View tracker

Vet ni vad jag gjorde igår? Köpte ett kök!

Det här är något som jag verkligen ser fram emot, det har varit en process och tagit tid. Det gäller att komma överens, det är verkligen en prövning på ens relation - men vi har lyckats! Det pirrade i hela magen på mig när jag kom hem igår kväll, väl hemma väntade det god mat och trevligt sällskap. Inredningen kommer att levereras hem till oss den 11/11, bygget sätts igång på måndagen och beräknas ta 1 vecka. Vi får väl se, personligen tror jag att det kommer dröja åtminstone två veckor?

Spännande!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi har fullt upp på jobbet, efter dagens slut så lyxade jag och min kollega till det med pizza och vin.. Vilken kombo va? Jag vill nog inte säga att den är i världsklass.

Min kära sambo var ute på AW med sin restaurang och jag fick plötsligt lägenheten för mig själv. Man har ju blivit så pass ovan med att vara ensam hemma att jag först inte kunde lista ut vad jag skulle hitta på, men efter jag landat i att jag faktiskt är helt ensam hemma och kan ha lite egentid så spred sig en känsla av lycka i kroppen. Jag behöver ju den här egentiden för att må bra, när jag inte fått det på ett tag så känner jag hur stressen börjar krypa upp och irritationen på allt runt om kring mig växer. Oftast behöver jag endast en kväll eller dag för mig själv, men igår fick jag en hel natt för mig själv - han kom hem imorse dvs... Jag vaknade av att det bankades i badrummet, undra vad han höll på med där inne haha?

Det var i alla fall väldigt skönt att få vara själv, jag tände en massa ljus.. Tog ett långt bad och njöt av att jag kunde titta på precis vad jag vill. Vid läggdags kom saknaden av min kära, samtidigt som jag måste erkänna att det var ganska skönt att få bredda ut sig över HELA sängen.

Likes

Comments

View tracker

Jag är en ivrig person vilket innebär att jag har svårt för att vänta eller låta saker och ting ta sin tid. När jag väl har bestämt mig för någonting så vill jag göra/ha det NU, det kryper i hela kroppen när jag får till svars att det kommer dröja en vecka eller två. Just sådant har lett till att jag har svårt att shoppa på internet, de ytterst få gångerna jag faktiskt gör det är när den saken jag vill ha inte finns i butik och då är det nästan på gränsen att jag ändå inte köper de för att jag inte vill vänta.

Detta är något jag verkligen måste jobba på, om inte annat för min egen skull.. Jag upplever att det kan störa min vardag när det kommer till ivrigheten, det kan göra mig stressad och irriterad och är något som jag insett så är det att tålamodet är en av de bästa egenskaperna en människa kan ha. Saker och ting tar tid och det är något som jag  måste lära mig att acceptera. 

Likes

Comments

Helgen var bra! Vi började med att åka in till Medborgarplatsen för vin och gott sällskap av Marielle, vi blev kvar där hela kvällen tills det var dags att röra sig hemåt. I lördags var jag uppe med tuppen och hämta hem får Blåa pärla från bilmekaniken, den var inne för ett garantijobb. Vid lunch träffade jag upp Marielle för lite shopping och häng, vi lyxade till det med Sushi till lunch.

I söndags träffade jag upp Nadims familj för lunch på Winterviken, han skämde bort oss rejält med lyxlunch och fika! Efteråt bjöd vi min kära far på middag och hängde med honom resten av kvällen innan det var dags för honom och bege sig hem för lite sista fix innan han begav sig till Arlanda.

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när en arbetsdag aldrig tar slut, en sådan dag hade jag igår. Min ork till att prata var nere på noll, jag ville bara sitta i ett tyst rum för en stund. Det är mycket som händer just nu, vissa saker som jag inte kan berätta om här vilket är aningen irriterande.

Efter en stunds vilande hemma så åkte jag över till Marielle på middag, jag blev kvar där till halv tio. Vi hamnade på hennes altan och babblade om massa saker, blir lätt så när man har varit ifrån varandra under ett tag. Speciellt när det kommer till ens bästis, då känner man genast att man vill berätta precis allt och höra precis allt.

Likes

Comments

Jag blev så glad igår när solen tittade fram, vilket den gör även idag - fantastiskt!

Jag och en kollega Jennie åkte till Hornsbergsstrand igår efter jobbet för att ta ett glas i solen och prata om allt och ingenting. Vi har inte sett varandra på 6 veckor då vi gått om varandra när det gäller semestern. Skönt att ha henne tillbaka på kontoret.

Likes

Comments

Som jag skrev sist så kom vår älskade Johanna hem i fredags, efter jobbet träffade jag upp henne och vi träffade efter upp Persia för en god hamburgare. Kvällen fortsatte med drinkar och långa konversationer, mest om vad Johanna har haft för sig såklart! 

I lördags kom Lovisa, Johanna och Ivan hem till oss. Vi drack grillade och drack bubbel, spelade spel och hängde i vår soffa. En super trevlig kväll med massor av skratt, dans och prat.

Likes

Comments

Något som gjorde min fredag - Johanna smsade mig och berätta att hon äntligen är hemma! Jag kan inte förklara hur glad jag är över detta, jag har skuttat runt på jobbet under hela förmiddagen.

Efter jobbet ska jag träffa upp henne för en feting hamburgare på Phil's burger, efter middagen ska vi träffa upp en efterlängtad gammal vän till oss. Detta kommer bli en bra fredag.

Likes

Comments

Igår fick jag umgås lite med min saknade Lovisa, vi har verkligen scheman som lyckas gå runt varandra. Men när vi väl ses så känns det som att det var senast igår vi sågs. Vi tog en fika för att sedan promenera hem till mig, jag lagade mat medan Lovisa satt på köksstolen och babbla på om saker och ting - underbart!

Vid åtta skulle Lovisa iväg på sin träning, i lagom tid till att min mat blev klar.. Så när hon gick bänkade jag mig framför tv:n och åt min pasta.

Likes

Comments