Livslust. Jag vill vara en person som älskar att leva 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner mig helt utmattad. Inte för att jag har gjort så mycket men för att mina känslor bubblar över.

Vi/jag beslutade att inte höras mer eftersom jag ville mer och han visste inte vad han ville. Jag tog beslutet att vi inte borde höras och om han ville ses i jul skulle han höra av sig, eftersom jag inte orkar vara kär i någon som inte känner samma. Varje dag har jag ändå väntat och hoppats på han skulle höra av sig. Förra veckan kom dagen han faktiskt gjorde det. Samma dag hade jag bestämt mig att jag får ta mig samman och sluta tänka att han ens bryr sig. Bara några timmar tidigare hade jag då försökt övertala mig själv att skita i honom fullständigt.

Han skrev att han gärna vill träffa mig i jul.

Så nu är jag tillbaka på ruta ett och det är väl underligt hur en människa kan ha en sån påverkan på en. Det känns så himla svårt att hålla reda på alla sina känslor. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Eller jag är ju glad. Men det svåraste är att hålla sig ifrån att bli kär, när det enda en vill vara är kär. Jag är ju kär. Kanske olyckligt kär i det här fallet.

Julia Michaels beskriver idag mina känslor.

"Now, it's like we're scared of getting good

'Cause we know the truth is that we could
Yeah, we know that we might actually work
And the truth is that we could

But maybe it's the worst in me
That's bringing out the worst in you
I know we can fix these kinks
But the worst in me doesn't want to work on things
But the best of me wants to love you
But the worst in me doesn't want to"

Likes

Comments

Nu har en hel sommar snabbt flyget förbi. Det har varit så skönt att få bo hemma med familjen och bara slappnat av. Jag har inte haft någon tanke på att bli kär igen och tänkt att jag skulle fokusera på mig själv detta året. Jag kanske inte tror på kärlek i första ögonkastet, men kanske på kärlek i tredje ögonkastet. Där stod han, lång och fin, nyrakad med sin mörkblå tröja. Kände inte igen honom först men tänkte vilken snygg karl som står bredvid. Minuterna senare kollar jag på honom igen och inser att jag faktiskt känner denna snygga kille. Min sommar har vart som en film. Dagar i Stockholms skärgård, game of thrones häng, kvällsdopp, god mat, träning och bara mått bra. 

Men det här med att träffa/dejta idrottskillar.. Dem beslutar sig ju alltid för att åka någonstans långt bort så det blir lite mer omständigt. Men skulle aldrig stå iväg för någon annans dröm. Han är nu i Italien och börjar sin resa på sitt proffsliv. Det har aldrig känts så rätt och äkta som den här gången. Någon som förstår mig och inte dömmer mig för vad jag gjort i det förflutna. 

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter, (hädanefter)
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

Hädanefter, ska jag vara bra

Jag tänker ändå alltid välja dig. 

Likes

Comments

Det känns så sjukt att jag gått ner i kg så snabbt som jag egentligen gjort. Bara på grund av att ha ätit NORMALT. Men mitt "normala" var inte som andras så det är nog det som är det kluriga. Jag har så svårt att äta lite utan proppar alltid i mig tills jag har matkoma, oavsett om de gäller godis, mat eller något annat gott. Känns så skönt inombords att jag har klarat detta så långt. MEN det är inte över än. Åt lite godis efter det bra resultatet vilket jag har lite ångest över, men det var fortfarande lite godis i förhållande till annars. Bara att snöra på sig springskorna imorgon bitti. GOD natt. 

Likes

Comments

Idag sprang jag 5 km för första gången!! Sen skadan. Vilken känsla, men trött som satan var jag. Jag verkligen pushade för att jag inte skulle ge upp. vid 4 km tänkte jag ge upp men det gjorde jag inte och vilken härlig boost att ha med sig. ge i n t e upp !!!

Likes

Comments

Helgen i göteborg har varit helt perfekt. Mat, vänner, skratt och basket. Alltid kul att träffa gamla vänner.

Idag var jag hos sjukgymnasten. Fick äntligen börja med knäböj och det tycker ju jag är så kul! Imorgon har jag satt klockan på kvart över 7 för att jag tänkte träna vid 8. Ätit slarvigt i helgen och åt nyss ost bricka med evelina.. Dags att steppa upp för annars faller man tillbaka i gamla vanor. Dock känner jag mig väldigt taggad att träna eftersom det var några dagar sen. Börjar fundera på om jag ska springa varje morgon och att sen på eftermiddagen gå till gymmet för att bara styrketräna. Jag blir ju så himla taggad av biggest looser...


Likes

Comments

​Jag har en känsla inuti mig just nu. Jag har klarat 20 dagar utan socker, (1 fuskdag). Det börjar kännas att kroppen är lättare. Jag körde ett zumba pass på 45 minuter och sprang i 22 min (3 km) efteråt. Har en känsla att bara vilja tuta och köra. Att verkligen gå ner i vikt nu. 


För att peppa mig själv och livet lite extra känner jag för en förändring. Så imorgon ska jag till frisören och färga och klippa mig. Ska bli så himla spännande. Hoppas verkligen det blir snyggt. Vi åker till göteborg i helgen också, så då skulle det kännas extra bra ifall det blir snyggt. Mitt självförtroende behöver det. 

Likes

Comments

Älskar känslan av att sommaren börjar smyga sig på.. eller den kom idag rättare sagt. Vilket kanon väder. Idag tränade vi lite på vår redovisning som vi ska ha imorgon, sedan gick jag och Tessan till gymmet och jag sprang 23 minuter. Känns så himla härligt att kunna springa, och när det börjar kännas bättre i knät. Efter det blev det mat i solen och sedan stack jag hem för att tvätta och sola på balkongen.


Jag orkar inte ens va nervös inför redovisningen imorgon. Känner verkligen att det får gå som det går, och samma sak med dubbelloggarna vi lämnat in. Ge mig ett U om ni vill för jag orkar inte bry mig.

Likes

Comments

​Hur skönt är det inte att lyssna på en podd som pratar om det inte många vågar prata om, men som är så kul att prata om. Jag tycker dessa tjejer borde få en medalj eller något. 

Jag hade ångest här om dagen, men så satte jag på några avsnitt av Alla våra ligg och blev på bra humör igen för de får en verkligen att skratta, relatera eller bara slappna av. 

Ge det ett försök, det är inte så farligt som vissa tror. 

Likes

Comments

​Just nu går träningen så himla bra. Jag kör 30 dagar utan socker (godis och sånt skit) och är inne på min 8onde dag. Det känns i kroppen att man är lättare och framförallt mer energi. Jag blir mer peppad på att träna för jag kör dessa 30 dagar! Så himla skönt, fick även beröm av sjukgymnasten ( i smyg, hon vet inte att jag vet) men att det såg ut att jag var gladare och mer energi. 


Stress i skolan har jag också. Men det känns så himla skönt att jobba med någon som man känner sig säker med. Världens bästa Tess. Vi kompletterar varandra så bra. Hoppas hon känner likadant.. 

Snart är även farfars 80 års present klar. Känns skönt att beta av saker som man vet måste göras innan sommaren. Har även börjat kolla på flyttlådor vad som är klara och som kan börja slussas över till den nya lägenheten. xoxo

Likes

Comments