Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har hamnat i min onds cirkel igen, då jag har problem med att sova. Så varför inte göra något under tiden, dela med mig av något jag funderar på väldigt ofta och det är över varför vi aldrig riktigt vågar prata ut, om vad vi känner och hur vi känner oss. Allt är så himla ytligt nuförtiden. Jag har länge varit rädd för att prata ut om hur jag känner, mest för att jag tyckte att mina problem inte var så stora som alla andra problem. Men problem som problem, för mig var dom hela världen och det är det som har format mig till den personen jag är. Jag kommer aldrig tycka att det är okej att någon får höra att folk har det värre och att man borde uppskatta det man har. First of all jag är väl medvetna om vad som pågår i andra länder, att folk varje dag dör pga krig, svält och mord, jag har själv kusiner som utsätts för det. Men att be någon att tysta ner om sina problem kommer inte få dom att försvinna. Dom kommer sitta kvar där, borra sig igenom för att sen bygga ett bo i ditt hjärta och det kommer att tynga ner dig så himla mycket.
Våga prata ut, vare sig det är ett betyg som får dig att känna dig dålig eller att du inte trivs med dig själv. Både är lika allvarliga för det är vad DU känner, ditt liv och välmående är precis lika viktigt som någon annans.<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen började med spanska 9.10 och slutade med matte 14.00 så det kan vi vara glada över idag!
Efter skolan drog jag hem en snabbis för att byta om innan jag begav mig till stan för att träffa min kusin Amanda, Felicia och Hamodi då jag mötte upp dom på espresso house på Rådmansgatan!

Efter att jag träffat dessa fina människor så åkte jag till TC för att träffa min bästavän Sandra, vi käkade middag tillsammans och fikade efter det. EN FET MUFFFIN MED LIKA MYCKET GLASS SOM JORDEN.
Vi gick sen på en liten shoppingrunda, hittade en klänning men vet inte om jag är i så stort behov av den just nu menmen vi får se hur det blir!

När jag åkte hem så ringde jag min älskling Petra för en liten cykeltur som slutade hemma hos henne med Ed Sheeran spelandes i bakrunden, som vanligt haha.
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag för min del, men jag behövde en sån dag idag efter 8 prov!
Det är fortfarande ganska tidigt för mig att sova just nu trots att jag ska upp vid 5 imorgon men jag för hitta på något annat tills jag känner mig trött.
Puss 💗

Något av det finaste jag har.<3​

Likes

Comments

Tjena pudding, haha lol nej finns det något jag suger på så är det rubriker och inledning! Menmen, jag var valt att skapa denna blogg för mig själv, jag gillar att arkivera alla mina händelser då jag skrivit dagbok så länge som jag kan minnas! Men en bild säger mer än tusen ord så tänkte att det kunde vara skönt att ha en slags "dagbok" om man säger så. Men bloggen är öppen för alla 0 läsare :) #struggle

Nej men mitt namn är då Daniella, jag är 16 år och går sista året på högstadiet. Bor i huvudstaden tillsammans med min familj. Är en helt vanlig tjej, kort är väl det man lägger mest märke till men vi lär känna varandra på vägen.

Well this is me

Likes

Comments