Hej bloggen!

Jeg får rigtig meget inspiration fra rigtig mange steder, og elsker det seriøst! Det bedste er bare at komme hjem fra en lang dag i skolen, og bare kigge på sociale medier (pinterest, youtube, Instagram), min væg, andre bloggere og i det hele taget bare internettet.

Pinterest - Jeg får det meste af min inspiration fra pinterest. Jeg får mest inspiration til det jeg tegner, men jeg får helt klart også en masse inspiration til min stil. Alt i alt en af mine ynglings websider.

Andre sociale medier - Jeg får også rigtig meget af min inspiration fra andre sociale medier såsom Instagram, Youtube ovs.

Jeg har to 'inspirations vægge' (som ses neden for), den ene er til alle mine tegninger, som jeg er mest stolt af, og den anden væg er egenligt bare alt hvad jeg synes er fedt, som jeg hænger op.

Selfølgelig få jeg også en masse inspiration fra andre bloggere fx. Freja Wewer og Maria Kragmann. Elsker at se hvordan andre styler sig selv, og derefter bruge det til min egen stil.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Hej bloggen!

Er jeg den eneste, som bare elsker at sætte en lækker musik-playliste på, når man står op om morgenen, når man skal til at gå i seng om aftenen eller bare om dagen? Jeg elsker det simpelthen så meget! Jeg syntes selv, at jeg har fået ret godt styr på min musiksmag, efterhånden.

Jeg tænkte egentlig at jeg bare lige ville dele min yngling sange lige for tiden.

'Go back home' er virkelig en lækker sang! Sangen er fra FKJ - som også har nogle virkelig fede sange bl.a. den sang, som hedder 'Drops'. Jeg fandt den her for nyligt, og jeg har egenligt bare været vild med den siden! Den minder mig virkelig meget om forår og sommer (hvilket jeg virkelig har brug for at blive mindet om, i det her grå vejr!)

'Blue Lights' har været min absolutte ynglingsang, (den er stadig) den minder mig lidt om en ghetto. Jorja Smith (kunstneren) har skrevet nogle vildt fede numre, der altid er en fornøjelse at høre, og ikke mindst synge med på:)

'Aureilia' er en sang som jeg faktisk fandt i forgårs. Og jeg syntes virkelig den er god! Den har et virkelig godt flow i sig og så er det kun Tom Tripp's anden single! Jeg syntes virkelig det er imponerende. Hans første single hedder 'T.A.M.' men er kun på Soundcloud - jeg syntes helt klart at 'Aurelia' er bedre, men det er vel bare en smagssag:)

Likes

Comments

Hej bloggen.

For omkring 1/2 år siden var jeg i Kroatien med min søster, mor og nogle venner. Vi var der i omkring 10 dage, det var den fedeste ferie! Der var lige tilpas varmt, men nogle gange lidt for varmt. Vi boede i Trogir (tæt på Split) i en lækker lejlighed, hvor man kunne gå lige ned til centrum.

Vi var på en speedbåd, som sejlede os (og nogle andre) ud til nogle fantastiske strande hvor vi snorklede, så nogle virkelig flotte fisk, og vandet var fuldstændig gennemsigtig!

En dag var i en natur park - Krka. Den var utrolig stor og flot. Vi skulle køre med en kæmpe bus ned af nogle små og snoede veje, det var ret ubehageligt, fordi da de busser som havde kørt nogle andre ned skulle de jo op igen, og så skulle der køre to kæmpe busser på de der veje. Der var mange flotte vandfald, vandløb og en hel masse fisk + slanger!

Der var en kæmpe vandfald som vi badede i (og det var f*cking koldt), men der var virkelig mange mennesker så det ødelagde lidt oplevelsen:(

Vi var i Split en dag (en storby som man kunne sejle til fra der hvor vi boede), hvor jeg skulle mødes med min veninde, det var meget sjovt, men også mærkeligt. Vi var i en masse flotte kirker, men der var ikke så mange butikker, kun tourist-butikker som vi ikke gad at gå ind i, så jeg fik ikke købt særlig meget på den rejse, hvilket jeg ikke har noget imod:)

Men alt i alt var det en helt fantastisk rejse som jeg aldrig glemmer.

Likes

Comments