Ibland, måste man stanna upp.
Kolla sig omkring och bara njuta av nuet.

Likes

Comments

Trettondagsafton betyder långhelg.
Marcus farmor har ett hus i Norrtäljes skärgård, det perfekta stället att vara på när man bara vill fly stan.

Man åker på en smal grusväg in i skogen, fem minuter nedanför vattnet, det står en vedeldad bastu på gården och huset luktar trä av gamla möbler. Det är en mysig plats, tid för att göra ingenting.

Har ni vart på flygfyren i Norrtälje? Kan vara Sveriges bästa matbutik. Vi handlade på oss mat inför helgen, åkte hem sen bastade, tände braskaminen i vardagsrummet, spelade monopol, skottade snö, gick promenader och hade det allmänt avkopplande.

Lördagen åkte vi iväg på kryssning, från fyra personer utökades vi till sex. Vi tog en dagskryssning från Kapellskär till Åland, åt buffé och handlade i taxfree.

Varför gör man inte det oftare?
Tar vara på helgen på detta sett?
Genom att göra ingenting..

Likes

Comments

Strax efter jul åker jag självklart på influensan.
Marcus låg först, varför varför varför!? bäddade jag inte iordning gästrummet och sov där ett par nätter? Lättare sagt än gjort..

En vecka senare, piggare men inte pigg.. men när det börjar krypa i fingrarna av kreativitet och längtan efter hår, när man börjar förvänta sig svar att Torsten (vår misse) då är det dags att ge sig ut bland folk igen!

Nyår spenderades med två fina vänner, planen från början va en helg i skärgården där Marcus farmor har ett hus. Men influensan satte stopp.
istället vart vi så fint uppvaktade hemma i Västerås med trerätters middag, Bingolotto, spel och en cigarr till tolvslaget med raketer.
Låter glamoröst och fantastiskt eller hur?
Men fan så folk är galna med raketer, borde verkligen finnas bättre lagar på hur de får smällas. Livsfarligt!

Likes

Comments

Äntligen är Gesällbrevet klart. 23oktober!🎉
Så många tårar, timmar, slit och elende... så har jag äntligen ett yrkesbevis.

Fulltbetald, färdigutbildad och överlycklig!

Likes

Comments