Header

1. Jag älskar doften av bensin.

2. Jag gillar sport när folk är schyssta.

3. Jag måste plugga ofta för att komma ihåg små saker.

4. Jag älskar mattematik för det är likadant på varje språk.

5. Jag har en stor passion för att måla naglarna även fasten jag är dålig på det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gissa vad. Idag är dagen innan dagen. Vilken dag kanske ni undrar och det är ju dagen innan min födelsedag idag! Men idag hade jag skola men efter skolan var jag seriöst skit trött så jag gick och la mig. Mitt på dagen... då är jag trött ska ni veta. Men sen hade jag skit tråkigt men de slutade med att jag drog till min älskling och eftersom han inte kan ses imorgon så fick jag min födelsedags present förtidigt. Men som sagt behövdes det inte men han ville så jag fick tillslut en chokladask (Så sjukt snällt!) ❤😘. Men sen efter det så gamea jag med Eve så vi körde lite minecraft och det var najs (Jag borde verkligen plugga mer) . Men måste dra för ska plugga nu istället.


Likes

Comments

Förlåt att jag inte bloggat... jag har liksom inte tänkt på det. För maj månad har varit den viktigaste och bästa månaden i mitt liv. Så mycket har hänt och jag är tacksam. Man kan säga att jag idag är en helt ny person. En både modigare och klokare person. Då undrar ni säkert bara vad är det som gjort maj så bra !!? Och det kan jag inte förklara rätt av men det handlar om en person eller egentligen stort sätt alla. Men var vill jag komma med saken? Jo mest att jag har haft fullt upp utanför internet  men tro mig detta är inte mitt sista inlägg. Jag har haft en bloggpaus helt enkelt i ca 2 veckor men jag är tillbaka. Se fram emot en sommar med massor av inlägg. Men kan ni göra mig en tjänst? Jag vill att ni ska tänka efter vad som kommer göra er sommar speciell...

#gammalinstagrambild

MVH Elle

Likes

Comments

Idag var det vårfest!! Hade den "hemliga" klänningen på mig btw. Men först hade vi bara tråkiga vanliga ämmnen till vod 11 tiden för vi i 6an skulle ha orientering så få blev det lite schema ändringar men man skulle göra så många kartor (A-H fick man välja mellan) som möjligt och jag hann klart alla så jag fick sluta tidigare. Men annars har inget speciellt hänt. Ska sova nu men HÖRS!

Mvh Decemberbruden

Likes

Comments

Pallar inte blogga.. annat i vägen

Likes

Comments

Har inte skrivit på ca 11 dagar nu så sorry. Jag har helt enkelt varit upptagen och det har hänt så mycket under dessa få dagarna. Mycket av det som hänt skulle jag lätt villja blogga om men när man väll ska skriva ner allt blir det inte bra, det är svårt att beskriva alla sinna känslor i ett ända inlägg. Men att hålla igång en blogg är lika svårt som att hålla igång en dagbok när man var mindre. Hoppas ni förstår att det är tidskrävande och ibland vill man bara ta det lungt. Dessa 11 dagarna har varit några av de bästa i mitt liv. Och det är tack vare vissa personer (Ni vet vilka ni är). Som sagt ni personerna som känner av att det är de jag siktar på ska veta att jag älskar er. Men jag ska försöka att hålla bloggen mer uppdaterad även om det tar tid. Jag vill även tacka er som går in på bloggen dagligen även fast jag inte uppdaterar. Älskar er även om det låter cheesy. Ska försöka skriva imorgon. Ha det gött!

Likes

Comments

Omg hade sjukt kul idag! På dagen hände inget men sen lite senare cyklade syrran och jag till skogen för att se på majbålet fast det var ganska litet men sen lite senare mötte vi två av minna gamla scout kamrater så vi snackade med de i ca 45 minuter och de är bara för sköna! Du kan kalla de A och T. A har så sjuk humor att det blir roligt och T är så kul att snacka med eftersom vi retas med varandra och det var även så kul att få se hur de har ändrats genom åren fasten de mest växt eftersom senast vi sågs var i typ 1an (för ca 5år sen!!!) Men det är så kul att äntligen träffa dem igen. Respekt till er två! Men sen cyklade vi hem vid halv 9 och då mötte vi ett riktigt jävla dumhuvud som gjorde ett fis ljud och skyllde på min syrra men ho tog det bra ich ara räckte fingret till honom. Men nu ska jag dra så hörs!!!


