Header


Som stor jule-entusiast begynte jeg å høre på julemusikk allerede i slutten av oktober, og sammen med Natasha som jeg bor med, har vi laget en utrolig god liste som vi alltid spiller på full guffe i bilen når vi skal noe sted.

Listen vår på Spotify heter "nati og nori's jul" og den kan du finne og følge her! Lover at det er verdt det, du kommer til å få julestemning på 1-2-3!

♥ Shake up christmas - Train / Natasha Bendingfield
(klarer aldri å bestemme meg for hvilken versjon jeg liker best)

♥ Himmel på jord - Kurt Nilsen

♥ Svingensongen - Odd Norstoga

♥ When christmas comes to town - Matthew Hall and Meagan Moore

♥ Happy christmas (war is over) - Maroon 5♥ All I want for christmas is you - Michael Bublè

♥ En natt forbi - Espen Lind, Askil Holm & Kurt Nilsen

♥ Santa baby - Eartha Kitt

♥ Home for christmas - Maria Mena

♥ Hoping for snow - The vamps
Hva er dine favoritt julesanger?

8 Lykke

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle fine!

I dag tok jeg og roomie Natasha turen til Scottsdale for å gjøre litt julehandel. Det ble for det meste gaver til familie og venner, og der vil jeg vært litt forsiktig med å legge ut i tilfelle de kommer over bloggen min. Men, egoistisk som jeg er, klarte jeg ikke å motstå å kjøpe noe til meg selv også. Da jeg gikk inn på VS butikken ble jeg som vanlig forelsket, og det å dra tomhendt fra den butikken der er bare pining. SÅ, undertøy ble det.


Julestemningen hos meg begynte allerede i slutten av oktober, så jeg falt for dette settet i øyeblikket jeg så det. Er det ikke fint? Silkebåndet kan knyttes rett rundt halsen bak, eller krysses foran på brystet og så knyttes bak, og de kan også tas av.


Hva syns du? Skal du følge med på VS fahsion show i morgen?


8 Lykke

Likes

Comments

Hei alle!

Midt oppi all eksamenslesingen er det på tide å få fart på julegaver! Som student er den jobben hakket mer vrien, i og med at man som regel ikke har så mye penger til overs, så da gjelder det å være kreativ.
Jeg har to brødre som de siste årene har funnet en stor glede i matlaging og kokkelering, noe som gjør det så mye lettere for meg å finne gave til dem. I år har jeg bestemt meg for å gi dem felles gave (de bor sammen), og det kommer til å være en liten kurv full av mat- og matlagings relaterte ting.

En av de tingene som kommer til å være oppi kurven er denne fine cheese board - DIY'en! Jeg fant tipset på Pinterest, og tenkte det passet godt inn i det jeg så for meg.

For å lage denne enkle, men fine pynten trenger du:

♥ Cheeseboard - jeg bestilte mitt online her.
♥ Suede tråd i din valgte farge - jeg bestilte en brun en fra Amazon.
♥ Lite kort / tykt ark som kan klippes til
♥ Lim eller dobbelsidig tape til å feste kortet
Saks og penn/tusj,

Resten sier seg vell lit selv - jeg surret suede tråden fire ganger rundt ostebrettet, og knyttet til slutt med en sløyfe på baksiden. Et lite triks jeg har lært fra mine pakkedager på Dropsen er å alltid tre den ene enden under det som allerede er surret før du knytter knute eller sløyfe, dermed slipper du å stresse med om den kommer til å bli løs. Lurt?


Jeg ble veldig fornøyd med resultatet til slutt. På kortet kan man skrive hva som helst, for min del skrev jeg som dere ser "Mine gode brødre", og så et quote fra hver av de. Skurret dem ut fordi de er interne, hehe. Syns uansett det gjorde gaven hakket mer personlig og gjennomtenkt.


Sammen med denne kommer jeg til å hive oppi litt spennende kryddere, et par oppskrifter, en fin vinpose i tøy jeg fant i en av butikkene her som bare var utrolig fin, litt god kaffe, og et par andre småting - alle i mat- og drikke kategorien. Jeg tror det blir bra! Kan legge ut hele gaven når den er ferdig. Selv om jeg er student (og dermed fattig) har jeg ikke lyst til å skuffe totalt og virke som om at ingen innsats er lagt inn i gaven.. Så da var dette en god ide, syns jeg. 

