Header

Godmorgon!! Skrev inte så mycket om gårdagen men det hände inget förutom att Sereen kom hit runt 6 och så. 

Idag ska jag och min mama ut och fika 😜 Skulle igentligen gått ut med tjejerna från klassen men dom kunde inte så det blir på söndag ist. Asso ja, det här blev ett jätte kort inlägg men har brottom. Mamma väntar hahah 😂

Ni får kommentera lite mer och säg till vad ni vill att jag ska blogga om! 😊

Har ingen bild som jag kan lägga upp just nu förutom en bild från igår ahhaha men aja hejdå puss! 😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT'S DONE ››

anonym, , ghadasaleh95@outlook.com

Hej! Kan du inte skriva om ditt liv? Vart du bor och om du går på någon privatskola? Hur stark är din arabiska ? Lever du rikt/fattigt ? Har du vänner och mm !

Svar: Hej! Ja de är klart jag kan. 

Jag bor i Jordanien i huvudstaden Amman, bor i ett villaområde. Kan ta lite bilder när jag kommer hem och visa runt lite. Ja om jag lever rikt eller fattigt det är en svår fråga, asso jag lever ganska rikt hitills men det går lixom neråt. Området jag bor i räknas som rikt och ställena jag går till är det samma så jag vet inte riktigt. Kan visa lite mer senare så ni får en bild om hur det ser ut och om hur det är. 

Jag går i privatskola ja och pluggar på engelska. Mina lärare, vissa kommer ifrån Amerika och vissa inte. Men dom flesta har väldigt bra uttal to be honest. Eftersom jag pluggar på engelska och så är inte min arabiska så stark. Jag kan ju prata och så men det kunde jag innan oxå. Man lär ju sig från familjen oxå. Men skriva och läsa det kan jag inte. Jag kan alfabetet och så, så man läser som en 6 åring hahahaha..

När jag kom hit kände jag seriöst ingen förutom mina kusiner. Men sen när man började skolan lärde man ju känna fler och fler. Jag går i en klass med 3 tjejer och resten är killar så jaa… Men vänskapen här är mycket sämre än i sverige. MYCKET sämre. Man får vänner och man går ut med dom och men man litar inte på NÅGON utav dom. 

Jag hoppas du fick dina svar, men skriv namn nästa gång! Lägger som sagt upp lite bilder senare så att du får bättre svar på dina frågor. 😊 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen men är fortfarande jävligt trött. Åh har bara lust att gå och somna om igen men det går väll inte eftersom min syster finns. Asså hon har blivit så jävla irriterande ni förstår inte, jävla arab. HAHAHA nej men seriöst, barnen här är fett jobbiga.

Aja hur som helst, nu sitter jag här hos min mormor och väntar på att min pappa ska komma för att få pengar, sen ska jag ringa Sereen och se vad vi ska göra. Måste ut!! pallar inteee…😓

Hahaha aa ska väll avrunda nu, börjar bli lite tråkig😜

Puss! 😘 


Likes

Comments

Hej på er! 

Tänkte blogga igår kväll men jag venne var för trött så jag somna runt 02:30.

Aja, vaknade runt 12 o så, gjorde ingenting typ o det va skit tråkigt, riktig död stämning var det tills min morbror sa att vi borde gå ut och äta. Så jag duchade, bytte om o sen gick vi ut. Kom hem nyss och satte mig direkt vid datan. 

Sitter just nu och lyssnar på musik medan städerskan ropar på mig och vill att vi ska baka haha, men e helt död.

Har bara en bild från dagen just NU, men jag lägger upp alla andra lite senare, men här är iaf en… 

Ni får nöja er med en bild på mig och min mamma 😉


Likes

Comments

Jag kommer att svara på dom snart (hahaha sådäär som om dom vore många) men aa iaf, när ni kommentrerar kan ni iaf skriva ert namn? eller vad tycker ni? 😉 Man vill ju veta vem som läser o sådär 😜

Bloggar lite mer senare, puusss på er, ha de bra ! 


Likes

Comments

Fixade mina naglar nyss men sanningen är, tänk att jag aldrig användt vitt nagellack? brukar alltid använda massa färgee o sånt men första gången jag använder vitt. 

Vad tycker ni?


Likes

Comments

Förlåååt! 

MIn data har varit ur funktion dom senaste veckorna och sen har jag inte sovit hemma någonting nästan i en månad nu därför har jag inte haft riktigt någon blogglust. Pallar inte riktigt med någonting även om jag inte är så upptagen. Har typ tappat kontakten med mina kusiner nu oxå så man ba aa kul. 

Jaja, jag var på bröllop för några dagar sen, fett kul. Lixom stor skillnad, har haft skit tråkigt senaste månaden. Iaf, nu tar man och börjar blogga igen, har ju tbx min data nu oxå och mina mobiler. Då kör man ! 

Här har ni lite bilder från bröllopet


Likes

Comments