Just nu har jag en riktigt jobbig period i mitt liv, känslor som rusar omkring, jag är glad ena stunden och ledsen andra, det är så mycket tankar och en extrem ångest på både gott och ont. Det är jobbigt, det här med att dölja något för andra och hålla det inom sig, när man mår dåligt och ingen runt om vet eller förstår, och man måste låtsas må bra.
Anledningarna som gör att jag inte berättar och håller just denna sak inom mig kommer jag inte ignorera. Just nu måste det vara något som jag har för mig själv.
Men såklart, så är det otroligt jobbigt.
Men tids nog kommer jag nog kunna vara öppen om det.
Man är dock lite rädd att öppna upp sig med tanke på att det finns så många människor som tror sig ha rätten att kommentera en massa negativt shit om någon annans liv som inte ens berör dom, det är fan något som måste sluta alltså. VAR LITE SNÄLL MOT ANDRA ISTÄLLET. SPRID POSITIVITET! INTE HAT.

  • 47 readers

Likes

Comments

Behöver seriöst alla dessa färger, så sjukt mysig jacka och så jävla snygg.
Ni hittar dessa på DM Retro✨

  • 44 readers

Likes

Comments

Jag har varit totalt frånvarande den senaste tiden som många nog märkt, detta pga vissa väldigt personliga saker som hänt. Den senaste tiden i mitt liv har varit en bergochdalbana och jag har inte pratat med/träffat många personer under denna tid heller.. Jag kan inte och tänker inte heller skriva ut allt här, men nu kanske en viss förståelse infinner sig hos er som läser.

Kärlek till er

  • 63 readers

Likes

Comments

Återigen mat. Det bästa som finns. Och jag ÄLSKAR fisk, största favoriten är såklart LAX!
Har börjat äta lite nyttigare och mindre än innan, av många olika anledningar, först och främst för att jag ska må bättre vilket jag inte gjort innan pga dåliga matvanor.
Sen kanske ni tänker, men man ska ju inte äta mindre för det? Jag har dock en sjukdom som gör att jag måste äta mindre portioner och oftare så jag äter inte mindre för att gå ner i vikt eller liknande, vilket inte är det rätta sättet att gå ner i vikt heller! Man ska äta nyttigt och mycket men då också träna på samma gång.

  • 131 readers

Likes

Comments

Okej jag vet att det tekniskt sett inte är morgon just denna tid men för mig är de fan morgon nu.. Haha. Min kropp är relativt slut och att spurta upp 06 och starta dagen kändes inte som ett alternativ idag🙄
Nu ska jag upp och försöka uträtta lite ärenden!

Provat nya Nocco förresten? Om inte så gör det, älskar skumtomtar och denna var magisk!😍

  • 128 readers

Likes

Comments

MAAAAAAAAAT! De är nog det bäst som finns, och här ser ni en av mina favoriträtter, kan lova att de var hur gott somhelst🙄😍

  • 136 readers

Likes

Comments

I lördags va det Ladies Night som gällde, lite besviken på att de var så lite folk men vi som var där var ju ett ganska skönt gäng så det gjorde inte så mycket💃🏼
Första gången på länge som jag hade riktigt kul på en utgång.

  • 135 readers

Likes

Comments

BikBok har öppnat i Hudiksvall och idag klev jag in där för första gången och gjorde mitt premiärköp, blev helt kär i dessa.
Butiken var ju riktigt fräsch, så jäkla kul med lite nytt till lilla Hudik.

  • 149 readers

Likes

Comments

Godnatt världen
Ps. jag har börjat bli mer i form igen, känns ganska så bra

  • 165 readers

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Sundsvall för lite god mat och shopping! Senare ikväll blir det träning, ser framemot det supermycket✨

  • 170 readers

Likes

Comments