Nu är 1 december här och snart är detta året slut redan, är ni färdiga med detta året eller har ni saker att avsluta för att vara mer redo för 2018?
Jag har blandade känslor, det har gått fort samtidigt som det känns som att jag inte fått så mycket gjort men det har varit ett händelserikt år. Träffade killen som jag nu dejtar, i april flyttade jag äntligen tillbaka till Göteborg så min rehab kunde börja! Det går upp och ner, fram och tillbaka med allt hela tiden så det har varit som en berg och dalbana på både gott och ont men för varje upplevelse lär jag mig mer om mig själv och om hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag förväntade mig mer av mina egna prestationer under 2017 men det har gett mig insikten i att sätta mer realistiska mål för mig själv, hur jag ska planera och uppnå dem.2017 skulle vara mitt år som jag skulle ta med storm, komma långt med mig själv och över ytan... Ja ni hör kanske själva, lite väl extremt när man kämpar varje dag med utmattningssyndrom. Utan en solid grund är det inte lätt att balansera och jag var tydligen tvungen att lära mig detta en gång till! Inte gå i samma gamla vanor och tankemönster för det ger inte nytt resultat som man av någon anledning kan få för sig. Nu har jag backat några steg för kroppen säger ifrån, min hud går helt bananas, mitt hår vet jag inte ens hur jag ska få ordning på, jag är bara så trött och orkeslös igen. Året gick inte som jag hade tänkt mig men gör om gör rätt, ta det lugnt och lyssna på de små signalerna så jag inte faller efter ett litet tag igen. Det är omöjligt att göra alla förändringar man vill på en och samma gång, en sak i taget och låta det sjunka in så en ny och bättre vana fäster sig innan man ger sig på nästa.Jag är optimistisk helt klart och ställer in mig fysiskt och psykiskt på kommande förändringar och nya utmaningar, spännande att se vad som sker under 2018!


Likes

Comments

En sån där oplanerad "kasta ihop" middag på pommes, wokmix, zucchini, majs, äpple och kryddor.

Likes

Comments

Efter många om och men kommer äntligen bloggen upp!

Nu känns det rätt och är inte ute efter att visa yta och hur perfekt allt kan vara, livet har så många delar. Finns ingen anledning att skämmas över att jag är sjukskriven pga stress och kämpar med den varje dag men inte deppar jag för det. Livet har så mycket att erbjuda och denna bruttan kommer att nå dit hon vill!Vi får se vart vinden bär men tanken är att det kommer vara en skön blandning av olika delar av mitt liv, vegansk livsstil som innebär mat, hud och hårvård. Dyker säker upp en och annan DIY´s och massa inspiration inom inredning, mode osv. Ni kommer få följa mig lite i min rehabilitering från utmattningen, hur jag upplever den och hur mycket det förändrat mig. Den bohemiska/hippie andan hoppas jag ingen tröttnat på. Jag vill ha en härlig vibe här inne så ni får gärna komma med tips om vad ni är nyfikna på att se.

Tack för att ni tittar in hos mig och har tålamod tills designen är färdig!


Likes

Comments