång kanske jag hittar den personen, som kommer acceptera mig för den jag är. Som kan sitta i sängen med mig och kolla på en serie utan att försöka få en i säng.

Det där med relationer är komplicerat så jag tar det i min takt. Tänker inte rusa in i något som jag inte trivs med. Låter det ta den tid det tar, det slutar bättre då.

Likes

Comments

Under en period efter jag tog studenten så har jag mått väldigt dålig eller ja det var mer som en berg och dalbana, det gick upp och ner. Tyvärr fastnade jag också väldigt lätt nere på åkturen och pallade mig inte upp för den stora backen till toppen igen. Under tiden jag mådde dåligt så var det verkligen den känslan att man kände sig inte bra nog. Personer som tryckte ner en och man kände sig värdelös.

Men vet ni vad? Jag är inte ens arg eller ledsen längre, jag är bara trött på att folk ska hålla på såhär. Och det värsta är att jag lät mig själv stanna kvar på botten och skada mig själv. Jag har träffat människor som har fått mig tänka ett varv till, jag tänker inte må dåligt längre.

​Jag mår bra. Luften är fantastisk, solen värmer och våren börjar närma sig. Jag gråter inte längre pga mitt liv, jag känner ingen ilska, sorg eller jag är inte bitter längre. Jag mår bra. Och jag har kämpat på för att nå till välmåendet, utan att känna det minsta av osäkerhet. Jag vågar prata med nya människor och vågar låta de lära känna mig. 

Livet är fantastiskt. 

Likes

Comments

Jag är ingen expert på detta ämnet, men jag känner att i dagens ungdomar så är detta ett väldigt stort ämne. Jag har bara varit kär på riktigt en gång. Ni vet sådär kär att du inte kan tänka på något annat, han är det sista du tänker på innan du somnar och det första du tänker på när du vaknar. Det finns ingen annan för dig, det pirrar i magen när du ser honom och du kan inte få ut orden under iden när ni pratar. Att vara kär är nog den bästa känslan man någonsin kan ha. 

Men att vara kär är inte bara en dans på rosor, utan det kan också vara en resa i helvetet. Ni vet att man kan vara så olyckligt kär, och det kan göra så jävla ont. Det kan vara den värsta känslan att se den du älskar, älska någon annan. 


Likes

Comments