Nu är vi i Bangkok efter 6h med taxi.. väl framme kan han inte köra till hotellets gata pga avspärrningar. För en jättefest. Khosam road, vi var inte tillräckligt pålästa för detta var nog den värsta party gatan jag befunnit mig på. Folk drog i en, inkastare, folk överallt och hejdundrande musik. Tack o lov bokade vi bara en natt.
Vi låg på rummet innan 23:00 men var omöjligt att sova, sägen låg på golvet utan ben. Det fanns en balkong på ca 50cm med en stor vägg framför och rummet luktade konstigt. Från oljudet på gatan rörde sig sängen och man vaknade till varje gång folk fnittrade utanför dörren. Värsta hotellet jag bott på tror jag.
Frukosten att inte tala om så oförskämda och äckligt.
Vi checkade ut så fort vi kunde och åkte iväg till nästa hotell.
Just nu är vi uppe i 10 olika hotell på 3 veckor, hjälp.

Nu bor vi jättefint, pool på taket och två minuters promenad till MBK shoppingcentret.

Vi har vart på marknad och testat allt från gyros till stekt crabsticks, spettade svampar till blodiga drinkar.
Så mysigt med marknad .

Likes

Comments

Tillbaka på Kohchang, självklart blev vi lurade på boende igen... hur kan vi ha sån otur?

Likes

Comments

Vi blev upphämtade på två mopeder och skjutsade till en liten sportbar där det serverades buffé. Väl där hade familjen hundvalpar. En liten mamma hund hade fött ELVA stycken valpar. De var sex veckor gamla och hua så söta..

Kvällarna har avslutas tidigt, på denna ö finns ingenting att göra. Fåtal resturanger och hotell men väldigt fint. Man ligger i sängen och sover senast 23:00. Lugnt och fridfullt.
Gårdagen bjöd dock på mulet väder men av två veckor här kan det vara okej med en mulen dag. Dock otroligt tråkigt då man inte kan göra mycket annat än att sola på Kohmak. Imorgon far vi tillbaka till kohchang igen!

Likes

Comments

Likes

Comments