Header
View tracker

Det här är en av mina roligaste men även sorgligaste resor jag har gjort i mitt liv. Denna resa gjordes 2015 sommaren, i en hel månad med min kära familj som ni kommer se här nedan, kanske inte de bästa bilderna med det får duga!

Detta är en bild av mig och min avföring som jag har namngett till solen:) hahah. Nä det här är en av mina favorit kusiner som heter Ankon som följde med på resan. Denna bild är tagen strax innan vi skulle kliva på taxin i Skarpnäck på väg till Arlanda.

Denna bild är tagen strax innan vi lyfter! Vi skulle åka mot Doha med flygbolaget Qatar. Tro det eller ej men efter denna bild var tagen var den kvinnan med blommiga klänningen, min söta mamma. Stört gråtande sittandes i sina egna vatten pölar, min bebis då :(

Här är en del av min familj. Första mannen är min Mosaj, en av mina favorit människor i livet! Next har ni mig glad som vanligt. Bredvid har jag min fula vitning som går ej bara beskriva nu bara på några menningar det får bli senare, maaaaa sistahhh. Sedan har vi min otroligt irriterande bror, but Lööööve you anyways. Sedan har vi min faster som har "lite" dålig hörsel och ser förvirrad ut, så inget nytt där. Till slut som ni ser har vi min kära mamma rätt så sliten efter flygresan hahah.

Mellan mig och min syster är det hela 5 år skillnad på ålder. Ändå ser hon ut som en treåring... varför?!?! Puss

Här är min kära broder från en annan moder. Han kommer hela tiden med sin jävla FBI piidiiiaajjj piiiddiiaajj, hahhaha vart vill du komma med det, Erkänn bara att du inte är en polis

Nu är vi ute på äventyr i Doha flygplats... lite gladre... kanske..

Maten vi fick i nästa flyg där vi var på väg till Kolkata, euuuuwwwwwww inte gott alls. Ska inte ljuga vatten var helt okej ändå hahhaha. Del två kommer ut snart. Hoppas ni gillade det:) Puss på er alla.

En sista bild bara Hahhaha. Älskar er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej allihopa jag heter Debaleena Dey, jag är 17år gammal. Jag studerar på Tullinge Gymnasium i Ekonomi linjen inriktning ekonomi. Min fritid består av mina studier samt dans. Jag dansar Bollywood dans med min grupp som består av fyra av mina favorit personer, vi heter BollywoodEmpire. Jag har valt att starta denna blogg för detta år är ett år jag jätte gärna skulle vilja titta tillbaka på för detta är blir jag 18år!. Detta år kanske får jag mitt riktiga första jobb (med lön och allt. haha!), många nya beslut, massor med nya resor samt mycket mer. Ni kommer få ta del av min vardag, massor av tips, inspiration, dans och mycket mer! Stanna kvar och läs bloggen så att du inte missar något :)

Likes

Comments