HejHej, om ni inte redan sett de på presentationen här brevid så heter jag Sofia Persson och är 14 år gammal. mitt liv skulle jag inte kalla för spännande eller något men det har hänt en del.

Tillexempel när jag kom till min nya skola Kastal. Jag var 12 år gammal och skulle börja i 6;an. Jag var så glad och taggad men när de väl startar så blev allt mindre och mindre kul. Jag fick Inter lika många nya vännerna som jag trodde jag skulle få och jag förlorade men allra bästa vän i hela världen(även om de bara at dö för en stund) och en annan bästavän som jag alltid kunde lita på. Allt bara för att jag ville ha nya vänner också. Men sen blev mina vänner dårå vännerna me dom också. Vilket slutade me att min näst äldsta vän typ mobbade mig med två av de nya vännerna. Men allt gick över jag är fortfarande den dom gillar att driva med. Men nu säger jag ifrån mycke bättre.

Få se vad mer har hänt... jo min mamma fick canser, jag fick grov jävla ångest och mådde fett dåligt. Men en av mina bästa vänner fans alltid där flr mig. Och de är jag mer än tacksam för. Men är de nått som aldrig hänt så är de huv killar:)) har ingen på en den fronten. Men jag är okej med de för jag har ju alltid mina tjejer. Synd bara att dom iallafall några oftast bråkar eller är sur på någon. Men de hindrar aldrig dom från att gå och ha roligt. Vi har upptäckt att vi blivit mobbad av några killari vår klass och fått både panikattack och haft ett gråtanfall precis vid en dörr på skolan och dagen efter så visste alla om de och stirra sönder på oss. Men ev gick över snabbt som tur va. Mer då? Nä inte mycket. I 6;an gillade jag en kille och nu i 7;an så gillade min allra bästavän samma kille, sen gillade min andra bästavän samma kille och medans hon gjorde de så skickade min andra bästavän en rövbild till han:) drama e kul. Glömde jag nämna att mina syskon är 7 och 9år äldre än mig? Och att mina föreldrar är skilda? Jaha okej! Men vi hörs å ses pusspuss<3

Likes

Comments