Header

Det er snart konfirmasjons tider igjen og da har vi samlet sammen noen av våre bestselgere som inspirasjon for konfirmanten som liker blått. Ved å bruke en mix av blåfarger er det med på å skape en fin dybde på bordet og gjør det hele litt mer spennende.

Klikk på bildene for å komme til produktene.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vi pyntet til 2 årsdagen til sønnen vår som er veldig glad i bondegård og dyr. Fargetemaet var gull og grønt. Jeg valgte å plukke blomster selv istedenfor å kjøpe dem. Vi brukte norgesglass som vaser og bondegårdsdyrene hans som bordpynt. Vi mikset med grønntonene for å få mer dybde. Når man har stor familie og ikke plass til å feire hjemme blir man nødt til å være litt kreative. Vi fikk låne lokaler og pyntet og fikset så det passet anledningen. Hjemmesyd bursdagskrone ble det også.


Det ble også en god anledning for oss å teste ut noen av de nye varene våre. Bannere, vimpler, ballongtall og lightbox, samt andre festartikler er snart tilgjengelige i nettbutikken.

Her har vi brukt:

Sizoweb Lys grønn

Kubbelys gull

Kubbelys Mørkegrønn

Sugerør Mint og gull - Kan snart kjøpes i nettbutikken

Servietter - Elegance Perlegrønn og Elegance Gull

Vimpler - Fargerike Vimpler - kan snart kjøpes i nettbutikken

Banner - Mint og gull - Happy Birtyday - kan snart kjøpes i nettbutikken

Ballonger - Gull og Grønn , Tallballong i Gull "2" - tallballonger kan snart kjøpes i nettbutikken

Duker - Hvit papirduk og Krem Plastduk - kommer snart i nettbutikken

Ligthbox - A4 med 3 tekstrader - kan snart kjøpes i nettbutikken


Likes

Comments

Det er mange måte å feire en stor anledning som et bryllup på. Tenkte derfor å vise dere hvordan vi gjorde det når vi giftet oss for snart tre år siden. I forbindelse med vårt bryllup tok jeg (Emilie) et bryllupsplanleggingskurs som jeg fikk mye bruk for under hele planleggingsprosessen.

Vi ønsket å gjøre det så personlig som mulig og dro derfor med både farger og elementer som sa noe om oss. Vi hadde ikke allverdens budsjett, så mye var hjemmelaget eller gjenbruk. Jeg brukte lang tid på å finne de perfekte pyntegjenstandene som jeg følte representerete oss. Fargetemaet var Navy og Fuchia, med innslag av sølv og glitter. Vi designet og pyntet alt selv slik at vi viste at vi ville få det akkurat slik vi ønsket det. Til og med blomsterbuketten min og knappehullsblomstene var selvlagd. Selve lokalene var et velhus/barnehage i nærheten av der vi bor. Selvsagt var det ikke drømmen å ha feiringen der, men det var det vi fikk til innenfor vårt budsjett på den tiden. Vi brukte rett i overkant av 100.000 kr på hele bryllupet, inkludert leie osv, samt mat og drikke til 110 personer.

Vi hadde bar med barkart, et velkomstbord med glass og champanje, et kakebord for selve bryllupskaka og et for alle de andre kakene, en photobooth med mange props og et gave- og gjesteboksbord. Dagen gikk i ett, men vi hadde en utrolig fin feiring.

Likes

Comments

Viste du at du kan bestille personlige servietter hos Decorium? Dette er en av våre bestsellere, kanskje ikke så rart da den er den perfekte detaljen til din fest.

Vi har et stort utvalg av allerede designede servietter, og alt du trenger å gjøre er å skrive inn din tekst, maks to linjer, og velge farge på serviettene og skriften. Fargen på designet og skriften blir lik.

NB! Æ, Ø og Å kan ikke brukes.

Disse kommer i tre ulike størrelser - kaffe, lunsj og middag. Det er 100 stk servietter i en pakke av kaffe og lunsj, og 80 stk av middag.

Det er 3- 4 ukers leveringstid på disse serviettene, så det er viktig å bestille de i god tid før din fest.