Hva syns dere? En passelig gave til noen med kjærlighet for matlaging?8 Lykke

  • 204 Lesere

Likes

Comments


I dag syns jeg veldig sunn på meg selv som må sitte hele dagen lang og lese til eksamen, så jeg slo meg rett og slett løs og kjørte til det stedet jeg visste kunne gjøre alt bedre, nemlig Duncin Donuts. Jeg har eksamen i accounting i morgen tidlig, og den avgjør om jeg kommer til å måtte ta enda en eksamen neste uke, eller om jeg slipper. Kryss fingrene deres for meg?

Skjønner ikke helt hva de mener med "share"? Skal man liksom dele? Pff.

Nå er det altså litt over to uker til jeg drar hjem til kalde, donut-løse Norge for julen, så jeg må utnytte mulighetene mens jeg kan! Som dere ser har jeg og roomie Natasha funnet vår favoritt, "chocolate sprinkles"! Den er skummelt god! Prøver å mikse det opp bittelitt med variasjoner inni mellom, men det er virkelig ingen som slår den.

Vel, nå som jeg har vært fitspiration til dere nok en gang må jeg komme meg tilbake til eksamenslesing (og donuts). Ha en fin uke dere!

Så det godt ut? Har du prøvd Duncin Donuts?
8 Lykke

  • 197 Lesere

Likes

Comments

God morgen søte fine!

I dag stod jeg opp og visste jeg hadde en lang dag med masse skole og eksamenslesing foran meg. Det jeg liker å gjøre på slike dager er å unne meg noe godt til frokost, slik at jeg i hvert fall får en liten opptur blant de store nedturene. I dag betydde det cinnamon rolles med frosting og kakao. NAM!
Cinnamon rollene kjøper jeg i en sånn rull hvor de er deig, men ferdig rullet (gotta love murica'), så man kan bare sette de rett i ovnen og så er de klar! Jeg hadde dog ikke tid til å kaste bort tid på å steke i ovnen, så jeg la dem like så godt på toast jernet i et minutt, og så var de good to go! Mmm.


Med andre ord, hvis noen trener tips om hvordan å lage sunn frokost er det bare å ta kontakt:):)


​Hva står på deres plan i dag? 

8 Lykke

  • 198 Lesere

Likes

Comments

1 HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER

HER - 8 HER - 9 HER - 10 HER - 11 HER - 12 HER

Har funnet så utrolig mye fint på Asos i det siste, at jeg følte jeg måtte vise frem noen av godbitene. Kan sitte i timesvis og bare drømme på den nettsiden der..

Likte du noen av kjolene?

8 Lykke

  • 212 Lesere

Likes

Comments

1 HER - 2 HER - 3 HER

1 HER - 2 HER - 3 HER

1 HER - 2 HER - 3 HER


Hva syns dere? Noen dere likte? Hvilken farge kjole har dere valgt til jul i år?

8 Lykke

  • 218 Lesere

Likes

Comments

Wow, 20 dager til jeg reiser hjem til Norge på juleferie. Jeg husker så godt fra forrige semester at vi snakket mye om hvor fort det gikk forbi, men dette semesteret har det gått enda raskere. - Hvem skulle trodd?

Jeg innrømmer det, jeg savner hjemme. Jeg savner snøen, jeg savner telys på mørke, kalde dager, Stavanger og parken med de røde julehjertene, jeg savner å få sitte i fred på bussen, jeg savner jentene på Dropsen (jobb), og mest av alt: jeg savner min gode mor og far og brødrene mine. Jeg savner norsk jul, rett og slett, og om 20 dager er den min! De siste årene har jeg ikke hatt noen julestemning overhodet, til tross for mine beste innsatser, mens i år kom julestemningen helt av seg selv allerede i november! Er det det å kjenne på savn, mon tro? Jul for meg har alltid betydd først og fremst familie, og når man bor så langt borte fra dem ser man det enda tydeligere hvor viktig det faktisk er for en. Kanskje det bare er jeg som tenker sånn?


​Altså hvordan kan jeg la være å savne å stå opp til dette om morgenen?

De neste 20 dagene vil nok gå raskt, og jeg har blandede følelser. Jeg savner hjemme, men er helt forelsket i Phoenix, og vil egentlig ikke dra fra. Spesielt da en hel haug med avskjeder står for tur før jeg drar, noen for godt. Det blir tungt.