MVH Decemberbruden

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på 8 dagar, det är bara mitt fel men jag har inte haft någon särskild stor inspiration på senaste tiden men har ni några idéer så får ni GÄRNA kommentera dem. Men eftersom jag stort sätt svikt er kommer ni därför få se en liten tjuvkikning på den SUPER hemliga klänningen. 😏 Ni kommer dock bara få se vad det är för "mönster" men kanske kan ni lista ut vilken klänning det är eftersom den kommer från lindex...hm. Men idag hände inget speciellt över huvud taget förutom att vi hade orientering på idrotten och jag hann springa fyra eller fem banor. Men vi hade "ord" orientering som går ut på att man får tre bokstäver utsatta på varje bana sen ska de tre bokstäverna bilda ett ord som till exempel ordet Hej. Men vår idrotts lärare hade gjort det liiiite klurigare eftersom han satte några fejk "kontroller" (bokstäver)  i närheten så man fick kolla extra noggrant så man tog rätt bokstav. Det var lite information om min dag. 


Psssst... ni kanske redan listat ut

vilken klänning det är??

MVH Decemberbruden

  Likes

  Comments

  Hej bloggen idag var jag i stan och shoppade lite. Jag köpte bara en klänning som jag ska ha på vårfesten och vid lite andra tillfällen men den är sjukt fin! (den kommer från Lindex) Kommer tyvärr inte vissa den eftersom klänningen kommer vara en överraskning. Men efter att jag handlade den åt jag på donken och beställde min favvo (Chicken nuggets). Men efter det handlade jag på lidl och sen åkte jag hem.  Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Men här kommer en liten tag (Tag about me) 

  • 1. Har du ett mellannamn? - Ja (Anna)
  • 2. Vad är ditt favorit ämne i skolan? Mattematik 
  • 3. Vilken är din favoritdryck? Idk 😂
  • 4. Vilken är din favorit låt just nu? Tror att det är Troye Sivan's cover av The One That Got Away
  • 5. Vilka namn skulle du ge dina barn? Vet inte .. 😳
  • 6. Deltar du i någon speciell sport? Nope
  • 7. Favorit bok? The Fault In Our Stars/Förr Eller Senare Exploderar Jag (Svenska titeln)
  • 8. Favorit färg? Ehm.. lila ??
  • 9. Favorit djur? Kanske katt eller hund, gillar mååånga djur
  • 10. Favorit parfym? Star Nature's parfym bubbel gum eftersom det är den ända jag har.
  • 11. Favorit högtid? Alla c;
  • 12. Har du gått ut gymnasiet? Nej går i grundskolan 😜
  • 13. Har du någonsin varit utomlands? Isåfall hur många gånger? Ja, 4/5 gånger 
  • 14. Talar du något annat språk? Ja engelska och lite franska.
  • 15. Hur många syskon har du? Jag har ett syskon (en syster)
  • 16. Vilken är din favorit affär? Vet inte klädes affär är nog H&M.
  • 17. Favorit resturang? McDonalds 
  • 18. Vad tycker du om skolan? Läxor är tråkigt..
  • 19. Favorit youtube guru? Jag vet inte eftersom jag prenumererar på exakt 101 olika kanaler, skämtar inte jag kollade nyss ;s 
  • 20. Favvo film? Vet inte
  • 21. Pc eller mac? Pc
  • 22. Vad har du för typ av mobil? HTC Desire 500
  • 23. Favvo tvserie? Pretty Little Liars 
  • 24. Hur lång är du? typ 150cm (Liiiite mer)

  MVH Decemberbruden

  Likes

  Comments