Hade en helt underbar dag igår med gudfar, gudmor och Annie och Andreas var på Kolmården och fick en privat undervisning utav delfiner och fick klappa, underbar känsla. besökte aporna och tropic huset och hälsade på apor en apa var i mitt knä men fick tyvär
Ingen bild på de!
tack för dagen allihopa ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan

Med tanke på hur dålig min axel var vid skadetillfället så har jag klarart mig bra utan smärta i axeln. Läkarn sa till mamma när jag låg inne som patient att min axel aldrig skulle klara av ett liv i rullstol och att jag skulle behöva avlasta med att sitta i en permobil, har haft problem med axeln två gånger tror att det var överansträngning båda gångerna. Men om man tränar upp de små musklerna i axeln så stabiliseras axeln och klarar sig utan smärta. har inte haft några som helst problem med vänster axel efter att jag har börjat ta tag i träningen. Jag tränar kanske 3-5 gånger i veckan beroende på hur mycket jag har att göra. Jag armcyklar och jag tar vara på alla muskler som jag har. kör pusch ups och armhävningar. Tränar de flesta maskiner för armarna som de har på nordic. Har varit i huskvarna på home court i ca ett år och har kort där. Men jag gillar att vara på nordic eftersom att utbudet på maskier är större där.

Här är lite resultat på min träning.

Likes

Comments

Va ett tagsen jag skrev någonting här. har i princip läst igenom hela bloggen nu och bearbetat gamla känslor man glömmer snabbt hur deprimerad jag faktiskt var och hur lätt jag tog åt mig, hur elaka endel människor kunde vara och säga precis vad som helst. men jag antar väl att de har gjort mig till person som inte tar åt mig alls i stort sett. ja menar om du tycker att jag får skylla mig själv angående min olycka så tyck de och säg de gärna till mig istället gillar inte att höra såna rykten via vänner eller sociala medier anonymt. mår iaf sjukt bra och mitt liv rullar på. 

Likes

Comments

Visst är det klart att jag saknar mitt gamla liv ibland och hit jag såg ut, kroppen så att säga den har blivit helt förändrad. Men jag anklagar ingen om min olycka, det är ingens fel vet dock att de har gått massa rykteb att jag får skylla mig själv osv.. Men seriöst väx upp de har hänt nu och tror på ödet så tror att om det är meningen att något ska hända så händer de oavsätt vad man gör. Hade inte viljat veta eller träffa han som körde tåget eftersom att jag vill inte gå och tänkta på de tror att om jag skulle se ett ansikte skulle jag bara tänka på han hela tiden. Men hade vilja ha sagt till honom på något sett att jag absolut.inte klandrar honom. Som sagt ingens fel saker händer ibland.som vi inte kan råför. Kollar på gamla bilder på mig såg verkligen ut som en köttbulle i ansiktet usch haha! 

Alla läkare har sagt att det är ett under att jag klarade mig så bra som jag gjorde och jag vet att om jag hade varit äldre hade jag inte överlevt, men som sagt mitt namn betyder mirakel på latin 

Likes

Comments

hej inte bloggat på länge nu höh, var iaf på a6 idag med andrea mimmie och emma, vi fikade sen gick vi och köpte lite grejer, fick ett silverschampo av andrea, så gött och jag behöver det verkligen..

är så himla trött idag har prakriserat helaa helgen :( men det var min sista helg så det äe gött, imorgon är jag ledig från praktiken men då måsye jag självjlart till skolan :( ush :( aja ha det bra!!//ebba

Likes

Comments

Idag så var jag och mamma och bokade resa till Teneriffa ååååh ska bli så kul att åka iväg :D åker om ungefär en månad :D blir mamma och jag och Annie som åker och kommer ha det underbart,
sen gick Annie och jag på stan och kollade efter bikinie till henne men hon hittade ingen.
Sen när jag hade kommit hem hade Ebba städat mitt rum så sööööt :D
Men köpte puder till henne så har haft en kanon dag kram //andrea
Likes

Comments

Hmm som sagt så var jag i Fagersta och hälsade på en vän tills lördag vi hade de gatt tsm tog de lungt mest, hon fixade mina naglar första gången jag har lösnaglar... Hahha men nöjd iaf..
I tisdags var Annie och jag nere i Göteborg och Annie var på jobbintervjun hon ska prov jobba nu på måndag ååååh hoppas verkligen att hon får de :) köpte en jacka på zara som jag blev sjukt nöjd med.
För övrigt tränar jag varannan dag nu har träningsverk idag... Uuuusch hoppas de går över tills imorgon när jag ska träna. Kram på er //Andrea

Likes

Comments

Vaknade kanske för en timme sen, så har ätit broccoli med stekt ägg gott var det, ska väl ta ut min lille hund snart oxå.. 

Usch stackarn mår inte bra alls hon spyr massa :( är väl bara något dåligt hon har fått i sig... Eftersom att hon äter verkligen allt hon ser...

Helt sjukt hur mysig en hund kan va hon ligger alltid som en bebis i min famn på natten ibland vid fötterna men alltid när jag vill att hon ska ligga vid mig så gör hon det..

Likes

Comments

Var varit hemma hos Cindy och hälsar på henne jätte mysigt bodde hon, hon har nyligen flyttat ihop med sin kille men var en jädra bit att köra, och självklart är man lite feg när man möter lastbilar som kör i typ 100 på en landsväg hahha.. 
Men aja vi hade jätte mysigt iaf..
För övrigt mår jag skit bra har bara tappat all motivation till träning och nyttig mat.. = hoppas den kommer tbx snart hehe..
Ska till en efterlängtad vän i helgen som bor i Fagersta lång bilfärd igen men höööö...
De är det lätt värt, kram//Andrea


Varför slänga in en seriös bild för? Hööö

Likes

Comments