Likes

Comments

Trenger du ting til dåp, konfirmasjon eller bryllup? Vi hadde nylansering av butikken i går, og bestillingene har begynt å rulle inn. Det er mye lettere å ta imot bestillinger når betalingsløsningen fungerer. Vi har alt du trenger av pynt til dåp, navnefest og bryllup. Det er salg ut måneden så ta en tur innom for å se om det kan være noe du trenger til ditt arrangement.

Bli med på vår give away og vinn gavekort på produkter til en verdi av 500 kr.

For å bli med i trekningen av give away må du like oss på Facebook (her), og følge oss på Instagram (her) legge igjen en kommentar, dele og tagg 3 venner. Du kan delta flere ganger ved å tagge flere venner. Vinneren trekkes på søndag 16.juli og blir kontaktet omgående.

Kjenner du noen som snart skal ha dåp, navnefest, konfirmasjon eller bryllup? Gi dem et tips om dette.

Likes

Comments

Vi er inspirert av lupiner i rosa, lilla og blå toner om dagen.

Bland farger, nyanser og stiler for å skape mer dybde og personlig preg på sommerfesten.

Her har vi brukt:

Middagsserviett: Aqua
Lunsjserviett: Gammelrosa
Kaffeserviett: Hvit Butterfly

Sommerfugl: Turkis

Bordløper: Siziweb Turkis

Lys:
Kubbelys Lyselilla 7x10
Kubbelys Rose 7x15
Telys Lime

Lysestake Sølv 9x15
Telys holder i strass
Lysfat Speil 12cm

Lyssmykke: Hjerte

Vaser:
Vase porselen 9.5x14cm
Vase porselen 6x9.5cm
Minivase glass 4.5x9cm
Minivase glass 6.5x13cm

Sugerør: Mint og gull papirsugerør

Dette og mye mer kan du om kort tid få tak i vår nettbutikk .

Likes

Comments

Vi har mange spennende nyheter på vei inn i butikken. Her er blant annet noe av det vi kommer til å få inn snart:

Klistremerker til mange anledninger

Nydelige blonde bordløpere

Personlige servietter

Bilpynt

Photobooth props

Morsomme kaketopper

Flere pyntegjenstander

Disse og mye mye mer kan du snart finne i vår nylanserte nettbutikk!

Likes

Comments

Decorium har fått nye fjes å forholde seg til. 07.04.17 ble kontrakten signert, og familien Bergseng ble de nye eierne av Decorium.

Emilie Eirin Bergseng er en gründer, og en av de nye eierne, og vil fungere som den nye daglige lederen av Decorium. Hun er blant annet bryllups- og eventplanlegger, stylist, makeup artist og har blant annet spesialisert seg innenfor event dekorering, men er i bunden utdannet førskolelærer. Hun har blant annet jobbet med noen av verdens beste makeup artister, og jobbet som freelancer innenfor både film og privat. Hun driver også bloggen Spiremor og har sitt eget bæreselemerke "Spiremor Design". Vi gleder oss til å få henne med på laget vårt.

Tom Erik Bergseng er styreleder, og fungerer som økonomisk ansvarlig for selskapet. Han er utdannet siviløkonom og har også flere år med salg bak seg.

Vår drøm om et firma slik som Decorium startet da vi selv giftet oss i 2014. Siden den gangen har vi blitt foreldre og startet opp andre prosjekter, helt til vi fant denne perlen som vi nå endelig kan kalle vår egen. Butikken er nå kun nettbasert, men vi planlegger å komme tilbake til fysiske lokaler om en stund.

Vi har mange spennende leverandører, gode produkter og kun nøye utplukkede varer for å forsikre oss om at du får kun det beste til din fest. Vi tar denne jobben veldig seriøst og har i det siste vært på leverandørbesøk og brukt mange timer på å finne de beste varene til vår butikk. Vi har også landet flere bedriftsavtaler som vi gleder oss veldig til å jobbe med.

Nettbutikken blir nylansert veldig snart, med ny og forbedret nettside og en fungerende betalingsløsning, så nå blir det lettere for kundene å bestille varer hos oss! Vi har også staret opp denne bloggen som kan fungere som en inspirasjonskilde for dere.

Velkommen til en hyggelig handel!

Likes

Comments