Header

Första skoldagen är avklarad och ja fyfan vad segt det var att komma tillbaka till skolan.. Men det gick faktiskt helt okej, hade inga seriösa lektioner utan de var mest lära känna varandra och lärarna! Har också haft körlektion idag vilket gick super. Är nu precis klar efter ett väldigt kort träningspass på gymmet, är helt slut nu haha.

Likes

Comments

Som ni vet har jag fyllt 18år och jag har inte träffat min pojkvän tidigare men han kom ju hit igår. Han hade dagen innan sagt att min present var specialbeställd och det skulle ta någon vecka för den att komma. Men igår när vi var så sa han helt plötsligt att han hade något till mig och gav mig ett paket, öppnade det och ja ni ser ju bilden ovan!!! Hur fin är han inte, vet inte så mycket om alla dessa märken för armband eftersom jag inte använder sånt men har hört om Thomas Sabo och alltså blev så extremt chockad. Trodde verkligen inte han skulle tänka på något sånt helt själv haha, blev så glad. Är såå tacksam över den killen. Han är den finaste.

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på youtube som vanligt haha. Ali kommer hit om en timme ungefär och han ska sova här så det ska bli mysigt! Eftersom han kommer så sent så lär vi inte hitta på något roligt haha vi kommer nog bara chilla och kolla film.

Likes

Comments

Nu är jag påväg till min praktik. Ska jobba 10-16 idag med vilket suger för det är fredag men men. Får se vad som händer ikväll, har en hel del att städa i mitt rum efter skattjakten igår iaf..

Likes

Comments

Idag har vi haft skattjakten i skolan vilket var annorlunda mot förra åren men så himla kul!!! Har fått göra en massa galna grejer, men kul var det! Det slutade vid 6 och direkt efter hade jag träning. Kom hem för en timme sen och nu ska jag bara chilla och gå och lägga mig snart!

Likes

Comments

Alltså hur sick???!!! Nu är jag äntligen 18år, dagen igår var helt fantastisk. Vaknade på morgonen av att familjen kom ner och sjöng för mig (ja jag tvingade dom att göra det haha), sen fick jag också paket och frukost på sängen. Hade ju också praktik igår men det gick bra tycker jag, fick gå hem lite tidigare och då var det bara att börja fixa om sig på nytt och byta kläder. Runt 7 tiden åkte jag till Hanna där jag hon, Tilda och Ebba förfestade lite och sedan runt 10 tiden åkte vi in till Kalmar. Vi var ute på Harrys och gu vad nervös jag var för att gå in, haha det kändes på något sätt så olagligt men alltså vilken kväll/natt!!! Hade det sååå kul, träffade massa kompisar och fick så många grattis. Nu sitter jag hemma och kolla igenom lite bilder från gårdagen och är bakis. Haha ja, det händer väääääldigt sällan då jag lyckas komma undran men inte denna gången, har också fått feber vilket suger men det blir nog bra snart!

Likes

Comments

Nu är klockan snart halv 10 och jag ska snart dra mig ner mot stan för att börja min praktik. Ska praktisera på Lindex hela denna veckan som ungefär en introduktions vecka sen har jag praktik/jobbar där varje torsdag och fredag hela trean ut! Det ska bli väldigt intressant, har praktiserat i klädbutiker innan men inte på Lindex. Är väldigt taggad!!

Likes

Comments