Header
Presentation picture
dearhanna
Hanna, 22 år, Göteborg
Hanna är en 22-årig mångsysslare; hon är HR-student, barista och bloggerska och jobbar med rekrytering på ett kontor i centrala Göteborg. I höst packar hon resväskan och bosätter sig i Oxford för en termins utbytesstudier. Den här livsstilsbloggen innehåller en härlig mix av det mesta - häng med! Business inquires: hannasays[at]live.se
bild

 

bild
bild
Instagram @haannamarie
bild

Maybelline Baby Lips

Har Maybellines Baby Lips kommit till Sverige än? Här i USA är det det nya heta, haha. Ska tydligen förnya ens läppar på en vecka, ge dem fukt och ett superfräscht lyft. Låter det bra? Jag tror det är att hoppas på för mycket, men det är i alla fall ett sött litet lypsyl att ha med sig. Det ger färg, i mitt fall neonrosa (haha), sjunker in bra och mjukar upp samt smakar riktigt gott. Det behöver heller inte appliceras var femte minut som vissa andra läpproudukter som man blir helt beroende av. Baby Lips är alltså ett bra komplement till mina Carmex, Rosebud, Burt's Bees och Body Shopbalm. 

Jag köpte mitt på Target för cirka 4 dollar, om jag minns rätt! Om jag var i Sverige är skulle jag nog kikat hos Åhlens, Kicks eller H&M.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw