Jo tjena,

vet att jag inte skrivit på länge, och förmodligen kommer jag inte skriva på länge nästa gång heller, tänker inte dela detta på andra sociala medier heller. de som hittar detta inlägg får hitta det. Av en slump hamnade jag på denna ca 2 år gamla blogg. och det var så sjukt intressant att läsa gamla inlägg från tvåan på gymnasiet, om dagar jag helt glömt bort fanns och saker jag har gjort. det är bitter sweet på ett sätt. jag kommer ihåg hur dåligt jag mådde sommaren 2015 men ändå får jag på något sätt en känsla av nostalgi.

två år senare, mars 2017, sitter jag här. i en annan lägenhet, med en annan mobil, andra kläder, annan säng o med halva facit i hand.  srudenten tog jag för nästan ett år sen. jag har rest med mina två kompisar efter det, jobbat och jobbat lite till. varje helg har spenderats på en bar i lund, amore. varje gång jag går dit säger jag att jag aldrig ska dit igen men nästa helg är det back on track.

jag har inte tagit körkortet än men mitt mål att att ta det innan sommaren 2k17. så be till alla gudar från A - Ö för mig. 

utöver det vet jag inte.. jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag saknar fan gymnasiet. önskar att jag kunde ha njutit lite extra när jag väl var där för det eftergymnasiala året har bara handlat om jobb för mig.

uppdatering kommer

puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2015
tjugohundrafemton har varit ett ovanligt konstigt år. mycket har hänt, jag vet inte om det är bra eller dåligt. jag har lärt mig mycket om mig själv, saker jag redan trodde jag visste. många frågar efter andras nyårslöften hela tiden och jag har personligen haft väldigt svårt att komma på ett, men det enda logiska nyårslöftet för mig är att sluta oroa mig och sluta överanalysera allting. sluta ta saker personligt och verkligen bara bry mig om kritik som kommer från människor jag litar på, annars kan det tas fel.

under 2015 har jag fått reda på vilka människor jag kan lita på och vilka som bara har låtsats vara mina vänner. jag orkar inte låtsas vara glad och trevlig mot folk som går mig på nerverna längre. men det allra viktigaste är att jag har lärt mig att visa extra uppskattning till de människorna jag älskar. det är dem mitt fokus måste ligga på, inte folk jag ogillar.
jag hoppas att ni lärt er mycket från 2015, även det dåliga har sina fördelar, vi får se om 2016 har mer att erbjuda!

kram!

Likes

Comments

Sista året. Wow.

Jag har gått 2/3 av gymnasiet. På måndag börjar jag trean. Det känns så bisarrt, så mycket man har lärt dig på två år, är rätt nyfiket på vad trean har att lära mig. Är nästan lite rädd att gå tillbaka till skolan nu på måndag, gymnasiet är säkert, man går fortfarande i skolan, man behöver inte tänka så mycket på ansvar men nu är det bara ett år kvar. Sen har jag ingen aning om vad jag vill göra. Vill jag resa? Vem reser jag med? Har jag kvar kontakten med vännerna? Vill jag jobba? Vill jag plugga? Vill jag flytta? Vart vill jag bo?
Tusen frågor kretsar i mitt huvud och jag har svaret till noll av dem. Jag får hoppas att jag med tiden vet vad jag vill. Jag försöker verkligen att inte tänka på det så mycket, det ger mig huvudvärk. Jag får istället se fram emot 3an som sista året och tagga balen, Prag och bli myndig i december.

Ses den 17 augusti ✨

Likes

Comments

Det är officiellt den 14 augusti och lilla jag är hemma. I Sverige, i mitt älskade Sverige. Det känns så skönt att äntligen få komma hem. Albanien var kul ibland men den resan vill jag bara helst lägga bakom mig. Jag kan nog säga att jag aldrig någonsin mer kommer att åka tillbaka till det landet igen. Nej jag trivs inte där och jag passar inte in. Dessutom har de inte McDonalds, kom igen vilket land har inte McDonalds?

Det känns så skönt att träffa alla igen, oavsett on den resan var bra eller dålig tror jag verkligen att jag behövde den. Jag behövde rensa tankarna och bli mig själv igen. För just nu mår jag så jävla bra, och jag tänket fan aldrig låta någon förstöra det denna gången.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

Jag har inte känt mig såhär trött på väldigt länge. Både igår och idag har jag jobbat 9 timmar uppe på skånes djurpark. Jag har vänt på dygnet helt så jag har knappt fått någon sömn, och idag slog vi rekord i antal besökare i parken, speciellt eftersom det var varmt hade jag fullt upp att göra i glasskiosken. Jag föredrar att jobba när det finns mycket att göra än att sitta och inte göra något i cirka 8 timmar, det blir så drygt då. Det som gjorde mig arbetsdag var att jag äntligen fick jobba med min vän Ronja, den tjejen är helt underbar, trots att det var stressigt gjorde vi hela situationen jättekul, det går inte att ha tråkigt när man är med henne!

Nu jobbar inte jag mer på ett tag, utan jag reser om ett par dagar. Den 15 augusti är jag hemma igen, två dagar innan vi börjar skolan, jag kommer sakna alla så himla mycket, jag saknar alla vänner redan.