Eksamenslesing, pakking, julegavehandling, julefilmer, festing og avskjeder venter meg før jeg retter seil mot Norge den 14. Desember. Det blir noen bittersøte dager med andre ord.. Jeg får ta en dag om gangen.


Ha en fin uke, dere! Noen som skal noe spennende?

8 Lykke

  • 225 Lesere

Likes

Comments

Er det bare meg som er blitt helt forelsket i denne appen her?

For dere som ikke har kommet over denne appen enda, er det altså en sosiale medier-app som tillater deg til å dele bilder, liknende Instagram, men som i motsetning til de fleste slike apper, tar avstand fra popularitets-presset, altså det er ikke mulig å like eller kommentere, og man kan følge brukere, men de vet ikke at du har følgt dem eller hvor mange følgere de har. Altså misforstå meg rett, men jeg synes det er utrolig deilig å slippe å stresse over alt som heter følgere, likes og kommentarer for en gangs skyld. Kall meg gjerne patetisk, men jeg tror neppe jeg er den eneste som blir skuffet hvis jeg får under et visst antall likes på Instagram bildet mitt, eller hvis profilbildet på Facebook ender opp uten kommentarer.VSCO gir deg fri fra dette presset, og konsentrerer seg om den kunstneriske biten av å dele øyeblikkene i hverdagen vår, noe jeg syns er helt genialt. Jeg blir så inspirert hver gang jeg titter innom tilfeldige profiler der, og til og med hos dem jeg kjenner så føler jeg at de klarer å slippe seg mer løs og ikke bry seg like mye hva som blir lagt ut, når det er på VSCO vs. si for eksempel Instagram. Det gjelder i hvert fall for min egen del.


Bruker åpenbart appen på telefonen, men det var lettere å vise bilder fra nettsiden. Er helt forelsket i det hvite, rene designet. Og bare se hvor inspirerende bilder som legges ut fra rundt i hele verden! Ah, fantastisk.

Har du VSCO cam? I så fall, hva heter du?
Følg meg på @nlykke


8 Lykke

  • 263 Lesere

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Nå har jeg endelig klart å sette meg opp i sengen og åpnet macen etter en ganske så søvnløs natt. De siste 24 timene har gått i et kjør, i går natt sov jeg ikke i det hele tatt for å kunne være våken til billettsalg kl. 5 på morgenen, og i natt har det vært feiring uten grenser. I går var nemlig årets største og viktigste football kamp, nemlig kampen mot UofA (University of Arizona)! Hvert år i slutten av football sesongen spiller ASU (mitt uni) mot UofA, våre rivaler, og kjemper om The Territorial Cup, som er et pokal som basically sier at vi er best og området er nå vårt, i og med at universitetene ligger i samme område. I fjord tok UofA cup-en, men i år klarte vi å stjele den tilbake igjen med 52 mot 37 poeng!

Jeg tok ikke med speilrefleksen min fordi jeg ville nyte øyeblikkene, men jeg lagret mystoryen min fra snapchat, og tenkte jeg kunne legge ut den i stedet. Etter halftime ble det så spennende at jeg la fra meg telefonen, men her er i hvert fall hvordan en college football game i USA ser ut:ASU sin maskot er en "Sun devil" med navnet Sparky, mens UofA sin er faktisk en wildcat. For dere fellow High School Musical fans er det jo litt stilig at de faktisk heter det, men til min store fortvilelse har jeg mått legge fra meg kjærligheten for wildcats, for de er jo våre største fiender.. Trist.
Uansett, der kommer overskriften fra, no pity for the kitty, "ingen medlidenhet for pusekatten". Det er en av de mange tingene som blir ropt i kor på kamp, sammen med "f*ck UofA" og "fear the fork". Hehe, i kjent amerikaner stil engasjerer de seg helt sykt mye med roping, fyrverkeri, konkurranser og fest, noe som gjør hele opplevelsen enda morsommere.


Med denne kampen er faktisk football sesongen over for i år, noe som er utrolig trist! Gleder meg allerede til neste år!


Syns du det så gøy ut? Har du vært på amerikansk football kamp før?

8 Lykke


Ps. heter norilykke på Snapchat, om noen skulle ha interesse av å se hverdagen til en norsk student på et av USA's største festuniversiteter.

  • 250 Lesere

Likes

Comments