Jag har haft ett komplex under större delen av mitt liv och det är min vänstra hörntand, den sticker ut från dem andra. Detta har lett till att jag valt att inte ladda upp många bilder under min ungdom där jag skrattar, vilket går emot allting jag säger om att det inte finns någon bättre accessoar än en persons leénde. Men nu med tiden så har jag faktiskt accepterat att det är så som jag ser ut och jag älskar det, jag vill inte sätta in någon tandställning eller göra något liknande ingrepp längre utan istället är jag stolt över den och mig själv!

Ph; världens bästa Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mötte upp bästa Johanna efter jobbet igår, vi hamnade på Egoiste med massa prat och skratt (som alltid). Efteråt åkte jag hem till Nadim och Leo, vi är nu hundvakter till världens bästa hund i en vecka. Det är helt sjukt hur en hunds närvaro kan bidra med så mycket kärlek.

En bild på favvo hunden från i höstas då vi var hundvakter

Likes

Comments

Det är något som har blivit lite av vår grej. Vi älskar att svänga iväg över dagen bara för att få komma bort för en stund, igår blev det Skultuna. Vi hämtade upp Marielle och Alexander vid lunchtid och brände vidare mot Västerås där Skultunas fabrik och Iittala outlet väntade. Ni som följer mig är medvetna om hur galen jag har blivit i Iittala - så ja, jag drog med mig hela gänget till Skultuna för att gå på deras outlet.

Hem fick jag med mig två nya iittala koppar (så att jag har 6st istället för 4st), två nya ljushållare från iittala och tre ljushållare från skultuna. Jag tror det är dags för mig att tagga ner lite på ljushållare, insåg att jag inte har plats för alla längre... Men jag ser det som en investering i vår framtida lägenhet som är betydligt större :)

På bilden ser ni två ljushållare av tre som jag fick med mig från Skultunas kollektion. Den vanligaste färgen från denna kollektion är självklart i mässing men jag har tyvärr ingenting i hemmet med färgen guld/mässing.

Likes

Comments

Igår efter jobbet mötte jag upp mitt gamla tjejgäng, vi har inte setts på hur länge som helst så det var super mysigt att få hänga med dem. Vi hängde i flera timmar och åt gott på Usines nyöppnade restaurang på kungsholmen - mums!

Det är så skönt att ha vänner som det är enkelt med och ingenting är tabu att prata om. Fina människor det där!

Fotot är taget av proffsfotografen Melina och hennes fantastiska kamera, funderar på att köpa en likadan faktiskt

Likes

Comments

YSL är nog enligt mig det bästa läppstiftet. Jag har relativt torra läppar året runt, beror mycket på att jag inte är den bästa på att hälla i mig vatten... Hur som helst, detta läppstift är så himla bra då det inte är lika "torrt" som läppstift vanligtvis brukar vara utan det känns nästintill som att man stryker på ett läppsyl. Dem har ett stort utbud av färger också vilket är fantastiskt - denna är min favorit för tillfället!

Likes

Comments

Dålig jag har varit på att uppdatera, det står jag för. Det kan dock nog bero på att jag haft en underbar helg där vänner har stått i fokus!

I fredags åkte jag direkt hem till Lisa efter jobbet, vi åt middag och värmde upp våra röster inför karaoke på Tolv med ett tjejgäng. Det var trevligt! I slutet av kvällen kunde jag knappt hålla upp mina ögon så jag skippade faktiskt att följa med resten ut och åkte hem istället.

I lördags hämtade Sofia mig på morgonen så åkte vi mot Dollarstore, det har blivit lite av vår grej. Vi fann Dollarstore tillsammans och vi har hållt fast vid att alltid ta en sväng dit tillsammans. Efter det åkte vi hem till Sofia och borrade upp lite saker på hennes vägg, hon är nyinflyttad i sin fina 2a.

Senare på kvällen hämtade vi upp Marielle innan vi åkte tillbaka till Sofia och lagade middag. När vi var mätta och belåtna började vi göra oss i ordning för en villa fest, hur längesen var det inte man var på hemmafest?!?! SÅ kul!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av arbete på extern plats, startade dagen med en god frukost med kaffe. Vi befann oss i Kista för att gå på Scandic Victoria tower VIP lunch. Det var helt fantastiskt anordnat, vi satt på 33 våningen och bjöds på en stor buffé med allt från havskräftor till macarons. En riktig topp lunch måste jag säga!

Likes

Comments

Jag somnade halv tio igår och vaknade upp som en ny människa, helt underbart! Det är så skönt att få sova ut på en vardag och inte känna sig trött när man vaknar, det händer dock alldeles för sällan.

Efter jobbet blir det en fika med Marielle innan hemgång.

Likes

Comments

Jag lyxade till det igår och införskaffade nya iittala kaffekoppar. Jag älskar dem, det är en tidlös design som jag vet att jag inte kommer tröttna på. Dessutom är mitt mål att en dag ha hela porslinet från iittala, i dagsläget har jag: kaffekoppar, dryckesglas, vinglas, ljusstake och ljushållare. Mitt nästa köp går mot deras tallrikar, just love them!

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte jag på födelsedagskalas med familjen, mysigt att få starta helgen med dem! Efter ett tag var det dags för oss att bege oss hem för en sleepover med två vänner. Vi drack bubbel, cyklade ner till Max för mat och tittade på film - en riktig mys kväll!

Igår var det äntligen på tiden att få träffa Melina, vi började med att äta sushi för att sedan förflytta oss till Supper där vi beställde in en varsin fantastisk efterrätt! När vi kände oss nöjda där så vandrade vi vidare till Anglais för en sista drink innan john blund tog grepp om mig och vi åkte hem. Hur härligt att gå runt på stan och hoppa in på olika barer istället för att endast sitta på en hela kvällen?!

Jag älskar att vistas i denna dams sällskap, det är alltid så genuint och hon är nog den ända personen jag känner som jag kan prata med och som verkligen förstår mig i det mesta.

Likes

Comments