Förmodligen finns det ingen wi-fi dit jag ska för där har det inte uppfunnits än.. (Mer eller mindre) Men jag ska försöka uppdatera så gott det går.

Kram på er!

Likes

Comments

Ska jag vara helt ärlig är jag inte så supertaggad på att resa till Albanien. Visst är det skönt med omväxling och att komma från Sverige lite för tro mig, det behövs. Det är bara själva resan jag ogillar. Det kommer att ta tre dagar för oss att ta oss till Albanien, vi kommer sova en natt i Österrike och en natt i Kroatien vilket iförsig kan bli kul. Vi åker genom Danmark, Tyskland, Österrike, Slovenien, Kroatien, Montenegro och till slut Albanien. Det rätt många länder, tror inte en hinner gå på sightseeing så speciellt mycket när man är så trött. Men en vet aldrig, det kan bli kul, det är så typiskt mig att tro att allt ska gå snett för att det just är Albanien vi reser till, det är inte direkt min drömdestination. Men ni vet, det blir väl vad man gör det till. Jag kommer i alla fall åka den 25e juli och tills dess kommer jag bara jobba, har inte jobbat på superlänge.

Skriver mer sen, puss på er!

Likes

Comments

Jag var med finaste Hanna igår, satt på Viggos till klockan ett och drog vidare till östra torn där vi satte oss på en park och pratade om allt möjligt, men mest hur trötta vi är på människor ibland.

Människor som har noll skam i kroppen, verkligen gör folk illa och tror att allt kommer att lösa sig, det värsta är att det är folk man en gång brytt sig om. Jag får verkligen en stark känsla av illamående när jag ser specifika personer, är det normalt? Haha. Det är nu man lutar sig tillbaka och låter karma göra sitt.

Har däremot varit sjuk idag, käkat daimglass och sett på massa serier, planerat potentiell resa med min syster och ätit chips. rätt standard ändå, ska återgå till det nu, ni får ha det så bra!


Puss på er! 

Likes

Comments

Out of sight out of mind

Hej finaste vänner,

Det har varit skönt de senaste dagarna att bara vara hemma och inte göra någonting, för tre dagar sen hade jag inte varit hemma på 6 dagar, jag spenderade min tid hos kompisar och fester och espresso house. Visst det är skönt det med men man blir så beroende av sällskap om man aldrig ger tid för sig själv.

Jag har märkt det nu, att jag är beroende av att vara med folk, det var som att jag inte kunde vara ensam längre, jag kände verkligen ångest när det hade gått några timmar och jag inte hade något att göra. Men nu har jag tagit tid åt mig själv, rensat tankarna och bara slappnat av. Och jag känner direkt att jag börjar må bättre, nu får jag vara fortsätta vila och ta igen den sömn som jag har missat och förhoppningsvis är jag same old Dea in no time!

Puss på er!

Likes

Comments

Wow, hej

Vet inte riktigt vad jag ska säga, har varit borta så länge. Ärligt talat har jag inte känt mig på topp den senaste tiden. Min nära vän sa en gång, att hålla fast vid någon stenhårt för man inte vill förlora den är som att krama om en blöt tvål, desto hårdare man håller ju större risk är det för den tvålen att glida igenom och till slut falla.vet inte vart jag vill komma med den historien men hoppas ni fattar vad jag menar. Jag tror det är det jag har försökt göra nu, hålla fast för hårt.

Tänkt dig att du ristar in någonting i ett träd. Det kommer varken minska i storlek eller blekna med tiden, men ju mer tid det går så växer trädet större och större och det ärret är fortfarande samma storlek men det är numera en mindre del av trädet.

Jag tror att det är lite så man måste tänka, allt dåligt som händer dig, visst de ärren kommer inte försvinna och du kommer aldrig att glömma bort de, men ju mer du växer, utvecklas och lär dig, desto mindre del av dig kommer de ärren att vara, och till slut kommer du ha växt så mycket att det inte ens längre kan synas hos dig.

Jag hoppas alla har haft ett underbart lov än så länge i alla fall, ska försöka inte vara så dålig på uppdateringen, puss på er!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, hoppas ni har haft det bra!

Måndagen började med att jag träffade min fina Emilia i stan, vi satte oss i Stadsparken och pratade och hade det mysigt. Det blåste lite med det hindrade inte oss från att sitta ute och lyckades se solen ett par gånger, men till slut gav även vi upp och drog till Mårtens pizzeria här i Lund, de bjöd på dricka och kaffe och såklart blev man jätteglad. Personalen kom fram till oss och frågade hur gamla vi var och om vi redan jobbade, jag jobbar ju redan men de frågade om Emilia ville jobba på helger ibland. Det ät klart man säger ja till det, extremt oväntat, man går och äter en pizza, får ett jobb!

Vid 8 åkte vi hem till mig och började fixa oss lite för att dra till ett litet krök hos min kompis. Dock gick sista bussen 23:53 men vi åkte taxi in till centralen vid 2.00 istället. Som tur är ser vi att nattbussarna är där, de nattbussar man aldrig någonsin ser, tur att vi han med bussen, vi hade varit tvungna att gå hem från stan och varken jag eller Emilia hade orkat det.

Men nu sitter jag här två dagar senare, nästan sett klart på gossip girl serien och har det mysigt.

Nu får ha det så bra, puss på er! xx

Likes

Comments