Header

Hur fin är inte den här lilla 2an i Vasastan? Älskar när man vågar ta svängarna i köket och leker med mönster och färg. Allt känns sammanhållet i stilen och med arkitekturen skulle inte tacka nej att bo här inte. Den ligger ute på hemnet och på vasastansmäklarna egna sida.

Bilder lånade från http://vasastansmaklarna.se/


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Gud vad jag älskar det här rosa badrummet, så snyggt med de svarta detaljerna. Var inne och tittade på H&M's sida och hittade den svarta duschdraperiet, enkelt med bara svart och vit. Skulle verkligen passa in i vilket badrum som helst. Den kommer absolut få flytta hem in till vårt badrum för att förfina ytan. 

Likes

Comments

Omg vad jag skulle göra för att få någon av dessa soffor. Älskar hur lyxiga de ser ut, speciellt tyget som är sammet o mönstret DAMN.

Likes

Comments

Godmorgon världen! Jag är hur pigg som helst (vaknade kl 6 imorse) och jag har bestämt mig för att dra in till Mall of Scandinavia och titta på lite inredning till min nya lägenhet. Hoppas jag hittar något fint :) Tänkte också visa hur den här lägenheten såg ut innan vi flyttade in!


vardagsrum

sovrum

Ett till sovrum, men kommer användas som arbetsrum

kök

Som ni kanske ser så har den lite behov att renoveras. Golvet i köket och i sovrummen behöver bytas, det måste målas om i båda sovrummen och hallen behöver också ett litet lyft. Men större renovering kommer ske lite längre fram då vi har tänkt ta bort väggen mellan de två sovrummen och ta bort vägen i köket/vardagsrummet. Så det kommer bli mer öppet och socialt när man lagar mat eller när man har kompisar som hälsar på. Lägenheten kommer bli superfin så småningom, man måste bara ha lite tålamod haha

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Mitt namn är Emelie och är ursprungligen från Värmland och har bott i Karlstad i många år. Karlstad är en mysig liten stad som jag älskar hur mycket som helst och kommer sakna otroligt mycket också. Especially these moments: doften av Löfbergs lila kaffe vid stan, ta en drink på Båten och ta en cykeltur runt älven. Men nu har jag flyttat till Stockholm för att uppleva en ny stad och nya moments. Jag har nu en lägenhet på 59kvm som kommer renovera och dekorera om och jag vill såklart dela med mig om hur det kommer att gå, vad som inspirerar mig och samt massa inredningsidéer.

Vad som inspirerar mig just nu är lyxiga blåa kulörer, mässing och krispiga vita lakan.
Likes

Comments