Här är vår underbara Mudmask!! Redan efter första användningen känner man hur len och fräsch huden i ansiktet blir! Intresserad och vill veta mer om den? Kommentera inlägget eller hör av dig till mig på FB så berättar jag mer! Kram finisar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Jag kan nu berätta att jag börjat jobba med några nära vänner i ett grymt team och jag är så glad och taggad på detta!!😄

Vill du
också jobba när du vill och inte på ett 8-16 jobb? Att jag fått möjligheten att jobba tillsammans med mina vänner i en business som gång på gång levererar produkter i världsklass och ger mig möjligheten att kunna jobba vart som helst ifrån i världen så länge jag har tillgång till wi-fi är fantastiskt! Chansen finns, valet är nu ditt.

Vill du joina oss? Jag söker dig som:
*Är glad och positiv!
*Vill tjäna extra pengar via sociala medier.
*Bestämma dina egna arbetstider!
​​
Hör av er till mig om ni är intresserade eller vill veta mer om hur vi jobbar!! Vi vill ha flera till vårt grymma team!😄
Mig kontaktar ni bäst på:
​mail: elladebeau@live.se
FB: Ella de Beau

  • 88 readers

Likes

Comments

Tog en sen fika med några fina idag, annars har denna dag varit relativt händelselös. Håller fortfarande på att försöka kurera mig från detta långdragna virus som vägrar lämna min kropp.. Aldrig kul att vara sjuk, och blir så otroligt vek när jag är sjuk haha.

  • 39 readers

Likes

Comments

Sallad med färskpasta innehållande spenat satt fint i magen🍴

  • 38 readers

Likes

Comments

Såhär ser de flesta av mina dagar ut, mys med mitt hjärta tätt intill. Från att ha varit jätteskygg och tagit avstånd efter förra ägaren till att numera vilja vara nära hela tiden. Min lilla Zelda

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag gått på stan med min moster och hennes senaste tillskott, svårt att inte äta upp denna goding när man ser henne. Vi kollade lite på födelsedagspresenter och tog en fika på Jambo, riktigt mysig dag.

Likes

Comments

När man är lat och ej orkar laga något, då sitter pizza ganska fint. Fortfarande sänghäng vilket jag tröttnat på så sjukt mycket nu.

Likes

Comments

Älskade du, i mitt hjärta kommer du alltid finnas och så oändligt älskad vara. Du kommer alltid saknas för mig, en bit som är borta ur ens liv. Men känslan efter dig kommer ligga kvar, oavsett vad.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, sjukskriven och måendet går upp och ner. Extremt segt då jag är så jobbsugen och blir rastlös så enkelt. Jobbig period som förhoppningsvis är över snart!

Likes

Comments