Heej!

Ett tips för er som kanske är lite trötta efter en lång skoldag eller kanske en träning så är detta så uppfriskande! Det är supergott och fräscht och alla behöver vi ju vatten! I glaset på bilden har jag bara lite vattenmelon och apelsin men det mesta skulle passa bra och kanske till och med smaka ännu bättre! Stay hydrated!

XO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hopp!

Igår var jag på ett supermysigt litet badhus på Österlen! Det var så himla gulligt och ett + var att det var 30 grader varmt i poolen. Vi hade det jätteroligt och när vi kände oss klara så åkte vi och åt lunch. Jag tog en grillad macka med mozzarella, kyckling, soltorkade tomater och ruccola och den var sååå god!
Imorgon är det midsommar och jag är jättetaggad.

Vad ska ni göra på midsommar?

Likes

Comments

Så, mina nya skor är alltså ett par Nike Roshe run! Jag älskar verkligen dem. De är väldigt stilrena och passar till nästan allt. Jag beställde dem på caliroots och det var superbra leverans och jag fick dem snabbt.

Över lag, supernöjd!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Igår åkte jag och klippte mig. Vi tog bara topparna men jag blev ändå supernöjd. Jag klippte mig på en frisörkedja som heter rinse denna gången och personalen är supertrevliga och de är duktiga på vad de gör. Så en liten shoutout till dem!
Nu ska har jag ganska tråkigt och vädret år inte på topp heller. Innan brukade jag alltid kolla på gossip girl men nu har jag sett klart alla sex säsongerna och alltså wow! Det är typ det bästa jag sett och man tröttnar aldrig
+ slutet var sjuuukt bra!

XOXO ANDREA!

Likes

Comments