Jag somnade halv tio igår och vaknade upp som en ny människa, helt underbart! Det är så skönt att få sova ut på en vardag och inte känna sig trött när man vaknar, det händer dock alldeles för sällan.

Efter jobbet blir det en fika med Marielle innan hemgång.

Likes

Comments

Jag lyxade till det igår och införskaffade nya iittala kaffekoppar. Jag älskar dem, det är en tidlös design som jag vet att jag inte kommer tröttna på. Dessutom är mitt mål att en dag ha hela porslinet från iittala, i dagsläget har jag: kaffekoppar, dryckesglas, vinglas, ljusstake och ljushållare. Mitt nästa köp går mot deras tallrikar, just love them!

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte jag på födelsedagskalas med familjen, mysigt att få starta helgen med dem! Efter ett tag var det dags för oss att bege oss hem för en sleepover med två vänner. Vi drack bubbel, cyklade ner till Max för mat och tittade på film - en riktig mys kväll!

Igår var det äntligen på tiden att få träffa Melina, vi började med att äta sushi för att sedan förflytta oss till Supper där vi beställde in en varsin fantastisk efterrätt! När vi kände oss nöjda där så vandrade vi vidare till Anglais för en sista drink innan john blund tog grepp om mig och vi åkte hem. Hur härligt att gå runt på stan och hoppa in på olika barer istället för att endast sitta på en hela kvällen?!

Jag älskar att vistas i denna dams sällskap, det är alltid så genuint och hon är nog den ända personen jag känner som jag kan prata med och som verkligen förstår mig i det mesta.

Likes

Comments

Här har ni mitt allra första "konstverk", får man kalla det så? Jag har nog en liten speciell känsla för denna då den har givit mig väldigt mycket på så sätt att i samband med att jag gjorde denna så fann jag ett sätt att slappna av, vilket har haft en stor betydelse för min panikångest.

Likes

Comments

Igår bestod hela dagen av handledarutbildning, det var intressant! Jag fick lära mig mycket om struktur och vad min roll som handledare innebär. Jag fick även med mig några verktyg att använda vid olika situationer och samtal.

Efter utbildningen skålade jag med Johanna, det var härligt att få hänga med henne och prata om massa strunt som vi inte hunnit prata om.

Likes

Comments

När jag öppnade dörren stod han där med två glas champagne och välkomnade mig hem, han hade gjort min favorit Grillade paprikor som för snacks och tänt ljus i hela lägenheten. Som förrätt blev jag serverad skagenröra, till varmrätt blev det entrecote med klyftpotatis och till efterrätt hade han gjort en lemon cheesecake. Jag kan faktiskt inte minnas att jag blivit så uppvaktad på så sätt som han gör för mig, han är helt j*vla fantastisk.

Likes

Comments

Södermalms blekfisar bestämde sig för att bege sig ut på lunchen och fånga lite D-vitamin! Första dagen jag upplever att solen faktiskt värmer - äntligen!

Likes

Comments

Gissa om jag blev glad idag när ett blombud plingade på jobb dörren och sa "Ett bud till Daniella", världens finaste man har jag... Hoppas ni alla får en fin alla <3 dag!


Likes

Comments

Då var en av mina tavlor äntligen klar! Jag är faktiskt nöjd.
Just denna prick hamnade hemma hos min mamma.

Likes

Comments

Helgen har varit bra! I fredags var jag på bio med Emelie, jag måste säga att denna del av Fifty shades var så mycket bättre än den första. Jag skulle inte vilja hävda att den är i världsklass för det, men den är värd att se om man gillade den första filmen eller har läst böckerna. Efter bion köpte vi med oss sushi hem till Emelie och hängde där resten av kvällen, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så härligt att få hänga med denna tjej, hon lyckas alltid göra mig glad och sprallig.

I lördags blev det häng hemma hos Emelie igen med några av hennes vänner, mot kvällen åkte vi till Globen för att sjunga karaoke!

Vi hade en vän som sov över hos oss från lör-sön så det blev en lång frukost hemma under söndagen, solen var äntligen på besök och jag lyckades få ett ryck att damma av allting i hemmet (det är nu man börjar se hur skitigt man egentligen har levt under vinter halvåret). Jag tycker att det är så här varje år, man tror att han har levt så mysigt och städat under vinter halvåret fast i själva verket så har man missat att damma hälften av ställena där hemma haha!

Likes

Comments