Smink

Jag ÄLSKAR att följa makeup-artister på Snapchat. Jag är så fascinerad över hur långt man kan komma på något man verkligen brinner för.

Det har jag aldrig riktigt haft fram tills för några år sen. Jag älskar smink och att sminka mig själv. Jag skaffade ett instagramkonto och la upp mitt smink (@itsdanij, om ni är nyfikna). Sen la jag ner det arbetet för ett tag sen för guuuud vad det tar tid och kreativitet. Jag beundrar verkligen tjejerna som har gjort detta i flera år.

En utav tjejerna jag följt i några år är Jaclyn Hill. Hennes passion för smink och bara hennes liv älskar jag att följa. Det inspirerar mig att fortsätta med mitt intresse.

Kanske borde ta upp mitt instagramkonto igen?

Likes

Comments

Som rubriken lyder..

Jag har dragit mig för att start en blogg länge (även om jag hade flera när jag var yngre men tappade intresset) men jag ger det ett till försök denna gången.


Nästa vecka åker jag till Kroatien och är där i 2 veckor. Min andra utomlandsresa för denna sommaren. Det ska bli otroligt skönt att få till paus från detta tråkiga sommarväder i Sverige.

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att fotografera lite mer denna gången. Jag älskar min kamera men är otroligt dålig på att fotografera när jag åker iväg. Antar att jag vill ha fler semesterbilder på mig själv men när någon väl ska ta foto på mig så blir jag obekväm när det är bland folk... Vilket ilandsproblem :P


Håller det kort denna gång så välkomna tillbaka! :)

Likes

Comments