1 Her - 2 Her - 3 Her - 4 Her - 5 Her - 6 Her - 7 Her - 8 Her

Nu er det snart forår, også vil man der gerne have noget nyt tøj.

Så jeg har samlet nogle af mine favoritter fra H&M,

som måske kunne giver jer noget inpiration.

-Dea

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I fredags var jeg til pigehygge med 7 andre piger fra min klasse, vi hyggede bare, snakkede og spiste os fede i chips og slik.

kl.00.00 var 4 af pigerne taget hjem, så vi var kun os tilbage der skulle blive og sove. Vi blev lidt sulte så vi bestilte en pizza og nogle pomfritter det ville tage en time inden pizza budet kom, så vi gik en tur udenfor. Da vi kom hjem ville jeg gerne have taget et outfit billede, det endte så med vi alle sammen tog billeder af hinanden, men da vores kamera løb tør for strøm, gik vi ind og begydte og lægge lidt makeup, og prøve alt min venindens tøj, mens vi ventede på pizza buden. Da pizza budet endelig kom, en halv time for sent, sadte vi os ned og spiste vores mad, da vi var færdige gik vi ud og tog flere billeder.

kl.03.00 Blev det lidt for koldt så vi gik ind igen, og drak noget varm kakao og kiggede billederne igennem.

kl.04.00 Besluttede vi os for at gøre os klar til at gå i seng, men inden vi kom til at sove blev klokken 05.00, fordi vi skulle fjerne makeup, og ligge og snakke om alt muligt.

Det var en af de hyggeliste fredag aftener jeg har haft længe.

Likes

Comments


Jeg hedder Dea Østergaard, jeg er 15 år gammel. Jeg har altid gerne ville starte en blog, jeg prøvede for 2 år siden men den slettede jeg hurtigt igen, men nu skal det være. Jeg har brug for et sted, hvor jeg kan komme ud med mine holdninger, fortælle om de ting jeg elsker, og fortælle de ting der går mig på.


Min blog kommer til at handle om lifestyle, beauty, fashion og meget mere. Jeg kommer til at blogge om alt fra de nye trends, min mening om Donald Trump, til mine typiske teenager problemer. Så der kommer til at være noget for alle.


Mit største ønske med den her blog, er at vise folk at ikke alle er perfekte, og det ikke er perfekte er ikke at ligne en model. Jeg vil vise jer mit liv, fortælle mine holdninger og meninger uden en facade, det her er MIG og ingen andre.


Det er lige kort om mig og om hvad jeg vil blogge om, så håber jeg i vil følge med det vil betyde meget for mig

Likes

Comments