Nu har en hel sommar snabbt flyget förbi. Det har varit så skönt att få bo hemma med familjen och bara slappnat av. Jag har inte haft någon tanke på att bli kär igen och tänkt att jag skulle fokusera på mig själv detta året. Jag kanske inte tror på kärlek i första ögonkastet, men kanske på kärlek i tredje ögonkastet. Där stod han, lång och fin, nyrakad med sin mörkblå tröja. Kände inte igen honom först men tänkte vilken snygg karl som står bredvid. Minuterna senare kollar jag på honom igen och inser att jag faktiskt känner denna snygga kille. Min sommar har vart som en film. Dagar i Stockholms skärgård, game of thrones häng, kvällsdopp, god mat, träning och bara mått bra. 

Men det här med att träffa/dejta idrottskillar.. Dem beslutar sig ju alltid för att åka någonstans långt bort så det blir lite mer omständigt. Men skulle aldrig stå iväg för någon annans dröm. Han är nu i Italien och börjar sin resa på sitt proffsliv. Det har aldrig känts så rätt och äkta som den här gången. Någon som förstår mig och inte dömmer mig för vad jag gjort i det förflutna. 

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter, (hädanefter)
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

Hädanefter, ska jag vara bra

Jag tänker ändå alltid välja dig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det känns så sjukt att jag gått ner i kg så snabbt som jag egentligen gjort. Bara på grund av att ha ätit NORMALT. Men mitt "normala" var inte som andras så det är nog det som är det kluriga. Jag har så svårt att äta lite utan proppar alltid i mig tills jag har matkoma, oavsett om de gäller godis, mat eller något annat gott. Känns så skönt inombords att jag har klarat detta så långt. MEN det är inte över än. Åt lite godis efter det bra resultatet vilket jag har lite ångest över, men det var fortfarande lite godis i förhållande till annars. Bara att snöra på sig springskorna imorgon bitti. GOD natt. 

Likes

Comments

Idag sprang jag 5 km för första gången!! Sen skadan. Vilken känsla, men trött som satan var jag. Jag verkligen pushade för att jag inte skulle ge upp. vid 4 km tänkte jag ge upp men det gjorde jag inte och vilken härlig boost att ha med sig. ge i n t e upp !!!

Likes

Comments

Helgen i göteborg har varit helt perfekt. Mat, vänner, skratt och basket. Alltid kul att träffa gamla vänner.

Idag var jag hos sjukgymnasten. Fick äntligen börja med knäböj och det tycker ju jag är så kul! Imorgon har jag satt klockan på kvart över 7 för att jag tänkte träna vid 8. Ätit slarvigt i helgen och åt nyss ost bricka med evelina.. Dags att steppa upp för annars faller man tillbaka i gamla vanor. Dock känner jag mig väldigt taggad att träna eftersom det var några dagar sen. Börjar fundera på om jag ska springa varje morgon och att sen på eftermiddagen gå till gymmet för att bara styrketräna. Jag blir ju så himla taggad av biggest looser...


Likes

Comments

​Jag har en känsla inuti mig just nu. Jag har klarat 20 dagar utan socker, (1 fuskdag). Det börjar kännas att kroppen är lättare. Jag körde ett zumba pass på 45 minuter och sprang i 22 min (3 km) efteråt. Har en känsla att bara vilja tuta och köra. Att verkligen gå ner i vikt nu. 


För att peppa mig själv och livet lite extra känner jag för en förändring. Så imorgon ska jag till frisören och färga och klippa mig. Ska bli så himla spännande. Hoppas verkligen det blir snyggt. Vi åker till göteborg i helgen också, så då skulle det kännas extra bra ifall det blir snyggt. Mitt självförtroende behöver det. 

Likes

Comments

Älskar känslan av att sommaren börjar smyga sig på.. eller den kom idag rättare sagt. Vilket kanon väder. Idag tränade vi lite på vår redovisning som vi ska ha imorgon, sedan gick jag och Tessan till gymmet och jag sprang 23 minuter. Känns så himla härligt att kunna springa, och när det börjar kännas bättre i knät. Efter det blev det mat i solen och sedan stack jag hem för att tvätta och sola på balkongen.


Jag orkar inte ens va nervös inför redovisningen imorgon. Känner verkligen att det får gå som det går, och samma sak med dubbelloggarna vi lämnat in. Ge mig ett U om ni vill för jag orkar inte bry mig.

Likes

Comments

​Hur skönt är det inte att lyssna på en podd som pratar om det inte många vågar prata om, men som är så kul att prata om. Jag tycker dessa tjejer borde få en medalj eller något. 

Jag hade ångest här om dagen, men så satte jag på några avsnitt av Alla våra ligg och blev på bra humör igen för de får en verkligen att skratta, relatera eller bara slappna av. 

Ge det ett försök, det är inte så farligt som vissa tror. 

Likes

Comments

​Just nu går träningen så himla bra. Jag kör 30 dagar utan socker (godis och sånt skit) och är inne på min 8onde dag. Det känns i kroppen att man är lättare och framförallt mer energi. Jag blir mer peppad på att träna för jag kör dessa 30 dagar! Så himla skönt, fick även beröm av sjukgymnasten ( i smyg, hon vet inte att jag vet) men att det såg ut att jag var gladare och mer energi. 


Stress i skolan har jag också. Men det känns så himla skönt att jobba med någon som man känner sig säker med. Världens bästa Tess. Vi kompletterar varandra så bra. Hoppas hon känner likadant.. 

Snart är även farfars 80 års present klar. Känns skönt att beta av saker som man vet måste göras innan sommaren. Har även börjat kolla på flyttlådor vad som är klara och som kan börja slussas över till den nya lägenheten. xoxo

Likes

Comments

Helgen har vart en av dom bättre. Mår så mycket bättre att vara med mina vänner. Förra veckan hade jag ångest i princip varje dag. Eller ångest är kanske fel ordval. Men jag får en känsla att " är det här livet?". Vilket jag tycker är väldigt jobbigt. Men efter en helg med vännerna känner jag att jag har mer energi och att livet är bra.


Rehab då. och skolan, fasen va tråkigt det är. Jag har ingen motivation. Jag gör inget av det jag tänkt göra, och träningen går segt....ndjksnvklqdkcl- tack

Likes

Comments

Du förtjänar mer. Du förtjänar mer än sömnlösa nätter och ångest. Ibland blir det fel och man sårar människor. Men jag kan inte låta detta trycka ner mig längre. Jag är ingen dålig människa för jag råkade såra en människa riktigt illa. Det finns nog anledningar till varför allt blev som det blev, blir som det blir. 


Det är så vi hittar vem man är- genom att göra misstag. 

Dags att leva. Nu. 

Likes

Comments