Du förtjänar mer. Du förtjänar mer än sömnlösa nätter och ångest. Ibland blir det fel och man sårar människor. Men jag kan inte låta detta trycka ner mig längre. Jag är ingen dålig människa för jag råkade såra en människa riktigt illa. Det finns nog anledningar till varför allt blev som det blev, blir som det blir. 


Det är så vi hittar vem man är- genom att göra misstag. 

Dags att leva. Nu. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag är en sån kass dag. Vaknar med att baksidan hugger så jag inte kan sova, det måste vara någon slags överansträngning. Dagen fortsatte med ett litet försök till träningspass och därefter skola. S k o l a n var det ja... Vissa dagar vill jag bara ge upp, packa mina väskor och flytta hem till mitt gamla rum hos mamma och pappa. Hur kan det vara så svårt att skriva arbeten, varje ord känns som en kamp. Och när man tror kampen är över får man bekräftelsen om att det man skrivit ihop är rätt kasst och oförståeligt. 

Varför blir det såhär. jag f a t t a r  i n t e . . . 

Likes

Comments

Det känns så bra när man får saker gjorda. Speciellt när man pluggar. Det är alltid (nästan) eget ansvar att göra det du ska, vilket ibland kan leda till väldigt mycket stress. Men något jag insett dessa dagar är att det bästa är när jag fått träna på morgonen, sedan plugga i skolan med matlåda och utnyttja tiden när jag väl gått till skolan. Innan har jag gått hem vid 12 om föreläsningen slutat och tänkt att jag ska gå hem och "läsa lite". Jag läser ALDRIG då.


Just nu går min rehab bra. Jag börjar känna mig starkare och jag har tränat fem pass på sex dagar där kondition och överkropp ingår. Mitt nya motto till träning är: Think of your workouts as important meetings you've scheduled with yourself. Bosses don't cancel!

Likes

Comments

​Kände att det var dags att skriva och jag vill inte använda min gamla blogg. Ibland känns det som att min hjärna sprängs om jag inte får skriva av mig. 

Jag saknar dig så mycket ibland. Det gör ont i kroppen och jag vet att det är jag som tog beslutet, att göra slut. Just nu känns det som att jag inte kommer kunna komma dig nära igen. Jag vet inte ens hur jag skulle få kontakt med dig igen. Om jag skulle be om att få dig tillbaka så ser jag inte hur jag skulle kunna våga ta det steget, eftersom jag är så rädd att såra dig igen, ifall det inte skulle funka igen. 

Ibland får man hoppas på att tiden löser vissa saker. Vi kanske behöver tid ifrån varandra för att båda räta ut saker. 

xoxo


Likes

Comments